Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Szakirányválasztás Lengyel Ágnes ELTE Pedagogikum Központ Oktatásszervezési és Tanulmányi Főosztály Szakirányválasztással kapcsolatos tájékoztató – pedagógia.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Szakirányválasztás Lengyel Ágnes ELTE Pedagogikum Központ Oktatásszervezési és Tanulmányi Főosztály Szakirányválasztással kapcsolatos tájékoztató – pedagógia."— Előadás másolata:

1 Szakirányválasztás Lengyel Ágnes ELTE Pedagogikum Központ Oktatásszervezési és Tanulmányi Főosztály Szakirányválasztással kapcsolatos tájékoztató – pedagógia BA

2 Jogi, szabályzati háttér A pedagógia alapképzési szakon választható specializácókat az alap- és mesterképzési szakok képzési és kimeneti követelményeiről szóló 15/2006. (IV. 3.) OM rendelet tartalmazza (az adott intézmény kínálata először a felvételi tájékoztatóban jelenik meg, majd a belső felvételi szervezésének folyamán). A szakirány fogalmát, illetve a szakirány- választással kapcsolatos szabályokat az ELTE-n a HKR 12., ill. 47-49. §-a tartalmazza (szakirány, mint gyűjtőfogalom). A specializáció megjelenése az oklevélben.

3 A szakirányválasztás menete A szakirányválasztás az ETR webes felületén keresztül zajlik. A szakirányválasztás során rangsor megjelölésével több szakirányt is lehet választani, de egyetlen szakirányra lehet csak felvételt nyerni. A szakirány felvételi feltételeit, minimális és maximális létszámait a szakirányok felelősei határozzák meg.

4 A szakirányválasztás időzítése A választófelület megnyitása: 2010. 06. 01 8:00 A választófelület lezárása: 2010. 06. 27. 23:59 Az eredmények kihirdetése személyes üzenet formájában, a szakirányok felvétele: 2010. 08. 16. A szakirányválasztás pótlása, módosítása.


Letölteni ppt "Szakirányválasztás Lengyel Ágnes ELTE Pedagogikum Központ Oktatásszervezési és Tanulmányi Főosztály Szakirányválasztással kapcsolatos tájékoztató – pedagógia."

Hasonló előadás


Google Hirdetések