Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Nehéz ügyfél-e a fiatalkorú?.  Fegyelmi eljárások  Elhúzódhat  Kérdéses a hatékonysága  Büntet  Tanult tehetetlenség  „Alternatív költsége van”

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Nehéz ügyfél-e a fiatalkorú?.  Fegyelmi eljárások  Elhúzódhat  Kérdéses a hatékonysága  Büntet  Tanult tehetetlenség  „Alternatív költsége van”"— Előadás másolata:

1 Nehéz ügyfél-e a fiatalkorú?

2  Fegyelmi eljárások  Elhúzódhat  Kérdéses a hatékonysága  Büntet  Tanult tehetetlenség  „Alternatív költsége van”  Elkerülés  Nem oldódik meg a konfliktus  A probléma megmarad  Esetleg tovább súlyosbodik  Erőforrásokat emészt fel  Időt pazarolunk vele

3  Önkéntes folyamat  A felek maguk oldják meg a konfliktust  Harmadik fél segíti őket a mindenki számára elfogadható megoldás megtalálásában  A mediátor feladata a folyamat irányítása és a felek segítése

4  A vádakat szükségletekké, érdekekké fogalmazza át.  Egymás legyőzése helyett az érdekek kerülnek előtérbe.  Konstruktív kommunikációt alakít ki.  Jövőre fókuszál.  Bizalmat épít.

5  Információs alapú  Kapcsolati alapú  Értékalapú  Strukturális alapú  Érdekalapú  Szituatív  Szükséglet-alapú

6  Jelzés  Vita  Polarizáció  Szegregáció  Destrukció  Kimerülés

7  Kommunikáció nehézségei  Részvétel foka gyenge  Együttműködés hiánya  Empátiás készség hiánya


Letölteni ppt "Nehéz ügyfél-e a fiatalkorú?.  Fegyelmi eljárások  Elhúzódhat  Kérdéses a hatékonysága  Büntet  Tanult tehetetlenség  „Alternatív költsége van”"

Hasonló előadás


Google Hirdetések