Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes."— Előadás másolata:

1 A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes

2 2 Pár szó az OTP Mobil-ról… o az OTP Csoport tagja o erős függetlenség az anyavállalattól o profil: mobilapplikáció fejlesztés o misszió: az innovatív, okoseszköz-alapú vásárlási megoldások népszerűsítése és intenzív használatának ösztönzése o termék: Simple mobilapplikáció folyamatosan bővülő szolgáltatásportfolióval és dinamikusan növekvő user számmal (2015 Q2 végére 50.000+ regisztrált felhasználó)

3 A Simple egy olyan hazai fejlesztésű mobilalkalmazás, amely a mobilvásárlást ötvözi számos, az életet egyszerűbbé varázsló szolgáltatással. A mobilalkalmazás o ingyenes, o szolgáltató-független, o bank független, o Android, iOS és Windows Phone platformon működő okostelefonra és tablet-re telepíthető, o banki szintű biztonságot biztosít a vásárlás során. 3 Mi a SIMPLE?

4 4 Partnerek, referenciák (a teljesség igénye nélkül) Az OTP Mobil, missziójához igazodva, Magyarország legnagyobb és a fogyasztók által leginkább elismert szolgáltatókkal együtt végzi a közös munkát.

5 5 Állandó szolgáltatás-portfolió Parkolás: Köztéri parkolás esetén elég a korábban regisztrált autónk rendszámát megérinteni, elfogadni a mobil GPS-e alapján felajánlott zónát, vagy beírni a a zónakódot, és végül megadni a fizetés módját és el is indult a parkolás. A leállítás csupán egyetlen érintés, amennyiben pedig lejárna a parkolásunk, az alkalmazás a lejárat előtt időben figyelmeztet. Ételfutár: Az Ételfutár több száz étterem kínálatát teszi elérhetővé. Nincs más dolgunk, mint néhány egyszerű lépésben megadni a rendelési címet, kiválasztani a preferált éttermet, az étlapról az ételt a kosárba helyezni, végül egyetlen gombnyomással kifizetni a számlát. A rendelés készpénzzel vagy étkezési utalvánnyal is kifizethető. Party: A Party szolgáltatás egyetlen lépéssel listázza a közelben lévő szórakozási lehetőségeket dátum és helyszín szerint. A kiválasztott eseményre kattintva arról további információt nyújt, vagy a részletes keresőben szűkíthetjük az események körét cím, dátum és kategória szerint, esetleg kulcsszó megadásával. Mozi: A Simple segítségével a mozijegy vásárlás is egyszerűbb. A film kiválasztása, a foglalás és a jegy kifizetése csupán pár lépés az applikációval. A jegyért sem kell sorban állni. Belépéskor elég elővenni a telefonunkat és felmutatni a jegyünk vonalkódját. Jegy: A Jegy szolgáltatáson belül számtalan rendezvény, koncert, vagy színházi esemény kínálatából válogathatunk. A jegyvásárlás gyorsan és egyszerűen történik. A helyfoglalást követően a vásárlás ellenértéke egy lépésben kiegyenlíthető, amennyiben Simple egyenleggel vagy rögzített bankkártyával kívánunk fizetni.

6 6 Állandó szolgáltatás-portfolió E-matrica: Autópálya matrica esetén a Parkoláshoz hasonlóan elég a korábban regisztrált autónk rendszámát megérinteni, majd kiválasztani a kért matrica típust, időszakot és végül megadni a fizetés módját és máris megérkezik a matrica az alkalmazásba, meg lehet kezdeni az utat! Automata: Az Automata alkalmazással két egyszerű lépésben vásárolhatunk üdítőt számos automatából országszerte. Csak leolvassuk az üdítő QR kódját, majd a fizetési mód kiválasztása után a Simple-lel ki is egyenlíthetjük a számlát. A sikeres vásárlásról az alkalmazás visszajelzést küld. Taxi: Az alkalmazásban néhány kattintással tudunk autót rendelni. A rendelési címet megadhatjuk GPS segítségével a térképen, vagy be is írhatjuk azt. Az autó megrendelése előtt fuvardíj becslést készíthetünk a kalkulátor segítségével. Az autót végig kísérhetjük a térképen, kiérkezés előtt pedig egyetlen kattintással lemondhatjuk a rendelést. A fuvart a végén az alkalmazásban is kifizethetjük. Mobilpincér: A Mobilpincér szolgáltatás segítségével a pincér közreműködése nélkül lehet rendelni számos étteremben vagy kávézóban. Az asztalon lévő QR kód beolvasása előhívja az étlapot, a rendelés innentől már csak néhány lépés. Az alkalmazás segítségével a számla egyszerűen kiegyenlíthető, akár borravalót is adhatunk.

