Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes."— Előadás másolata:

1 A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes

2 2 Pár szó az OTP Mobil-ról… o az OTP Csoport tagja o erős függetlenség az anyavállalattól o profil: mobilapplikáció fejlesztés o misszió: az innovatív, okoseszköz-alapú vásárlási megoldások népszerűsítése és intenzív használatának ösztönzése o termék: Simple mobilapplikáció folyamatosan bővülő szolgáltatásportfolióval és dinamikusan növekvő user számmal (2015 Q2 végére regisztrált felhasználó)

3 A Simple egy olyan hazai fejlesztésű mobilalkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé varázsló szolgáltatással. A mobilalkalmazás o ingyenes, o szolgáltató-független, o bank független, o Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tablet-re telepíthető, o banki szintű biztonságot biztosít a vásárlás során. 3 Mi a SIMPLE?

4 4 Partnerek, referenciák (a teljesség igénye nélkül) Az OTP Mobil, missziójához igazodva, Magyarország legnagyobb és a fogyasztók által leginkább elismert szolgáltatókkal együtt végzi a közös munkát.

5 5 Állandó szolgáltatás-portfolió Parkolás: Köztéri parkolás esetén elég a korábban regisztrált autónk rendszámát megérinteni, elfogadni a mobil GPS-e alapján felajánlott zónát, vagy beírni a a zónakódot, és végül megadni a fizetés módját és el is indult a parkolás. A leállítás csupán egyetlen érintés, amennyiben pedig lejárna a parkolásunk, az alkalmazás a lejárat előtt időben figyelmeztet. Ételfutár: Az Ételfutár több száz étterem kínálatát teszi elérhetővé. Nincs más dolgunk, mint néhány egyszerű lépésben megadni a rendelési címet, kiválasztani a preferált éttermet, az étlapról az ételt a kosárba helyezni, végül egyetlen gombnyomással kifizetni a számlát. A rendelés készpénzzel vagy étkezési utalvánnyal is kifizethető. Party: A Party szolgáltatás egyetlen lépéssel listázza a közelben lévő szórakozási lehetőségeket dátum és helyszín szerint. A kiválasztott eseményre kattintva arról további információt nyújt, vagy a részletes keresőben szűkíthetjük az események körét cím, dátum és kategória szerint, esetleg kulcsszó megadásával. Mozi: A Simple segítségével a mozijegy vásárlás is egyszerűbb. A film kiválasztása, a foglalás és a jegy kifizetése csupán pár lépés az applikációval. A jegyért sem kell sorban állni. Belépéskor elég elővenni a telefonunkat és felmutatni a jegyünk vonalkódját. Jegy: A Jegy szolgáltatáson belül számtalan rendezvény, koncert, vagy színházi esemény kínálatából válogathatunk. A jegyvásárlás gyorsan és egyszerűen történik. A helyfoglalást követően a vásárlás ellenértéke egy lépésben kiegyenlíthető, amennyiben Simple egyenleggel vagy rögzített bankkártyával kívánunk fizetni.

6 6 Állandó szolgáltatás-portfolió E-matrica: Autópálya matrica esetén a Parkoláshoz hasonlóan elég a korábban regisztrált autónk rendszámát megérinteni, majd kiválasztani a kért matrica típust, időszakot és végül megadni a fizetés módját és máris megérkezik a matrica az alkalmazásba, meg lehet kezdeni az utat! Automata: Az Automata alkalmazással két egyszerű lépésben vásárolhatunk üdítőt számos automatából országszerte. Csak leolvassuk az üdítő QR kódját, majd a fizetési mód kiválasztása után a Simple-lel ki is egyenlíthetjük a számlát. A sikeres vásárlásról az alkalmazás visszajelzést küld. Taxi: Az alkalmazásban néhány kattintással tudunk autót rendelni. A rendelési címet megadhatjuk GPS segítségével a térképen, vagy be is írhatjuk azt. Az autó megrendelése előtt fuvardíj becslést készíthetünk a kalkulátor segítségével. Az autót végig kísérhetjük a térképen, kiérkezés előtt pedig egyetlen kattintással lemondhatjuk a rendelést. A fuvart a végén az alkalmazásban is kifizethetjük. Mobilpincér: A Mobilpincér szolgáltatás segítségével a pincér közreműködése nélkül lehet rendelni számos étteremben vagy kávézóban. Az asztalon lévő QR kód beolvasása előhívja az étlapot, a rendelés innentől már csak néhány lépés. Az alkalmazás segítségével a számla egyszerűen kiegyenlíthető, akár borravalót is adhatunk.

