Pályázati felhívás a németországi szakmai gyakorlatra HU01-KA július augusztus 11.
A pályázati körbe bevont osztályok 10.A géplakatos 10.B szakács 10.E asztalos 12.A géplakatos 12.D asztalos 10.I vendéglátás- idegenforgalom 10.L vendéglátás- idegenforgalom 11.I vendéglátás- idegenforgalom 11.J vendéglátás- idegenforgalom 11.L vendéglátás- idegenforgalom 12.I vendéglátás- idegenforgalom 13.I vendéglátásszervező- vendéglős 14.I vendéglátásszervező- vendéglős
Munkahelyek
Hotel zur Post Rohrdorfwww.post-rohrdorf.de
Igényelt diákok: 2 szobalány
Mail-Keller Rosenheim
Igényelt diákok: 1 pincér 1 szakács
Wilhelm Bruckbauer GmbH Rosenheim
Igényelt diákok: 2 asztalos
Schmelmer Hof Bad Aibling hof.de
Igényelt diákok: 1 felszolgáló 1 szakács 2 szobalány 2 házmester
Hotel St. Georg Bad Aibling Bad Aiblingwww.sanktgeorg.com
Igényelt diákok: 2 felszolgáló 2 szakács
Bad Feilnbach Igényelt diákok: 1 szobalány 1 szakács
A programban való részvétel feltételei A felkészítő foglalkozásokon való részvétel Osztályfőnökök, szaktanárok és a felkészítő tanárok javaslata Szükséges: Európai Egészségbiztosítási Kártya Egészségügyi kiskönyv Érvényes rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény a hátrányos helyzet igazolásához
A program biztosítja: A ki és hazautazás költségeit Megélhetési költséget Folyamatos tanári felügyeletet és segítségnyújtást 40 órás nyelvi felkészítést 10 óra kulturális és pszichológiai felkészítést 10 óra szakmai felkészítést
Feladatok a szakmai gyakorlat közben és után
A munka pontos és szakszerű elvégzése A munkanapló magyar és német nyelven történő vezetése Írásos beszámoló a németországi szakmai gyakorlatról Online beszámoló készítése Europass igazolások átvétele A program zárásán való részvétel
Jelentkezés az osztályfőnököknél Határidő: június óra