Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Microsoft Photo Story. Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Microsoft Photo Story. Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített."— Előadás másolata:

1 Microsoft Photo Story

2 Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített.  Ezzel az alkalmazással úgynevezett diavetítéseket hozhatunk létre digitális fényképeink alapján

3 Mit kínál az alkalmazás?  Az alkalmazás rendkívül könnyű kezelőfelülettel rendelkezik, így pár kattintással retusálhatjuk, átméretezhetjük, méretre vághatjuk, vagy elforgathatjuk az adott képet  A diavetítéshez különféle effektusokat, zenét/filmzenét, vagy akár saját kísérőszöveget adhatunk hozzá, majd címekkel és képfeliratokkal szabhatjuk testre a képsorozatot  A fájlok kisméretének köszönhetően a mű könnyen továbbítható akár e-mailben is  A fájlok televízión, számítógépen és Windows Mobile alapú hordozható eszközön egyaránt megtekinthetők.

4 Rendszerkövetelmények  Támogatott operációs rendszer : Windows XP; Windows XP Home Edition ; Windows XP Media Center Edition; Windows XP Professional Edition; Windows XP Service Pack 1; Windows XP Service Pack 2; Windows XP Tablet PC Edition  Szükséges processzor: 700 MHz-es vagy azzal egyenértékű Intel P3 processzor; 1,7 GHz-es vagy azzal egyenértékű Intel P4 processzor ajánlott.  Memória: 256 MB RAM; 512 MB RAM vagy több ajánlott.  Lemezterület: 400 MB szabad merevlemez-terület.  Monitor: Super VGA (800 x 600) vagy nagyobb felbontású grafikus vezérlő és monitor.

5 Telepítés A Photo Story 3 az alábbi két, egyszerű lépéssel telepíthető: 1) Ellenőrizze, hogy számítógépén megtalálható-e a Windows Media Player 10 2) Kattintson a fent látható Letöltés gombra az Eredeti Windows, Valódi Előny program segítségével történő Windows-hitelesítéshez, majd a Photo Story 3 letöltéséhez és telepítéséhez kattintson a Futtatás gombra. A program telepítésének befejezéséhez egyszerűen kövesse a telepítővarázsló utasításait. Ha a programot eltérő nyelven kívánja letölteni, válassza ki a megfelelő nyelvet a fenti legördülő listából, majd kattintson az Ugrás gombra.

6 Köszönöm a figyelmet!


Letölteni ppt "Microsoft Photo Story. Mi is ez?  A Microsoft Photo Story egy alkalmazás, amelyet a Microsoft, a világ egyik legnagyobb szoftvergyártó cége készített."

Hasonló előadás


Google Hirdetések