Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A BÍBLIA E O CELULAR Klikej Mit gondolsz, mennyivel más volna, ha mostantól a mobiltelefon helyet a Bibliát használnánk?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A BÍBLIA E O CELULAR Klikej Mit gondolsz, mennyivel más volna, ha mostantól a mobiltelefon helyet a Bibliát használnánk?"— Előadás másolata:

1

2 A BÍBLIA E O CELULAR Klikej

3 Mit gondolsz, mennyivel más volna, ha mostantól a mobiltelefon helyet a Bibliát használnánk?

4 Az volna a zsebünkben, táskánkban és mindig kéznél Ugyanúgy a nap folyamán többször is bele-bele lapoznánk Keresnénk, ha véletlenül otthon vagy a munkahelyen elhagynánk Úgy használnánk, mint hírközlésre a közeli barátoknak

5 Úgy tartanánk magunknál, mintha nem tudnánk nélküle élni Mindig velünk volna, ha utazunk és ha megszorulunk máris kézbe vennénk Lehet ajándékozni másoknak.

6 A mobiltól abban különbözik, működik mindenütt. Nem merül le az eleme, nem ürül ki a kreditje, Nincs vele gond, mert Jézus meg fizette az árat. Egész életre szól.

7 „Keressétek az Urat, a míg megtalálható, hívjátok őt segítségül, a míg közel van.“ Ézsaiás könyve 55. fejezet 6. vers

8 Megtalálod benne minden telefon számot az Úrhoz, bármikor ha:

9 Szomorú vagy ? hívd János Evangéliuma 14. fejezet Valaki rólad rosszat beszél? hívd Zsoltárok könyve 27. fejezet 2. 3. Bűnös vagy ? Zsoltárok könyve 51. fejezet 3. 4. Elcsüggettél és aggódsz ? Máté Evangéliuma 6. fejezet 19-31 Veszély fenyeget ? Zsoltárok könyve 91. fejezet 10-12

10 Az Urat messze érzed magadtól ? Zsoltárok könyve 63. fejezet A hited gyengült és erősítést vársz ? Zsidó levél 11. fejezet Egyedül vagy és elfog a félelem ? Zsoltárok könyve 23. fejezet Bánatos vagy és megsértett ? I. Korintus levél 13. fejezet Megismermnéd a szeretet titkait ? Kolosse levél 3. fejezet 12- 17.

11 Szomorú vagy mert elhagyatott ? Róma levél 8. fejezet 31-39.

12 Fáradt vagy és vágyod a pihenést ? Máté Evangéliuma 11. fejezet 25-30.

13 Kételkedsz az Úr nagyságában ? Zsoltárok könyve 90. fejezet

14 Ezeket a címeket neked is ajánlom nehéz esetekben segít megtalálni, a megoldást neked is ahogyan nekem írd be a te jegyzeteid közzé, mert fontos lehet egy-egy fejezet vagy vers a TE ÉLETED bármelypillanatában.

15 A barátaidnak ad tovább. Megtörténhet, hogy egy nehéz pillanatban valamelyiküknek az életét mentheted meg.

16 ...... az Úr legyen veled, és áldását adja rád...

17 •z•zene: Cortáza a.- •t•text: A Bíblia ( Károli Gáspár) •A•Autor do texto: K. – Traducción: NP •C•Contato: 2009 •a•a Lélek gondolata pedig élet és békesség. vége


Letölteni ppt "A BÍBLIA E O CELULAR Klikej Mit gondolsz, mennyivel más volna, ha mostantól a mobiltelefon helyet a Bibliát használnánk?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések