Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója"— Előadás másolata:

1 A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója
Jó egészség – jobb élet A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója

2 Egészség - az örök emberi téma
Az egészség a fenntartható emberi fejlődés egyik alappillére. A statisztikák szerint 40-es éveink előtt vagyonunkat az egészségünk árán szerezzük meg, 40 éves korunk után pedig ezt a vagyont egészségünk visszaszerzésére fordítjuk. Aki azonban nem egészséges, az minden vagyona ellenére szegény marad.

3 Gyógyszerek mellékhatásai
Vízszennyezés Egészséggyilkosok: Növényvédőszerek Rohanó élet Zaj Gyógyszerek mellékhatásai Műtrágyák Stressz Ételtoxinok Légszennyezés

4 és mindig kiegyensúlyozott
Aki igazán egészséges... az tele van energiával és mindig kiegyensúlyozott

5 Az élő szervezet saját, állandóan jelen lévő spektruma
Bio Wave

6 Aktiváljuk sejtjeinket és nyerjük vissza egészségünket!
Erősíti a metabolizmust, javítja a szövetek regenerációs képességét és serkenti az immunrendszert, hogy egészségünk a lehető legszilárdabb alapokon nyugodjon. Hidron rezonancia Termikus hatások Rezonancia abszorpció:

7 A WINALITE az ősi kínai egészség-megőrző hagyományokon alapszik, de kihasználja a tudomány és a technika legmodernebb vívmányait is, mint pl. a bio-mágnesességet, a hosszú hullámú infravörös sugarakat és az anionokat, melyek mind szerepet kapnak egészségmegőrző termékeinkben. A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer az emberi test vele született képességeit aktiválja, hogy korunk követelményeinek megfelelően mindenki hasznosan, biztonságban és egészségesen élhessen. A természet ajándéka

8 Mágnesesség - igazi kincs az egészség védelmében
Az élet négy alapvető építőköve a levegő, a víz, a napfény és a mágnesesség. Életünket egy 0,35-0,7 G erősségű geomágneses mezőben töltjük, és saját biomágneses mezőnk is ennek megfelelően alakul. A fiatal sejtek gömb alakúak, erősen mágnesesek. Az öreg, háromszögletű sejtek mágnesessége sokkal gyengébb. Aktivitásukon alapszik mágneses mezőnk stabilitása.

9 A modern orvostudomány felismerte a mágnesesség jelentőségét
A mágnesesség képes enyhíteni a fájdalmat, csökkenteni a gyulladásokat, ezenkívül idegcsillapító és daganatcsökkentő hatású, és a keringési rendszerre is jó hatással van. Egyszóval: mágnesesség nélkül nem is létezhetnénk!

10 Hosszúhullámú infravörös sugárzás - Az élet hullámhosszán
A hosszúhullámú infravörös sugárzás erős elektromágneses hullám, az emberi és állati élet és növekedés hajtóereje. A jótékony hatású sugárzás a 4-14 mm-es tartományba esik. A test a 8-12 mm-es sugárzásokat veszi fel legkönnyebben, mert ezekkel harmonikusan rezonál.

11 Anion: a légkörben ionizáció útján keletkező H3O2-, O2- és OH

12 Különböző területek anion koncentrációja:
Anion koncentráció (db/cm3) Terület Tengerpartok, vízesések, erdők Üdülőterületek Falvak Természetes területek Parkok Zöld közterületek Városi irodák

13 A modern orvostudomány is igazolja:
Az anionok részt vesznek a légző-, emésztő-, immun- és hormonrendszer, valamint a hámszövetek szabályozásában, ápolásában és védelmében, ráadásul elősegítik a lebegő por leülepedését és sterilizálják a levegőt.

14 A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer működése
Mentesítenek a fizikai és szellemi stressztől, visszaállítják az emberi szervezet természetes egyensúlyát. Kezelik az izmok érzékenységét, fájdalmát, gyengeségét, rándulását. Élénkítik a vér mikro-keringését, egyensúlyba hozzák a szervezet biológiai áramlatait. Oxigén-dússá teszik a sejteket és szöveteket, megőrzik az egészséget és életerőt.

