Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Ganovis “Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.” (egyiptomi közmondás) Ki Ó?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Ganovis “Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.” (egyiptomi közmondás) Ki Ó?"— Előadás másolata:

1

2 Ganovis “Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.” (egyiptomi közmondás) Ki Ó?

3 Ganoderma gomba Ahogy őseink az éltető táplálékot, úgy a gyógyulást is a természetben keresték. Évezredes tapasztalatok a gyógy gombák pozitív hatásairól. Kiemelkedő szerepet tölt be közöttük a reishi Kihalt fákon nő. nő. Íze magas triterpén tartalma miatt rendkívül kesernyés Sárga, vörös, fehér, zöldeskék bíbor színű, de akár fekete is lehet 4000 éve ismert gyógygomba Több mint 200 aktív hatóanyaggal rendelkezik Jelentősebb mennyiségben található meg benne többek között cink, foszfor, germánium, kalcium, kálium, magnézium, mangán, vas és réz. Gazdag C-vitaminban, D-vitaminban és aminosavakban.

4 Ganoderma Fontos alkotóelemei Pantoténsav - javítja az agyműködést
Triterpének – vírusellenes, májvédő Szterolok - koleszterinszintet csökkentő Glukánok (pl. béta-glükán) – rákellenes Az immunrendszer természetes, fiziológiás stimulációja, amely biztosított egy egészséges "készenléti" állapotot, nagymértékben lecsökkent. Az immunrendszert gyengítő egyéb tényezők kritikus terhelést rónak ránk Germánium - sejtszinten javítja az oxigénellátást

5 Ganoderma hatása Adaptogén - Csak akkor hat, ha szükség van rá, s csak annyira, amennyire kell. Megköti a szabad gyököket Csillapíthatja a gyulladást Gátolhatja a daganatsejtek kialakulását Serkenti szervezetünk öngyógyító folyamatait Nem okoz semmilyen mellékhatást „Orvosi ellenőrzést” végez a szervezetben A szervezet tartalékait pótolja Szerves germánium - növeli a vér oxigénfelvevő képességét, javítja az emésztést, megelőzi a szövetek elhalását, elősegíti a nehézfémek mérgező anyagok kiválasztását Poliszacharidok - erősítik az immunrendszert, megölik a vírusokat Adenosin - csökkenti a koleszterin szintet, vérrögök kialakulását, stabilizálja a vörösvértestek hártyáját, javítják a mellékvesekéreg funkcióit

6 Ganoderma hatása . Felhasználása
Triterpenoidok - javítják az emésztő rendszer működését, megakadályozzák az antigének okozta allergiát, csökkentik a koleszterinszintet Ganoderic esszencia - fiatalítja a szöveteket, segít legyőzni a bőrbetegségeket Béta glukán - aktiválja a makrofágok működését. Hatása C-vitaminnal növelhető. Felhasználása Degeneratív betegségek megelőzése - tumor sejtekhez kötődve megjelöli azokat Immunrendszer szabályozás - vírusos és bakteriális fertőzések, autoimmun betegségek kezelése, serkenti a szervezet természetes öngyógyító képességét Érrendszer védelme - serkenti a keringést, stabilizálja a vvt-ek membránjait, alvadást gátló, enyhíti a szívdobogást, beszabályozza a vérnyomást, növeli a vér oxigénfelvevő képességét, trombózist megelőző, csökkenti a koleszterinszintet segíti a vér szabad áramlását, vér PH- szabályozása, javul a koszorús erek állapota, javítja a vörösvértestek oxigénszállító képességét, ruganyossá teszi az ereket, mérsékli a szív- és érrendszeri betegségek kockázatát .

7 Ganoderma hatása Idegrendszer erősítése - Megnyugtatja az idegeket, megszűnteti az álmatlanságot, csökkenti a stressz hatását, fejleszti az összpontosító-képességet remek energizáló, migrénes fejfájás szüntető, epilepszia ellenes, nyugtató, hangulatjavító, megakadályozza a szenilitást Emésztőrendszer - Májbetegségek kezelése, máj enzimek normalizálása, aranyér, székrekedés kezelése, csökkenti a gyomorsav mennyiségét , bélműködést szabályzó , javíthatja az emésztést, erősíti az emésztőrendszert Sebgyógyítás - Gyulladt szájnyálkahártya kezelése, megóvja a bőrt Légző rendszer - Hörghurut, allergiás asztma, dohányos köhögés csökkentése Vesebetegségek - Vizelethajtó, csökkenti a húgysavat, elősegíti a vesekő kezelését, hatékony lehet az prosztata és hólyag daganatok kezelésében Hormonrendszer- Szabályozza a belső elválasztású mirigyek munkáját, segíthet az autoimmun eredetű pajzsmirigy betegségekben, visszaállítja a hasnyálmirigy működését, folyamatosan adagolt inzulin hatásával bizonyult egyenértékűnek. 

8 Ganoderma hatása sárgabarackmag, és csipkebogyóhús őrlemény
Ízületek - megfiatalítja a szöveteket, gyulladás gátló, Sportolásnál: Oxidativ stressz csökkentése Külsőleg alkalmazva kezelhetünk vele kisebb bőrsérüléseket, rovarcsípéseket, operációk vagy bárányhimlő okozta hegek gyógyulását is elősegítheti Csökkenti a túlérzékenység elleni szerek mellékhatásait Segít helyreállítani a szervezet megbomlott egyensúlyát, megoldást jelent a túlsavasodás és a méreganyagok okozta betegségek sokaságára A reishi hatását  tovább fokozza a termékben található: sárgabarackmag, és csipkebogyóhús őrlemény Sárgabarack-magbél - nitrilozid, azaz a B-17 vitamin Hogyan is pusztulnak el a rákos sejtek a vízben oldódó B-17 vitamintól ? A B-17 vitamin molekulában két rész cukor, egy rész benzaldehid és egy rész cián van A bétaglükozidáz sehol nincs jelen veszélyes mennyiségben a testünkben, csak a rákos szövetekben így a B-17 vitamin a rákos sejtek területén bomlik fel. Rodanéz enzim képes semlegesíteni a ciánt. Mi van az ereinkkel?

9 Sárgabarackmag További jótékony hatások
Benzaldehid benzoesavvá oxidálódik - antireumatikus fertőtlenítő tulajdonságú Edward G. Griffin A VILÁG RÁK NÉLKÜL Mit tud a sárgabarackmag? | Örökség Csipkebogyó - Immunrendszer erősítő, szív és érvédő, vérképző, védi csontjainkat, ízületeinket, jótékony hatású a vese- és epeműködésre, serkenti a mellékvesék működését, csökkenti a koleszterinszintet, pótolja a szervezet jódszükségletét A-, B1-, B2-, P- és K-vitamin, valamint antociánok, flavonoidok, karotinoidok, természetes C-vitamin, növényi színanyagok találhatók benne AGYI KERINGÉSI ZAVAR

10 Mindehhez ráadásul Csak most! csak nektek!

11 Előadó:

12 Búcsúzóul: Egy csipet megelőzés többet ér, mint száz mázsa gyógyítás.
David B. Agus

13 Köszönöm a megtisztelő figyelmet!


Letölteni ppt "Ganovis “Az egészség a korona az ember fején, de csak a beteg láthatja meg azt.” (egyiptomi közmondás) Ki Ó?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések