Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A Földünk 71% víz, de ebből csak 2,5% édes víz. A víz életünk legfontosabb része.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A Földünk 71% víz, de ebből csak 2,5% édes víz. A víz életünk legfontosabb része."— Előadás másolata:

1

2

3 A Földünk 71% víz, de ebből csak 2,5% édes víz. A víz életünk legfontosabb része.

4  A szennyezett víz miatt sok ország szenved. Víz tisztítással segíthetünk!

5  A szennyvizek tisztítása: A szennyvíztisztítás feladata, a szennyező anyagok olyan mértékű eltávolítása, hogy a vízben maradó szennyezéseket a befogadó természetes víz öntisztító ereje képes legyen lebontani és a vízhasználat lehetősége se csökkenjen.  Szennyvíz=Bacsai víztisztító

6  Amennyiben nem fogyaszt minden nap elegendő tiszta vizet, akkor az anyagcsere-folyamatainak hatékonysága drasztikusan csökken. Ennek hosszú távú következménye szinte bizonyosan valamilyen betegség kialakulása. Az emberi test kizárólag napi 2-3 liter tiszta víz elfogyasztásával tud egészségesen működni. A víz szerepével kapcsolatban rengeteg tévhit kering, és ezek nagy részét sajnos a félretájékozott szakemberek is terjesztik. Az alábbiakban két legfontosabb tévhittel kapcsolatban tudja meg most a teljes és kendőzetlen igazságot.

7 HHa nem teszünk semmit:Akkor a vizeink egyszer csak olyan koszosak és ihatattlanok lesznek, hogy zöld színbe öltöznek. AA víz részecskéje.

8  Első tévhit: mindegy, csak folyadék legyen! Legtöbben azt gondolják, hogy a különböző teák, gyümölcslevek és egyéb üdítőitalok megfelelő helyettesítői a tiszta víznek. Az említett italoknak ugyan alkotóeleme a víz, de emellett olyan összetevőket is tartalmaznak, melyek miatt ez a víz már nem alkalmas arra, hogy a testünkben betöltse az anyagcsere folyamatokban játszott szerepét. A víz legfőbb szerepe a testben a különböző tápanyagok szállítása, a salakanyagok eltávolítása. Ezt a szerepet olyan minőségű víz tudja csak betölteni, ami nem tartalmaz már eleve oldott anyagokat, hiszen ha a víz már telítve van valamilyen anyaggal, akkor az már nem képes több anyagot magába oldani.

9 "Nem betegek vagyunk, hanem szomjasak." Dr. Fereydoon Batmanghelidj A "Tested vízért kiált" című könyv szerzője „Az ivóvízben oldott ásványi anyagok és a só leginkább az agy vékony ütőereit támadja meg. Az erek elmeszesedése attól a naptól kezdődik, amikor a csapvízből először kerülnek szervetlen vegyi és ásványi anyagok a testünkbe." Dr. Paul Bragg Egészséges életmód specialista.

10 Víz erejéről nem igen esik szó. A víz pusztító ereje szökőár formájában söpört végig, sok földrészen, mely sok életet követel és nagy anyagi kárt okoz. A törés=Tsunami

11

12  Niagara, Angel  Viktória lguazu,

13


Letölteni ppt "A Földünk 71% víz, de ebből csak 2,5% édes víz. A víz életünk legfontosabb része."

Hasonló előadás


Google Hirdetések