7 Állandó szolgáltatásainkon túl rendszeresen nyújtunk felhasználóinknak időszakos, jellemzően kiemelt, országos rendezvényekhez, aktivitásokhoz köthető szolgáltatásokat nyarán elérhető, speciális Simple projektek voltak: 7 Időszakos és kiemelt projektek Napijegyek Early Bird áron – VOLT Fesztivál, Balaton Sound, Sziget Fesztivál: A Simple-lel sorban állás nélkül, a normál elővételes időszak után is early bird áron vehetett belépőt a felhasználó a három nagy fesztiválra. Így a bejutás is gyorsult, hiszen akár a VIP sorban is karszalagra volt váltható az alkalmazással vásárolt jegy. A belépőjegy kinyomtatására sem volt szükség, a felhasználók a mobiljukon mutatták be a jegy vonalkódját. Művészetek Völgye parkolás: Az idei Művészetek Völgyében a Simple alkalmazás segítségével előre, ráadásul kedvezménnyel válthatta meg a felhasználó a parkolóhelyet. Több száz Simple parkolóhely volt elérhető a három kapolcsi, egy vigántpetendi és egy taliándörögdi parkolóban. A jegyek virtuális formában voltak elérhetők a felhasználó okoseszközén. Violetta Live menüjegy: A fiatalok körében népszerű Disney produkció, a Violetta Live koncert élményének fokozása érdekében különleges ételcsomagokkal állt a felhasználók rendelkezésére a Papp László Budapest SportAréna. A speciális menücsomagok átvételéhez szükséges menüjegyek előre megvásárolhatók a Simple alkalmazás segítségével.

8 Strandjegy értékesítés – sikeres pilot Csopakon, 2015 augusztusában 8 Időszakos és kiemelt projektek

9 Strandjegy értékesítés a SIMPLE mobilalkalmazásban Letöltés Regisztráció Strandjegy vásárlás Strandjegy tárolás és beléptetés

10 10 Miért érdemes integrálni a strandjegy értékesítést a Simple-be? Hagyományos értékesítés és beléptetés Simple értékesítés és beléptetés Elővételes jegyvásárlási lehetőség pár kattintással, bárhol, bármikor.  A strandjegy egy országosan elérhető, kiterjedt portfolió elemeként jelenik meg  A vásárlás végén biztonságos bankkártyás fizetés, orszázgosan egyedülálló inapp payment* megoldással  A megvásárolt jegy mindig kéznél van, elektronikus formában a telefonon és az fiókban  A beléptetés gyors, egyszerű. Elkerülhető a hosszas sorban állás a hőségben  Elkerülhető a készpénzzel (különösen az apróval és a visszajáróval) való bajlódás  A vásárlási és beléptetési folyamat minimális dolgozói/kezelői közreműködést igényel  Illeszkedik az új vásárlói szokásokhoz, trendekhez  * Inapp payment: A fizetés az applikáción belül történik, a felhasználó nincs átirányítva külső fizetőfelületre, fizetőoldalra. Az applikáción belüli bankkártya adatokat és a bankkártyás fizetést pedig teljes körű, banki szintű biztonság védi.

11 11 Simple letöltés A Simple három okoseszköz platformon érhető el: Android iOs Windows Phone

12 12 Simple regisztráció indítása Letöltés után a megnyitott Simple applikáció „Regisztráció” gombjára kattintunk. A regisztrációs felületen megadjuk címünket és választott jelszavunkat. TIPP: A gyorsabb folyamat érdekében 1 kattintással Facebook, vagy Google+ fiókunkkal is regisztrálhatunk! A megadott (vagy választott közösségi profilunkhoz tartozó) e- mailünkre megerősítő levél érkezik.

13 13 Simple regisztráció – megerősítő A „Regisztráció megerősítése” linkre kattintva befejeződik a regisztrációs folyamat.