15 Az egészséges agyműködés titka: Bio Wave szemvédő és nyakvédő
Megszünteti a szem fáradtságát, segít látásunk megőrzésében és megelőzi a szarkalábak kialakulását Az egészséges agyműködés titka: Bio Wave szemvédő és nyakvédő Mentesítenek a fizikai és szellemi stressztől, visszaállítják az emberi szervezet természetes egyensúlyát. Kezelik az izmok érzékenységét, fájdalmát, gyengeségét, rándulását. Élénkítik a vér mikro-keringését, egyensúlyba hozzák a szervezet biológiai áramlatait. Oxigén-dússá teszik a sejteket és szöveteket, megőrzik az egészséget és életerőt.

16 Hosszúhullámú infravörös - anyag
Hőközvetítő szövet Hosszúhullámú infravörös - anyag Állandó mágnes Állandó mágnes Ergonomikus, kényelmes, praktikus, nem csúszik el Puha, vékony, tartós, testhez simuló gyapjú anyag

17 A Bio Wave szemvédő és nyakvédő tulajdonságai:
A Bio Wave Egészségmegőrző rendszer teljes körű és pontos egészségvédelmet nyújt az olyan bonyolult és magas hatásfokú terápiás módszerekkel, mint a mágneses terápia (mágneses erővonalak), hőterápia (hosszúhullámú infravörös sugárzás) és oxigén-terápia (anionok). A termékek kialakítása ergonomikus, jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos. Hatást gyakorolnak fontos akupunktúrás pontokra, mint például a Cuanzhu, Qingming, Sizhukong és Sibai pontokra, megszüntetik a szem fáradtságát, segítenek látásunk megőrzésében és megelőzik a szarkalábak kialakulását. A nyakon lévő Tian Zhu és Feng Chi pontokra gyakorolt mélyreható fizikai kezeléssel megszüntetik a nyak fáradtságát és egyéb tüneteket. Célcsoport: foglalkozási ártalmaktól szenvedők, enyhe nyaki sérülésekkel kezelt páciensek, hosszú ápolásra illetve rehabilitációra szoruló betegek.

18 A WINALITE Bio Wave szemvédő és nyakvédő a legjobb ajándék az egész családnak!
Megelőzheti a rövidlátás kialakulását, a nyaki sérüléseket, javíthatja a gyermekek memóriáját. Szeretetünk legnyilvánvalóbb jele, ha ezeket a termékeket kapják tőlünk ajándékba.

19 A legjobb ajándék a családnak!
Bio Wave derékvédő öv A legjobb ajándék a családnak!

20 Testhezálló belső erősítés Elasztikus anyag
Rozsdamentes acél váz Mágnes Ergonomikus kialakítás: Az öv megőrzi testünk alakját. Kiváló szellőzés: Akkor sem lesz melegünk, ha egész nap viseljük. Rugalmas kialakítás: Az öv szorossága állítható Bársonyos tapintású anyag: Puha, vékony, testhezálló.

21 A Bio Wave derékvédő öv tulajdonságai:
A Bio Wave Egészségmegőrző rendszer teljes körű és pontos egészségvédelmet nyújt az olyan bonyolult és magas hatásfokú terápiás módszerekkel, mint a mágneses terápia (mágneses erővonalak), hőterápia (hosszúhullámú infravörös sugárzás) és oxigén-terápia (anionok). A termék kialakítása ergonomikus, jól szellőző, kényelmes, könnyű és divatos, támasztja, rögzíti a derekat és segít a fogyásban is. Óvja a derekat a másodlagos sérülésektől, tartós használat esetén segít a fogyásban.. Célcsoport: foglalkozásból eredő derékbántalmaktól szenvedők, enyhe deréktáji sérülésekkel kezelt páciensek, hosszú ápolásra illetve rehabilitációra szoruló betegek.

22 A WINALITE Bio Wave derékvédő öv a legjobb ajándék az egész családnak!
Enyhíti a deréktáji fájdalmat és kényelmetlen érzést, elősegíti a sérülések gyógyulását. Éreztessük szeretetünket idős rokonainkkal és barátainkkal!

23 Teszteredmények a Bio Wave nyakvédő és derékvédő öv használata előtt és után:

24 Az Infravörös és Ipari Elektro-termikus Termékek Minőségbiztosító és – Ellenőrző Állami Központjának teszteredményei

25 Ajándékozzon egészséget!
A Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer a legjobb ajándék a családja számára. Éreztessük szeretetünket – gondoskodásunk nyilvánvaló jelei ezek az ajándékok!


Letölteni ppt "A Winalite Bio Wave Egészségmegőrző Rendszer termékbemutatója"

Hasonló előadás


Google Hirdetések