7 Állandó szolgáltatásainkon túl rendszeresen nyújtunk felhasználóinknak időszakos, jellemzően kiemelt, országos rendezvényekhez, aktivitásokhoz köthető szolgáltatásokat. 2015 nyarán elérhető, speciális Simple projektek voltak: 7 Időszakos és kiemelt projektek Napijegyek Early Bird áron – VOLT Fesztivál, Balaton Sound, Sziget Fesztivál: A Simple-lel sorban állás nélkül, a normál elővételes időszak után is early bird áron vehetett belépőt a felhasználó a három nagy fesztiválra. Így a bejutás is gyorsult, hiszen akár a VIP sorban is karszalagra volt váltható az alkalmazással vásárolt jegy. A belépőjegy kinyomtatására sem volt szükség, a felhasználók a mobiljukon mutatták be a jegy vonalkódját. Művészetek Völgye parkolás: Az idei Művészetek Völgyében a Simple alkalmazás segítségével előre, ráadásul kedvezménnyel válthatta meg a felhasználó a parkolóhelyet. Több száz Simple parkolóhely volt elérhető a három kapolcsi, egy vigántpetendi és egy taliándörögdi parkolóban. A jegyek virtuális formában voltak elérhetők a felhasználó okoseszközén. Violetta Live menüjegy: A fiatalok körében népszerű Disney produkció, a Violetta Live koncert élményének fokozása érdekében különleges ételcsomagokkal állt a felhasználók rendelkezésére a Papp László Budapest SportAréna. A speciális menücsomagok átvételéhez szükséges menüjegyek előre megvásárolhatók a Simple alkalmazás segítségével.

8 Strandjegy értékesítés – sikeres pilot Csopakon, 2015 augusztusában 8 Időszakos és kiemelt projektek

9 Strandjegy értékesítés a SIMPLE mobilalkalmazásban Letöltés Regisztráció Strandjegy vásárlás Strandjegy tárolás és beléptetés

10 10 Miért érdemes integrálni a strandjegy értékesítést a Simple-be? Hagyományos értékesítés és beléptetés Simple értékesítés és beléptetés Elővételes jegyvásárlási lehetőség pár kattintással, bárhol, bármikor.  A strandjegy egy országosan elérhető, kiterjedt portfolió elemeként jelenik meg  A vásárlás végén biztonságos bankkártyás fizetés, orszázgosan egyedülálló inapp payment* megoldással  A megvásárolt jegy mindig kéznél van, elektronikus formában a telefonon és az e-mail fiókban  A beléptetés gyors, egyszerű. Elkerülhető a hosszas sorban állás a hőségben  Elkerülhető a készpénzzel (különösen az apróval és a visszajáróval) való bajlódás  A vásárlási és beléptetési folyamat minimális dolgozói/kezelői közreműködést igényel  Illeszkedik az új vásárlói szokásokhoz, trendekhez  * Inapp payment: A fizetés az applikáción belül történik, a felhasználó nincs átirányítva külső fizetőfelületre, fizetőoldalra. Az applikáción belüli bankkártya adatokat és a bankkártyás fizetést pedig teljes körű, banki szintű biztonság védi.

11 11 Simple letöltés A Simple három okoseszköz platformon érhető el: Android iOs Windows Phone

12 12 Simple regisztráció indítása Letöltés után a megnyitott Simple applikáció „Regisztráció” gombjára kattintunk. A regisztrációs felületen megadjuk e-mail címünket és választott jelszavunkat. TIPP: A gyorsabb folyamat érdekében 1 kattintással Facebook, vagy Google+ fiókunkkal is regisztrálhatunk! A megadott (vagy választott közösségi profilunkhoz tartozó) e- mailünkre megerősítő levél érkezik.

13 13 Simple regisztráció – megerősítő e-mail A „Regisztráció megerősítése” linkre kattintva befejeződik a regisztrációs folyamat.

14 14 Első belépés a Simple-be A regisztráció megerősítése után a Simple főképernyőjén a „Bejelentkezés” gombra kattintunk. Bejelentkezéskor megadjuk regisztrált e-mail címünket és jelszavunkat, vagy a regisztrációkor használt közösségi profil sávjára kattintunk. Bejelentkezés után, immár teljes felhasználói jogosultsággal láthatjuk a Simple főképernyőjét.

15 15 Fizetési módok a Simple-ben A Simple-ben két inapp (applikáción belüli) fizetési mód lehetséges: Regisztrált bankkártya: Pár egyszerű kattintás után eltárolhatjuk bankkártya adatainkat az applikációban, így a kiválasztott termékeket egy kattintással fizethetjük regisztrált bankkártya segítségével. Nem regisztrált bankkártya: Lehetőség van az applikációban nem tárolt bankkártya használatára is, ám ebben az esetben minden vásárláskor meg kell adni a bankkártyás vásárláshoz szükséges adatokat. Mindegyik fizetési mód esetén biztosított a banki szintű biztonság!

16 16 Simple bankkártya regisztráció A Simple főképernyőjén a „Pénztárcám” gombra kattintunk. A „Pénztárcám” képernyőn a „Bankkártyáim” gombra kattintunk.

17 17 Simple bankkártya regisztráció Első belépéskor még nem találunk regisztrált bankkártyát. Kattintunk a hozzáadás gombra! Tárolás után a „Bankkártyáim” felületen már látni fogjuk a tárolt bankkártyánkat. Adjuk meg a tároláshoz szükséges bankkártya adatokat és tároljuk a bankkártyát!

18 18 A Simple főképernyőn kiválasztjuk a „Jegy” szolgáltatást. A megjelenő képernyőn kiválasztjuk, hogy melyik típusú jegyből hány darabot szeretnénk vásárolni. A „Jegy” szolgáltatás 1. képernyőjén (Kiemelt ajánlatok) kiválasztjuk a Csopaki Strand belépő menüpontot. Strandjegy vásárlás workflow

19 19 A fizetés kezdésekor egy összesítést látunk a kiválasztott jegyekből. Helyes adatok esetén válasszuk ki a fizetés módját. A vásárlás után a kiválasztott jegyek és vonalkódjaik a Pénztárcám /Jegyeim menüpontban érhetők el. A fizetés módja kiválasztásával meg is történt a fizetés, melyről egy visszaigazoló képernyőt látunk. Strandjegy vásárlás workflow

20 20 Eltárolt Strandjegy a Simple-ben

21 21 A vonalkód rákattintással teljes képernyőn nyílik meg. Eltárolt Strandjegy a Simple-ben

22 22 A Simple használatához és így a Strandjegy megvásárlásához is internetkapcsolatra van szükség (WiFi vagy mobilnet). Ám a belépéshez, validációhoz elegendő a jegytípus és a vonalkód felmutatása, ez 2 megoldással offline is megoldható: 1.A jegy a Simple „Jegyeim” menüben rögzítésével egy időben a rendszer pdf-ben is kiküldi a jegyet a profilhoz tartozó e-mailcímre. Ez a pdf lementhető a telefonra és így offline is megnyitható, bemutatható. 2.Kisegítő megoldás: A Simple-ben tárolt Belépőről screenshot készíthető, amely képként előhívható offline módban is, a validáció ez esetben is kivitelezhető. Strandjegy offline tárolása

23 23 Strandjegy offline tárolása e-mailben kapott jegy mentése a telefonra Vásárlás után pdf formában e- ticket érkezik a Simple profilhoz tartozó e-mail címre. Ez lementhető a telefonra és így a későbbiekben offline is megnyitható.

24 24 Strandjegy (strand, uszoda, fürdő) értékesítés témakörében országos kizárólagos értékesítési joggal Információ a többi Simple szolgáltatásról dr. Kungli Zoltán ügyvezető Rekard Heliosz Bt. (Simple partner) +36 30 455 4197 kungli.zoltan@gmail.com Kovács Máté ügyfélkezelési koordinátor OTP Mobil Kft. +36 70 396 3674 kovacs.mate@otpmobil.com Kovács Gergely értékesítési koordinátor OTP Mobil Kft. +36 70 396 3676 kovacs.gergely@otpmobil.com Elérhetőségek


Letölteni ppt "A SIMPLE mobilalkalmazás bemutatása Gyors Egyszerű Készpénzmentes."

Hasonló előadás


Google Hirdetések