14 14 Első belépés a Simple-be A regisztráció megerősítése után a Simple főképernyőjén a „Bejelentkezés” gombra kattintunk. Bejelentkezéskor megadjuk regisztrált címünket és jelszavunkat, vagy a regisztrációkor használt közösségi profil sávjára kattintunk. Bejelentkezés után, immár teljes felhasználói jogosultsággal láthatjuk a Simple főképernyőjét.

15 15 Fizetési módok a Simple-ben A Simple-ben két inapp (applikáción belüli) fizetési mód lehetséges: Regisztrált bankkártya: Pár egyszerű kattintás után eltárolhatjuk bankkártya adatainkat az applikációban, így a kiválasztott termékeket egy kattintással fizethetjük regisztrált bankkártya segítségével. Nem regisztrált bankkártya: Lehetőség van az applikációban nem tárolt bankkártya használatára is, ám ebben az esetben minden vásárláskor meg kell adni a bankkártyás vásárláshoz szükséges adatokat. Mindegyik fizetési mód esetén biztosított a banki szintű biztonság!

16 16 Simple bankkártya regisztráció A Simple főképernyőjén a „Pénztárcám” gombra kattintunk. A „Pénztárcám” képernyőn a „Bankkártyáim” gombra kattintunk.

17 17 Simple bankkártya regisztráció Első belépéskor még nem találunk regisztrált bankkártyát. Kattintunk a hozzáadás gombra! Tárolás után a „Bankkártyáim” felületen már látni fogjuk a tárolt bankkártyánkat. Adjuk meg a tároláshoz szükséges bankkártya adatokat és tároljuk a bankkártyát!

18 18 A Simple főképernyőn kiválasztjuk a „Jegy” szolgáltatást. A megjelenő képernyőn kiválasztjuk, hogy melyik típusú jegyből hány darabot szeretnénk vásárolni. A „Jegy” szolgáltatás 1. képernyőjén (Kiemelt ajánlatok) kiválasztjuk a Csopaki Strand belépő menüpontot. Strandjegy vásárlás workflow

19 19 A fizetés kezdésekor egy összesítést látunk a kiválasztott jegyekből. Helyes adatok esetén válasszuk ki a fizetés módját. A vásárlás után a kiválasztott jegyek és vonalkódjaik a Pénztárcám /Jegyeim menüpontban érhetők el. A fizetés módja kiválasztásával meg is történt a fizetés, melyről egy visszaigazoló képernyőt látunk. Strandjegy vásárlás workflow

20 20 Eltárolt Strandjegy a Simple-ben

21 21 A vonalkód rákattintással teljes képernyőn nyílik meg. Eltárolt Strandjegy a Simple-ben

22 22 A Simple használatához és így a Strandjegy megvásárlásához is internetkapcsolatra van szükség (WiFi vagy mobilnet). Ám a belépéshez, validációhoz elegendő a jegytípus és a vonalkód felmutatása, ez 2 megoldással offline is megoldható: 1.A jegy a Simple „Jegyeim” menüben rögzítésével egy időben a rendszer pdf-ben is kiküldi a jegyet a profilhoz tartozó címre. Ez a pdf lementhető a telefonra és így offline is megnyitható, bemutatható. 2.Kisegítő megoldás: A Simple-ben tárolt Belépőről screenshot készíthető, amely képként előhívható offline módban is, a validáció ez esetben is kivitelezhető. Strandjegy offline tárolása

23 23 Strandjegy offline tárolása ben kapott jegy mentése a telefonra Vásárlás után pdf formában e- ticket érkezik a Simple profilhoz tartozó címre. Ez lementhető a telefonra és így a későbbiekben offline is megnyitható.

24 24 Strandjegy (strand, uszoda, fürdő) értékesítés témakörében országos kizárólagos értékesítési joggal Információ a többi Simple szolgáltatásról dr. Kungli Zoltán ügyvezető Rekard Heliosz Bt. (Simple partner) Kovács Máté ügyfélkezelési koordinátor OTP Mobil Kft Kovács Gergely értékesítési koordinátor OTP Mobil Kft Elérhetőségek


Letölteni ppt "A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes."

Hasonló előadás


Google Hirdetések