Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Problémafa modell Ez a táblázat segít képileg megjeleníteni a probléma elemzést. A második oldal egy példát mutat be, a harmadik oldal pedig egy kitöltetlen.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Problémafa modell Ez a táblázat segít képileg megjeleníteni a probléma elemzést. A második oldal egy példát mutat be, a harmadik oldal pedig egy kitöltetlen."— Előadás másolata:

1 Problémafa modell Ez a táblázat segít képileg megjeleníteni a probléma elemzést. A második oldal egy példát mutat be, a harmadik oldal pedig egy kitöltetlen táblázatot. Hogyan használjuk a sablont: Írjuk be középre a probléma leírását Írjuk be az okokat a felül levő buborékokba Írjuk be az okozatokat az alul levő buborékokba Használjuk a ‘callout’ –okat, hogy megjegyzéseket tudjunk hozzáadni Figyelem: a buborékok ’összekötő vonalak’-kal vannak összekapcsolva, így amikor mozgatjuk őket együtt maradnak a problémával

2 Alacsony befektetési költségek olaj vagy elektromos fűtésre
PÉLDA Kiben bízzunk? szomszédokban? A helyi energia ügynökségben? A családi házak szövetségében? Be kell vonni a bankokat? Ki határozza meg? A kontraktorok? Építési ellenőr? Alacsony befektetési költségek olaj vagy elektromos fűtésre pénzhiány (a kölcsönöket nem felújításra költik) Hiányos ismeretek az élettartam költségekről Tudás hiánya/ bizalom a hatékony megoldásokban Ez az általánosan elfogadott építkezési modell Szigorú építési szabályok hiánya okok Régi házak olaj és elektromos fűtéssel Magas CO2 kibocsátás szemben az elkötelezettség a csökkentés mellett okozatok A nemzeti energiahatékonysági intézkedé-sek célpontja Magas költségek a tulajdonos lakóknak (jelen/ jövő) Magas kereslet elektromos áramra/olaj-ra A befektetés hatása az ingatlan értékére? Jó ez a közműnek? Vagy probléma?

3 ÜRES SABLON Okok A probléma leírása okozatok


Letölteni ppt "Problémafa modell Ez a táblázat segít képileg megjeleníteni a probléma elemzést. A második oldal egy példát mutat be, a harmadik oldal pedig egy kitöltetlen."

Hasonló előadás


Google Hirdetések