Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Padlófűtés előnyei 1. Padlófűtés rendszer energiatakarékosabb a radiátorral szemben, mivel a padlófűtés esetén hatékonyabban adja át a fűtésrendszer csöve.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Padlófűtés előnyei 1. Padlófűtés rendszer energiatakarékosabb a radiátorral szemben, mivel a padlófűtés esetén hatékonyabban adja át a fűtésrendszer csöve."— Előadás másolata:

1 Padlófűtés előnyei 1. Padlófűtés rendszer energiatakarékosabb a radiátorral szemben, mivel a padlófűtés esetén hatékonyabban adja át a fűtésrendszer csöve a hőt, így padlófűtés esetén alacsonyabb hőmérsékletű víz is elég, míg a radiátor esetén magasabb hőfokra kell fűteni a vizet, ami több energiaköltséget jelent. Ennek oka, hogy a padlófűtés azonnal a padlót melegíti és az adja át a hőt, míg a radiátorral előbb a levegőt kell felmelegíteni, ami ezután a padlónak és falaknak adja le a hőt, ami nagyobb veszteséggel jár. 2. Padlófűtés esetén a lakás egész padlófelülete fűt, így komfortosabb érzésünk van, míg a radiátor esetén az alsó ábrán látható cirkuláció alakul ki, azaz a plafont fűtjük, míg a lábunknál hidegebb a levegő 3. Radiátor esetén cirkuláció alakul ki, ami még a sarkokból is kihozza a port 4. Padlófűtés esetén szabadon bútorozható a lakás, míg radiátor esetén megkötések vannak és több m2-t veszítünk a lakásból Egyenletes hőleadás Cirkuláló levegő Radiátor Padlófűtés


Letölteni ppt "Padlófűtés előnyei 1. Padlófűtés rendszer energiatakarékosabb a radiátorral szemben, mivel a padlófűtés esetén hatékonyabban adja át a fűtésrendszer csöve."

Hasonló előadás


Google Hirdetések