Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére."— Előadás másolata:

1 Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére

2 „Játszani is engedd szép, komoly fiadat…”
Az élvezetes és profi tréningekért, csapatépítő programokért, értekezletekért, projektülésekért, prezentációkért! „Játszani is engedd szép, komoly fiadat…”

3 Mi ez? Sokszor egyedül kell megoldani a napi munka során olyan feladatokat is, amelyekhez jól jönne egy moderátor, vagy tréner a szakmai tudásával, és a technikai kelléktárával. Néha a tréninget is komoly fejtörés előzi meg: mit játsszunk, milyen gyakorlatokat alkalmazzunk, mit nem ismerhetnek a résztvevők? Sajnos végesek a tréneri ötletek is, de ennek a megreformálásában segít a Játéktár!

4 Ön érdekelt ebben? Ez a tréning mindazoknak a vezetőknek, prezentátoroknak, trénertársaknak, pedagógusoknak, felnőtt-képzőknek, csoportozóknak szól, akik nap, mint nap prezentálnak, meetinget, workshopot vezetnek, értekezletet, tréninget, képzéseket tartanak, esetleg csapatépítő összejövetelek megtartásában gondolkodnak.

5 Hol a segítség? Itt! Elsajátíthatja, hogy a munkáiba hogyan emeljen be biztos kézzel olyan helyzetgyakorlatokat, szituációs játékokat, energizálókat, amelyek a jobb megértést, a feszültségek, vagy a fáradtság oldását, az aktivizálást, a dinamizálást segítik, és teljessé, élvezetessé teszik a résztvevők számára a programokat!

6 Hogy hogyan? Ennek a tréningnek a segítségével!
Sorra vesszük a lehető legtöbb jól használható játékot és feladatot, az elérendő célok, az időkeretek, az eszközigények függvényében. Tréninghelyzeteket teremtve, az aktuális helyzetekhez kapcsolódó játékokkal, gyakorlatokkal gazdagítjuk a résztvevők repertoárját.

7 Mit nyerhet Ön a Játéktár-tréninggel?
A Játéktár-tréning saját megélésen keresztül tanítja meg Önt a szituációs játékok, a helyzetgyakorlatok, az energizálók biztos kiválasztására, adekvát alkalmazására, és a helyzetek elemzésére. A játékok egy része nem csak a munkahelyi szituációkban, hanem a privát életben is jól alkalmazható. A megélt játékok írásos, könyvformátumú gyűjteményét minden résztvevő hazaviheti, amelyet a későbbiekben bármikor sikerrel használhat!

8 Saját megélés 80 % Látott és hallott 45 % Csak hallott 12 %
Miért fontos a saját megélés? Mennyi a haszna az információk megőrzése során? Csak hallott 12 % Látott és hallott 45 % Saját megélés 80 %

9 Mit nyerhet Ön még? Kreativitás és flexibilitás fejlesztést,
Gazdag muníciót a témakörök játékaiból és valószínűleg számíthat a népszerűségi indexének látványos emelkedésére is.

10 Nyerhet-e még Ön valamit?
Igen! Nyugalmat, amelyet használjon ki és élvezze minden percét!

11 Mikor, hol, mennyiért? Időpontok: Folyamatos
2009. augusztus (pontos dátum később) Helyszín: Budapest, XI. Muskotály u. 19. Részvételi díj: Ft/fő + ÁFA /2 nap Minimális létszám: 6 fő Kávé, tea, ásványvíz, gyümölcslé, sütemény, és friss gyümölcs a szünetekben. Játékgyűjtemény minden résztvevőnek!

12 Jelentkezés, érdeklődés!
Telefon: Fax: A képzés vezetője: Nagy-Viányi Edina okl. tréner, coach, dipl. szupervizor


Letölteni ppt "Játéktár-tréning A kreatív gyakorlatok, szituációs játékok tréningje vezetők, trénertársak, moderátorok, animátorok, belső oktatók, pedagógusok részére."

Hasonló előadás


Google Hirdetések