Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Tanulmányi Átlagok 2010/2011 tanév őszi félévéig Korrigált Kreditindex (KKI) Súlyozott Tanulmányi Átlag 2010/2011 tanév tavaszi félévétől Ösztöndíj Index.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Tanulmányi Átlagok 2010/2011 tanév őszi félévéig Korrigált Kreditindex (KKI) Súlyozott Tanulmányi Átlag 2010/2011 tanév tavaszi félévétől Ösztöndíj Index."— Előadás másolata:

1 Tanulmányi Átlagok 2010/2011 tanév őszi félévéig Korrigált Kreditindex (KKI) Súlyozott Tanulmányi Átlag 2010/2011 tanév tavaszi félévétől Ösztöndíj Index

2 Mi és hogyan számítódik bele a mutatószámokba? A külföldön végzett és itthon elfogadtatott tárgyak beleszámítanak. A más felsőoktatási intézményben vagy más szakon korábban elvégzett, az új képzésen elfogadtatott, akkreditált tárgyak nem számítanak bele, azaz a kreditértékük 0. A nem teljesített tárgyak érdemjegye 0. A tárgyújrafelvétel keretében teljesített tárgyak beleszámítanak. A javító célú tárgyújrafelvétel (teljesített tárgy javítása) keretében teljesített tárgyak nem számítanak bele, azaz kreditértékük 0.

3 Korrigált Kreditindex (KKI) Súlyozott Tanulmányi Átlag Ösztöndíj Index Az egérmutatót a … fölé tartva jelenik meg a KKI-t tartalmazó ablak… A Neptunban…

4 Korrigált Kreditindex Képlet: Magyarázat: A KKI a féléves TM pontot minden esetben 30-al osztja. A képlet végén lévő szorzó: (teljesített kredit / felvett kredit) egyenlő 1-el, ha a hallgató minden tárgyat teljesített. 1-nél kisebb, ha volt olyan tárgy, amit a hallgató nem teljesített.

5 Súlyozott Tanulmányi Átlag Képlet: STÁ = TM / teljesített kredit: Magyarázat: A féléves TM pontot osztja a teljesített kreditek számával.

6 Ösztöndíj Index Képlet: Magyarázat: Hasonló a STÁ-hoz, de különbséget tesz kötelező és választható tárgyak között: A kötelező tárgyak 1,2-es szorzóval szerepelnek a képletben. A nevezőben továbbá a felvett tárgyak kreditértéke szerepel. A Neptunban az Ösztöndíj Index értékek visszamenőleg csak a 2009/2010 tanév őszi + tavaszi félévéig találhatók meg, a korábbi félévek esetében az Ösztöndíj Index mezőben még a TM pont szerepel.

7 Segítség a számoláshoz KKI és STÁ számoló Excel Ösztöndíj Index számoló Excel Letöltés a DJB honlapjáról


Letölteni ppt "Tanulmányi Átlagok 2010/2011 tanév őszi félévéig Korrigált Kreditindex (KKI) Súlyozott Tanulmányi Átlag 2010/2011 tanév tavaszi félévétől Ösztöndíj Index."

Hasonló előadás


Google Hirdetések