Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Meghívásaim- és elkötelezettségeim

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Meghívásaim- és elkötelezettségeim"— Előadás másolata:

1 Meghívásaim- és elkötelezettségeim
Szívvel, lélekkel, szeretettel

2 Hogyan szólítom meg az embereket ?
Mindig mosolygok, alázatos vagyok és szerény. Figyelek az emberekre, kihasználom a pillanatot és kérdezek, kérdezek és kérdezek. Érezze a másik fél, hogy ő a fontos. Példák: Anita Dalma Judit, a szentesi főút

3 Merre tartok ? Az emberek azzal kötnek üzletet és annak ajánlanak másokat, akit ismernek, kedvelnek és akiben megbíznak. Nógrádi Bence – „Rinocérosz üzletkötés”… A sikerhez türelemre, kitartásra és tehetségre van szükség. Hajrá! Úgy érzem, nagyon jó úton haladok, hisz az emberek napról napra keresnek, hívnak, várnak és számítanak rám. Óriási feladatom van: az ÖKONET megismertetése az emberekkel, aminek szívből örülök.

4 Ma nincs olyan ember, aki a mi programunkból valamit ne tudna alkalmazni, használni.
Ha egészséges azért… Ha beteg azért… Ha tehetősebb azért… Ha szegényebb azért… Stb.

5 Minden nap egy új lehetőség
Nem a korod számít, hanem a hozzáállásod! Mi van, ha… ? Ezt felejtsd el, légy magabiztos és határozott. Először is cselekedj, a sikeres emberek is ezt teszik. Mindennapjaidat becsületesség, elkötelezettség, nagy felelősség, bátorság és alázat kísérje. Ez legyen a te jellemed!

6 Az emberek felteszik a kérdést: Mivel foglalkozol mostanában ?
Csak rajtad múlik, minek tartod magad. Ez az élet a befektetett energiát, nem pedig a kifogásokat jutalmazza. Az emberek felteszik a kérdést: Mivel foglalkozol mostanában ? A válaszom: Életevezetési tanácsadással. „Tessék ?!”- kérdezik az emberek

7 Ahhoz, hogy bármilyen célt elérj határozd el magad: „Megteszem, bármibe is kerül!”
Én határozottan minden nap infózom. Tedd ezt te is! Megéri !!!

8 Kezedben a sorsod! Ez csodálatos. Lőrincz János – Ferenci László előadásai a kongresszusi központban Budapesten… Azzá válunk, amire gondolunk! Fogalmazd meg céljaidat ! Írd le ! Készíts terveket hónapokra, hetekre, napokra lebontva.

9 Legyél motivált! A céljaid motiváljanak
Ha saját magamat nem tudom motiválni, ha ezt nem tanulom meg, másokat sem tudok majd megtanítani. Mutass példát és a jó dolgok másolódnak. Ne térj le a kitaposott ösvényről és gyorsabban célba érsz. Pl.: 6 hónap alatt 4-es szint Mindenki számít, ne szelektálj! Szólíts le bátran mindenkit! Pl.: a missziós hétvégém… Emike és Imre csatlakozása

10 Légy felkészült! Hogy válaszolni tudj. Használd az ÖKONET életmód programunkat. Ha a 8 pontról tudsz beszélni már az egy fél siker. A termékeinket használd és utána ajánld (ne csak hallomásból tedd). Úgy lépj ki az utcára, hogy legyen nálad mindig: életmód program kártya névjegy kártya Határidőnapló Toll (ami fog) inkább 2 darab… Természetes, ha autózol infócsomag.. Regisztrációs csomag ( ez fontos !!!) mert csatlakozókat veszíthetsz el

11 Elkötelezettségeim Ha érzem és tudom azt, hogy elköteleztem magam az ÖKONET üzletbe, azt vállaljam fel! Kő keményen !! Pl.: születésnap… Esküvőn tanúnak lenni, stb… Munkádat vedd komolyan ! És ne keress alibi kifogásokat ! Csak az időd telik vele !

12 Ebben a szakmában a „megpróbálom” szót felejtsd el és az „akarom” szót vésd az eszedbe.
A szavak, amelyeket használsz alakítják a jövődet, akkor vedd komolyan azokat!

13 Az én családom… Amikor végleg döntöttem és az ÖKONET üzletet választottam, nem volt könnyű a családomat meggyőzni. (mindig ez a legnagyobb feladat) Az előző vállalkozásom egy mérföldkő volt a jelenlegihez képest, mégis csodálkozva fogadták. Kész tények elé voltak állítva és én mindig határozott voltam. Sokat segített a kezdő csomagom 12 terméke, hisz azt azonnal megismertettem és a családommal is ki tudtam próbáltatni.

14 A termékek adták magukat és az én győzelmemet, így a férjem is egész mellszélességben az üzlettársam lett. Sokat együtt megyünk infózni, a rendezvényekre, ami örömmel tölt el.

15 Sikerstratégiám Lényege a pozitív gondolkodás. A pozitív gondolkodók azt képzelik el, amit el akarnak érni, nem pedig azt amitől rettegnek. Azt kapod, amire gondolsz ! Hozd a legjobb formádat ! Amikor az emberek érzik, hogy a legjobb formádat adod, akkor mindig mögéd állnak. Hihetetlen, hogy egy kis siker mennyire megváltoztathatja a hozzáállásodat.

16 Pl.: csatlakozók sorozata, elindítás, infók szervezése és lebonyolítása, megkeresések, stb…
Ez mind egy sikersorozat részei. Ezek az apró sikerek a te boldogságod részei, összetevői.

17 Becsüld meg amid van, hisz minden összefügg!
Minden amit teszel számít. Próbálj meg javítani az életeden, bármilyen ösvényen is indulj el. A kitaposott ösvény eredményekhez fog vezetni, hiszen minden mindennel összefügg. Pl.: a turbó booster…

18 Örülj minden csatlakozódnak!
Támogasd, segítsd úgy vagy attól sokkal jobban, ahogy téged tettek indulásod napjától vezetőid.

19 Köszönöm a figyelmeteket !
„ Mindannyiunknak hatalmunkban áll választani egészség és betegség, gazdagság és szegénység, szabadság és szolgaság között. Miénk a döntés, nem pedig bárki másé.” /Richard Bach/ Köszönöm a figyelmeteket !


Letölteni ppt "Meghívásaim- és elkötelezettségeim"

Hasonló előadás


Google Hirdetések