Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István."— Előadás másolata:

1 PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István

2 PUREX FILOZÓFIA „Kívül és belül legyél mindig tiszta, Ez az egészséges, hosszú élet titka!” ( Ősi indiai mondás)

3 PUREX FILOZÓFIA Az emberi szervezet egy nyitott rendszer, mely dinamikus kapcsolatban van környezetével

4 PUREX FILOZÓFIA A tápanyagokkal egyéb anyagok is bejutnak szervezetünkbe ( mérgek, paraziták, élősködők) A táplálkozás minősége a szervezet egészségi állapotát is meghatározza. A táplálkozás meghatározza az egyén fizikális és mentális állapotát, fejlődése intenzitását, sőt várható élettartamát is.

5 PUREX FILOZÓFIA Táplálkozási devienciák: különféle monodiéták ( pl. Bicsérdizmus) Csak hústípusú táplálékok ( eredmény: köszvény) Csak növényi eredetű táplálékok ( hiánybetegségek, fejlődési problémák) Melyik jó az ember számára: „ ebből is egy kicsit, abból is egy kicsit!” Az ideális az Ún. „Kőkorszaki diéta” lenne ( sok növényi, kevés állati eredetű tápanyag, semmi cukor és alkohol! Mi így táplálkozunk?

6 PUREX FILOZÓFIA Tegyünk azért, hogy egészségesek legyünk! Figyeljünk oda arra, hogy mit és mennyit eszünk! („Az vagy amit megeszel!”) A kiegyensúlyozott, változatos táplálkozás és a rendszeres testmozgás az egészséges élet alapja! Emellett szükséges az emésztőrendszer, a szív- és keringési rendszer rendszeres karbantartása is! PUREX-programot! Erre hozta létre a BiYovis a PUREX-programot!

7 PUREX Phase-1 Program

8 „ A HALÁL A BELEKBEN LAKOZIK !” (Hippokrátesz)

9 PUREX Phase-1 Program TISZT Í TSD KI MAGAD!

10 PUREX Phase-1 Program Életünk során táplálékainkkal rengeteg „mérget” beviszünk szervezetünkbe. Az el nem távolított mérgek „endotoxikózist” (belső mérgezést) okoznak. A vastagbél a bélcsatorna egyik legfontosabb része tárolja a legtöbb salakanyagot. 40 éves korunkra több kilogramm salakanyag is felhalmozódhat bennünk! Ezeket a salakanyagokat el kell távolítani!

11

12

13

14 PUREX Phase-1 Program Nem csak salakanyagok, hanem különböző paraziták (élősködők, férgek) is megtelepszenek beleinkben. Ezek eltávolítása is fontos egészségünk érdekében.

15

16 PUREX Phase-1 Program Mikor van szükségünk szervezetünk belső kitisztítására? A következő panaszok esetén: Gyakori fáradtság és erőtlenség Szélszorulás, gázok, puffadás Súlyfelesleg, ételallergiák Rossz emésztés Ingerlékenység, hullámzó kedélyállapot Erősen bűzös széklet Élősködők jelenléte a székletben Gyakori megfázás ( Rossz immunállapot)

17 PUREX Phase-1 Program Visszatérő fejfájások Krónikus székrekedés Irritábilis bélszindróma (IBS) Püffedt, kiálló has Állandó, erős éhségérzet Bőrproblémák, kiütések Fémes ízérzet a szájban Aranyér Candida fertőzés

18 PUREX Phase-1 Program A tisztító program 3 fő elemből áll: PUREX Phase-1 Kapszula  PUREX Phase-1 Kapszula PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum  PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum PUREX Phase-1 Tea  PUREX Phase-1 Tea

19 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Kapszula PUREX Phase-1 Kapszula hatása: A szervezetben megtelepedett parazita férgek kiűzése, a féregpeték kifejlődésének meggátlása. A máj méregtelenítő funkciójának erősítése, az emésztés könnyebbé tétele. Az epeelválasztás serkentése. Adagolás: Napi 3X1 kapszula az étkezések előtt. Kiszerelés: 90 db kapszula/doboz

20 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Kapszula PUREX Phase-1 Kapszula összetevői: 7 féle gyógynövény 5:1 arányú, nagytisz- taságú kivonatát tartalmazza: Cynara scolymus (Articsóka) Foeniculum vulgare (Kömény) Mentha piperita (Borsmenta) Allium sativum (Fokhagyma) Cucurbita moschata (Pézsmatök) Illicium verum (Csillagánizs) Curcuma longa (Kurkuma)

21 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum 5 féle nagytisztaságú növényi rostkoncentrátum keveréke, kellemes alma ízzel. Nagy vízkötő és duzzadó képességű élelmi rostok. Inulin (FOS) tartalmánál fogva elősegíti a hasznos bélbaktériumok szaporodását is.

22 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum hatása: A bélben egy „rostdugót” képezve letisztítja a bélfalra rakódott salakanyagot. Elősegíti a megfelelő székletformálódást. Megszűnteti a székrekedést. Egészségessé teszi a bélflórát. Rendszeressé teszi a székletürítést. Teltségérzetet okoz, csökkenti az étvágyat. Helyreállítja a vastagbél hámjának egészségét. Javítja az immunrendszer működését.

23 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum összetevői: Psyllium maghéj őrlemény Koncentrált, tisztított almarost Koncentrált, tisztított alma pektin Inulin (Frukto-oligo-szacharida,FOS) Koncentrált, tisztított narancsrost Természetes zöldalma aroma

24 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum ajánlott alkalmazása: 1 zacskó (15 g) Rostkoncentrátumot oldjunk fel PUREX Phase-1 Teában 2-2,5 dl langyos PUREX Phase-1 Teában és reggeli előtt vagy után igyuk meg! Kiszerelés: 30 tasak/ doboz (1 havi adag)

25 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum A PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum „mellékhatásai”: Csökkenti a táplálékkal bevitt cukrok és zsírok felszívódását, ezért cukorbetegek számára kevesebb inzulinra van szükség! Módosíthatja a gyógyszerek felszívódását, PUREX Phase-1 ezért gyógyszereinket a PUREX Phase-1 Rostkoncentrátum Rostkoncentrátum előtt min. 1 órával, vagy utána min. 2 órával vegyük be!

26 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Tea PUREX Phase-1 Tea : 7 féle gyógynövényből készült kellemes ízű tea Összetevői: Kutyabengekéreg Kamilla Ánizsmag Édeskömény Zöld tea Bodza virág Lenmag

27 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Tea A PUREX Phase-1 Tea hatása: Biztosítja a szükséges folyadékbevitelt a Rostkoncentrátum működéséhez. Enyhe hashajtó hatása révén megkönnyíti a székletürítést. Javítja az emésztést. Csökkenti a belekben a gázképződést. Intenzifikálja a vesék méregtelenítő funkcióját. Csökkenti az esetleges bélirritációt, nyugtatja a bélhámot.

28 PUREX Phase-1 Program PUREX Phase-1 Tea A PUREX Phase-1 Tea adagolása: 1 liter forrásban levő vízbe áztassunk be 1 db tea- filtert kb. 15 percre, majd a teát natúr formában, esetleg mézzel ízesítve fogyasszuk a nap folyamán. FIGYELEM! A teából naponta min. 2 litert el kell fogyasztani a megfelelő hatás eléréséhez! Kiszerelés: 2x30 db filter (1 havi adag)

29 PUREX Phase-1 Program A PUREX Phase-1 Programot 1 hónapon keresztül kell folytatni és két hónap szünet után szükség szerint meg lehet ismételni! Évente legalább két alkalommal ajánlatos a program elvégzése ( tavaszi tisztítás, őszi méregtelenítés), de indokolt esetben ( pl. rendszeres székrekedés) többször is alkalmazható.

30 PUREX Phase-1 Program FIGYELEM! Aki bármilyen típusú emésztőszervi- és bélbeteg- séggel küzd (máj- és epe-betegségek, gyomorfe- kély, Khron-betegség, vastagbél- vagy végbélrák, vastagbél-divertikulózis, stb.) a termék használata előtt feltétlenül konzultáljon kezelőorvosával!

31 PUREX Phase-1 Program FIGYELEM! A PUREX Phase-1 Program sikerét elősegíti, ha ebben az időszakban : Kerüljük a zsíros, fűszeres, cukros ételek fogyasztását! Részesítsük előnyben a teljes kiőrlésű lisztből készült pékárúkat! Együnk sok friss gyümölcsöt és zöldséget! Fogyasszunk sovány húsokat és sok halat! A kúra ideje alatt kerüljük az alkoholos italok és cukros üdítők fogyasztását! Igyunk sok folyadékot!


Letölteni ppt "PUREX FILOZÓFIA Budapest,2010. szeptember 18. Dr. Bérci István."

Hasonló előadás


Google Hirdetések