Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

SZKENNER BÓNUSZOK. Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "SZKENNER BÓNUSZOK. Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy."— Előadás másolata:

1 SZKENNER BÓNUSZOK

2 Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy először szkennelt Vásárló egy kvalifikált Automatikus Szállítási Hűségprogram (ADR) rendelésben* megvásárol egy Szkenner kvalifikált terméket. *További információért arról, hogy mi számít kvalifikált ADR-nek, tanulmányozza az „ADR & Szkennerkártyák” című prezentációt.

3 Szkenner operátor bónusz Újraszkennelési Bónusz: €7,5 7,5 eurós újraszkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek a kvalifikált Szkennerhez csatolt ADR-es Vásárló újraszkennelése esetén, amennyiben megtörtént a következő ADR kifizetése és kiszállítása.

4 Szkenner operátor bónusz PÉLDA X 5 kezdő = €37,5 X 5 megtartja, kifizeti, átveszi az ADR-t & újraszkennelés = €37,5 ÖSSZESEN = €75 *Látogasson el a oldalra az országonkénti termékelérhetőség megtekintéséhez.www.nuskin.com * *

5 Szkenner operátor bónusz A Szkenner bónuszokat akkor is megkapja a Szkenner bérlője, ha a Szkennert másik operátor használja. A bónuszokat a jutalékokkal együtt fizetik ki.

6 Szkenner operátor bónusz A Szkenner bónuszok akkor kerülnek kifizetésre, amikor minden követelmény teljesült egy ADR kvalifikálásához.

7 Első, kezdő szkennelés 30 nap ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártya csatolva január február 13. Megtartás Ingyenes program A bónusz márciusban kifizetve Szkenner operátor bónusz – 1. példa március 7.

8 Első, kezdő szkennelés 3 nap ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva és a szkennerkártyák csatolva január január 23. Megtartás Ingyenes program A bónusz fizetése márciusban Szkenner operátor bónusz – 2. példa március február 01. A szkenner szinkronizálva

9 Első, kezdő szkennelés 3 nap ADR-rendelés kifizetve és kiszállítva január január 23. Megtartás Ingyenes program A bónusz fizetése márciusban Szkenner operátor bónusz – 3. példa március február 01. A szkennerkártyák az ADR-hez csatolva

10 Első, kezdő szkennelés 3 nap Az ADR- rendelés létrehozva, de nincs fizetve és a szkennerkártyák csatolva január január 23. Megtartás Ingyenes program A bónusz márciusban kifizetve Szkenner operátor bónusz – 4. példa március február 01. Az ADR- rendelés kifizetve és kiszállítva

11 Szkenner operátor bónusz TÉRSÉGENKÉNTI JOGOSULTSÁG Az EMEA Szkenner bónuszokat minden, az EMEA térségben regisztrált kvalifikált ADR vonatkozásában kifizetik, kivéve Izrael* és Törökország esetén. Példa: Egy magyar bérlő egy osztrák ügyfelet szkennel, aki egy osztrák ADR-t hoz létre: ő az osztrák ADR után kap bónuszt. * Csak az Izraelben létrehozott ADR-ek után jár Szkenner bónusz egy izraeli bérlő számára.

12 Szkenner operátor bónusz BÓNUSZ JOGOSULTSÁG Valamennyi bónuszra jogosult mindaddig, amíg jutalékra kvalifikál. Ehhez teljesíteni kell az Értékesítési Kompenzációs Tervben ismertetett követelményeket, beleértve a kiskereskedelmi értékesítést. Az Értékesítési Kompenzációs Terv összefoglalójának megtekintéséhez kérjük, látogasson el a weboldalra!

13 Szkenner operátor bónusz A BÓNUSZFIZETÉS LEJÁRATA A szkenner bónuszok kifizetésére 3 egymást követő hónapon keresztül kísérletet teszünk – amíg az ADR-rendelés kifizetésre kerül. Ha az ADR-rendelést nem fizetik ki a létrehozásától számított 3 hónapon belül, akkor a Szkenner bónuszok lejárnak és nem kerülnek kifizetésre.

14 Szkenner operátor bónusz BÓNUSZ VISSZAVONÁSA Ha az ADR-rendelést törölték, visszaküldték és visszafizették, akkor a Szkenner bónusz a bérlő jutalékaiból kerül visszavonásra. Ez a visszavonás az ADR létrehozásának időpontjától számított 12 hónapos időszakon belül bármikor megtörténhet.

15 KÖSZÖNÖM!


Letölteni ppt "SZKENNER BÓNUSZOK. Szkenner operátor bónusz Kezdő szkennelési bónusz: €7,5 7,5 eurós kezdő szkennelési bónuszt fizetünk a Szkenner bérlőnek, amikor egy."

Hasonló előadás


Google Hirdetések