Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére."— Előadás másolata:

1 A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére

2 „Játszani is engedd szép, komoly fiadat…”

3  Sokszor egyedül kell megoldani a napi munka során olyan feladatokat is, amelyekhez jól jönne egy moderátor, vagy tréner a szakmai tudásával, és a technikai kelléktárával.  Néha a tréninget is komoly fejtörés előzi meg: mit játsszunk, milyen gyakorlatokat alkalmazzunk, mit nem ismerhetnek a résztvevők?  Sajnos végesek a tréneri ötletek is, de ennek a megreformálásában segít a Játéktár!

4  Ez a tréning mindazoknak a vezetőknek, prezentátoroknak, trénertársaknak, pedagógusoknak, felnőtt-képzőknek, csoportozóknak szól, akik nap, mint nap prezentálnak, meetinget, workshopot vezetnek, értekezletet, tréninget, képzéseket tartanak, esetleg csapatépítő összejövetelek megtartásában gondolkodnak.

5  Itt!  Elsajátíthatja, hogy a munkáiba hogyan emeljen be biztos kézzel olyan helyzetgyakorlatokat, szituációs játékokat, energizálókat, amelyek a jobb megértést, a feszültségek, vagy a fáradtság oldását, az aktivizálást, a dinamizálást segítik, és teljessé, élvezetessé teszik a résztvevők számára a programokat!

6  Ennek a tréningnek a segítségével!  Sorra vesszük a lehető legtöbb jól használható játékot és feladatot, az elérendő célok, az időkeretek, az eszközigények függvényében.  Tréninghelyzeteket teremtve, az aktuális helyzetekhez kapcsolódó játékokkal, gyakorlatokkal gazdagítjuk a résztvevők repertoárját.

7  A Játéktár-tréning saját megélésen keresztül tanítja meg Önt a szituációs játékok, a helyzetgyakorlatok, az energizálók biztos kiválasztására, adekvát alkalmazására, és a helyzetek elemzésére.  A játékok egy része nem csak a munkahelyi szituációkban, hanem a privát életben is jól alkalmazható.  A megélt játékok írásos, könyvformátumú gyűjteményét minden résztvevő hazaviheti, amelyet a későbbiekben bármikor sikerrel használhat!

8 Csak hallott 12 % Látott és hallott 45 % Saját megélés 80 %

9  Kreativitás és flexibilitás fejlesztést,  Gazdag muníciót a témakörök játékaiból  és valószínűleg számíthat a népszerűségi indexének látványos emelkedésére is.

10 Igen!  Nyugalmat, amelyet használjon ki és élvezze minden percét!

11 Időpontok:  Folyamatos  2009. augusztus (pontos dátum később)  Helyszín: Budapest, XI. Muskotály u. 19.  Részvételi díj: 68.000 Ft/fő + ÁFA /2 nap  Minimális létszám: 6 fő  Kávé, tea, ásványvíz, gyümölcslé, sütemény, és friss gyümölcs a szünetekben.  Játékgyűjtemény minden résztvevőnek!

12  E-mail:nvedina@nyitottszem.hu  Telefon: 06-20-957-7799  Fax: 06-23-430-083  A képzés vezetője: Nagy-Viányi Edina okl. tréner, coach, dipl. szupervizor


Letölteni ppt "A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére."

Hasonló előadás


Google Hirdetések