Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Advertisements

Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
B A C Termék felhasználói kör Termék értékesítési Manager (PRO1 PRO2) WowWe partnerprogram Az iWowWe nyújtotta három féle üzleti lehetőség!
Mi is az a Multi-Level Marketing?
I. AZ EMBERI ERŐFORRÁS MENEDZSMENT SZEREPE A SZERVEZETEKBEN
EZ A MUNKA ÜZLETI LÉPÉSEK. Elvisszük a hírt mindenkinek, mert keressük azokat, akik: •Változtatni akarnak (a körülményeiken) •Ambiciózusak (tesznek érte)
Emberi Erőforrás Menedzsment Az emberi erőforrások fejlesztése
Egy jövedelmező üzleti lehetőség.
Franchise. Franchise: polgárjogi szerződéssel létesített vállalkozási forma, amelyet független vállalkozók hoznak létre. Szereplők: Franchise átadó: piacképes.
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Ahol az üzletek köttetnek. A PP Klub célja A Piac & Profit elindítja a Piac & Profit Klubot, mely elsősorban a kkv-k üzleti kapcsolatainak építésére hivatott.
A használók fizetési hajlandósága – tapintatos kommunikáció a térítéses információszolgáltatás irányába Czupi Gyula, Halis István Városi Könyvtár, Nagykanizsa.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Tartós építményekhez stabil alapok TÖBB VEVŐ – TÖBB PÉNZ Hogy holnap is legyen bevétel.
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
Avem încredere EU és üzlet határok nélkül román–magyar üzleti konferencia Egyszerűen a siker felé Befektetési és uniós tanácsadás Romániában Diósi László.
A személyes részvétel előnyei Legyünk jelen! Piac & Profit Demcsák Mária alapító főszerkesztő.
Vállalkozásindítás kockázat nélkül! Békés Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja.
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Üzleti megoldás nemcsak üzletembereknek !. Mit kell tudnod és mit kell mondanod ? - Milyen érvek vannak az elkezdés mellett. - Hogy épül fel, az üzleti.
Rögtön megnézzük a részleteket…. Máz? Álarc? Nyomulás? Nem, ez a SZEMÉLYES MÁRKAÉPÍTÉS! Előadó : Dr. Serényi János, Értéktrend Consulting NYUGATMAGYARORSZÁGI.
Családi vállalkozás.
Miért lesz valaki vállalkozó?
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
A franchise gazda elengedhetetlen tulajdonságai és felelőssége Tóth-Zsédely Rita Otthon Centrum KKV Akadémia április 24.
JÓÜZLETAFRANCHISE Magyar Franchise Szövetség szakmai előadás
Hogyan építs hálózatot 2012-ben
Fejlesztési, stratégiai útmutató
Kontrolling házi dolgozat
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Iskolahálózatok itthon és külföldön Pénziránytű műhelymunka MNB, november 10.
Mentori rendszer a tudásmenedzsment szolgálatában
Leading Change A változás vezető szemmel. Hogyan lehet sikeresen levezetni egy változási folyamatot?
Biztos Kezdet gyerekházak hálózata
Stresszmentes, hatékony vállalkozásvezetés Avagy hogyan építsük fel újra vállalkozásunkat Horváth Győző – május.
Speciális célcsoportok a szakmai protokollban Biró Dániel Budapest május 7.
Az első és második nyelv elsajátítás elméletei
"Talán a legnagyobb pedagógiai téveszme az a vélemény, hogy az ember csak azt tanulja meg, amit megtanítanak neki. A mintegy mellékesen elsajátított, tartós.
VIDEÓ ÉS VIDEÓ KONFERENCIA: AZ IWOWWE, MINT STRATÉGIAI PARTNER.
Dr. Makra Zsolt projektvezető
EZERMESTER a magyar barkácsbolt hálózat
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
SIGNUM vállalkozásoknak Tóth Gyula xx.xx. Általános előnyök Személyzeti eszköz Pénzügyi eszköz.
Korábban - JustBeenPaid Áttekintés - nincs havi díj - 10 $-os ajándék csomag - naponta 2%, illetve 1% kamat 88 napon keresztül - akkor is termel nyereséget,
VIDÓ JUDIT: A SZÉPSÉGIPARBAN DOLGOZÓK MUNKAHELYI STRESSZKEZELÉSE.
Szolnoki Szabolcs, projektmenedzser, SMART Pont Hálózat vezető
Közigazgatási technológia E-kormányzat. E-kormányzat jelentősége Kormányzási reform Közigazgatási modernizáció Közszféra fejlődése.
Létezik-e biztos recept sikeres csapat építésére?
Okos pénzt az okos egészségügynek – kockázati tőkebefektetések az élettudományok területén április 29. Zsembery Levente vezérigazgató X-Ventures.
Ránctalanitás pénzügyi módszere "Mindig minden lehetetlennek tűnik mindaddig, amíg meg nem csináltuk" Nelson Mandela.
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Az XXX-Komplex szolgáltatóház tevékenységi körei Adotanácsadás –Befektetési tanácsadás –Egyéni vállalkozók, társaságok könyvvitele Jogi ügyintézés Ingatlanközvetítés.
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Graciela Sbertoli / Vox A kisebb települések önkormányzatainak támogatása az életen át tartó tanulás szemléletének népszerűsítésében MANORKA – zárókonferencia.
Cégnév Üzleti terv. Célkitűzések A cég hosszú távú céljainak egyértelmű bemutatása –Használjon a cég növekedését alátámasztó kifejezéseket, de legyen.
Biyovis Üzleti Modell. Biyovis Üzleti modell A Biyovis Üzleti modell Ft-os befektetéssel indul, viszont semmilyen rizikóval nem jár! Csatlakozási.
Termék vagy szolgáltatás értékesítése. Bevezetés Röviden mutatkozzon be, és mutassa be munkatársait. Ismertesse azt a terméket vagy szolgáltatást, amelyet.
Az üzletek operatív működtetése
A high-tech cégalapítás gyakorlati szempontjai
Vállalkozásmenedzsment
TAPASZTALATAINK Az egészségügyi világszervezet (WHO) KÜLDETÉSÜNK Az egészségügyi világszervezet (WHO) definíciója szerint:
Üzleti terv bemutatása
Vállalati terv bemutató
Kompetencia menedzsment 4. Modul BGF
Zalaegerszeg, 21st February 2018
Üzleti terv bemutatása
Cégnév Üzleti terv.
Előadás másolata:

Vállalkozói attitűd „ Legyen tartásod „

C E B A A: alkalmazottak - E: egyéni vállalkozók C: cégtulajdonosok - B: befektetők

Alkalmazott – Vállalkozó Célok – Idő – Tanulás – Befektetés – Piac Túl élni Azonnali Múltból él Költség Kicsiben gondolkodik Kudarc Félelem - Kényelem Jövőkép Hosszú távú Folyamatosan… Befektetés Nagyban gondolkodik Kudarctűrés Merészség Másnak dolgozik – Magáért dolgozik

10 Alapelv - Hogyan tehetsz szert tartós HÁLÓZATI jövedelemre?

10 Alapelv - Hogyan tehetsz szert tartós HÁLÓZATI jövedelemre? Teremts fókuszált motivációt! Folyamatosan fejleszd a jellemedet! Menedzseld hatékonyan a karrieredet! Folyamatosan értékesítsd a termékeidet! Folyamatosan léptess be új munkatársakat! Foglalkozz a munkatársaiddal, amíg önállóvá nem válnak Ismerd el az egyéni sikert! Kommunikálj a „sztárjaiddal” Lelkesen építsd fel a rendezvényeket! Alakíts ki jó csapatszellemet!

HOZZÁÉRTÉS - ÖNBIZALOM Hálózatépítő Mester MOTIVÁCIÓ - TANULÁS – HOZZÁÉRTÉS - ÖNBIZALOM PASSZÍV JÖVEDELEM

   Alaplépésektől a kulcsemberig    Célok-tervek    Meghívás    Tájékoztató    Utótalálkozó Kulcsember Klub Vevőkör Új munkatárs elindítása Jövőkép 1 Munkafüzet

Üzleti hozzáállás 3% nem jó üzleti cél hosszú távra ! A 3% nem egy nagy bonus fizető szint, Nem különösen jövedelmező szint . De nem is ez a célja. Ez a szint csak útjelző tábla hogy jó irányba haladsz! Úton vagy a siker felé, következő lépés saját 3% munkatársak kiépítése!

Miért nem jó hosszú távú célnak a 3 % Abbahagyják a munkát Dolgoznak mélységben de hosszú távú terv nélkül 3%mt 9% Csoport 6% csoport 3% Csoport Ha a cél a 3% szintjének a tartása akkor felborul a befektetés megtérülés aránya…

Vállalkozói gondolkodás 3% üzlet alapja a későbbi jövedelmező hálózatunknak. Ez a bevétel fedezi a hálózat építés költségeit és az önmagunk képzését.(könyvek, cd, rendezvények) ott hallottakat gyakorlatba átültetve elérjük a valódi bonus fizető szinteket Megfordul a befektetés és megtérülés aránya

„ Legyen tartásod „ A legfontosabb kérdés: TUDOD, HOGY MIT KINÁLSZ ?