Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer."— Előadás másolata:

1 Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer

2 A dolgozó a felhasználói fiókjából egyszerűen, gyorsan online igényelhet szabadságot. Automatikus üzeneteket küld a rendszer: jóváhagyásról, elutasításról, jóváhagyandó tételekről. Többszintű jóváhagyás lehetséges. Szabadság adatok egy kattintással átkerülnek a bérszámfejtéshez.

3 Bejelentkezés az online felületre:

4 Új felhasználó esetén regisztráció:

5 Regisztráció után a megadott címre egy megerősítő levelet küldünk: Az ben szereplő link segítségével átirányítjuk a bejelentkező felületre, ahol be tud lépni a felhasználói fiókjába.

6 Belépés után a dolgozó látja az éves járó és a még rendelkezésre álló szabadság napjait, típusonként.

7

8 Szabadság engedély nyomtatható:

9 Jóváhagyónál megadható jogosultságok: Meghatározott csoportok részére: Szabadság elbírálása, Szabadság rögzítése, Engedélyezett szabadság törlése, Szabadság engedély nyomtatása.

10 Jóváhagyó képernyő:

11 Kimutatások I.: Beosztottak szabadság naptára

12 Kimutatások II.: Éves szabadság egyenleg

13 Szinva Bérben menüpontok: Év közbeni indulásnál az előzőleg kivett szabadság adatokat is feltöltjük a webes felületre. Szabadság jogcímek megfeleltetése bérformánként

14 Szabadság adatok átvétele: Az adatok automatikusan átkerülnek az : R - Rögzített számfejtési, Sz I. - Dolgozói szabadság, Sz II. – Szabadság adatokba.

15 Szabadság egyeztető kimutatás: Összevethetőek a Bérprogramban és a weben nyilvántartott tételek; az eltéréseket jelöljük.

16 Milton rendszer használatának technikai feltételei: Linux vagy Windows operációs rendszer Web szerver, PHP támogatással (pl. Apache, IIS) PHP értelmező (5.4 vagy magasabb verzió) SQL szerver (pl. MS SQL, MySQL) Lehetőség küldésére (saját levelező szerver vagy külső szolgáltató használata) Amennyiben az itt felsorolt feltételeket a megrendelő nem tudja, vagy nem szeretné megteremteni, olyan konstrukciót is tudunk ajánlani, amelyben egy nálunk lévő szerverre történik az adatok felküldése.

17 Tel:46/ / / / Fax:46/ Miskolc, Bedegvölgy utca 2.


Letölteni ppt "Online szabadságtervező, jóváhagyó, nyilvántartó rendszer."

Hasonló előadás


Google Hirdetések