PORTFÓLIÓVÉDÉS 2015. június 5-6. Bogáthné Erdődi Judit.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az előadás témái Az ellenőrzés-értékelés-minősítés értelmezése, kapcsolata A portfólió fogalma, fajtái Érvek és ellenérvek a portfólió alkalmazásáról.
Advertisements

Közösségi pedagógiai gyakorlat
V2.3. S hogy van ez az Ön cégénél most? V2.3 Mi kicsit máshogy képzeljük ezt… V2.3.
A Publ-IQ ( különlegessége, hogy amikor egy témában már elegendő hozzászólás van, akkor csillagtérképen jeleníti meg azokat, (az egymáshoz.
A Powerpoint használata (gyorstalpaló)
RÉV Projektiroda Hálózat Munkacsoport. Mi az a Hálózat munkacsoport? Hol helyezkedik el, melyik szervezethez köthető? Kik a tagjai? Mi a célja, feladata,
Goronné Ondré Katalin Bihari Mentor Hálózat kiépítése a résztvevő szemével.
Sales támogató kutatások a gyógyszeriparban Előadó: Malonyai Katalin
Belső kontrollok, belső ellenőrzés aktuális kérdései
Verseny és szabályozás Pápai Zoltán .
Híradók a közvéleményben június 16. Az adatok forrása : június 6-9. között készült 1000 fős telefonos kutatás.
Beköszöntött az éles WebeC „korszak” Szűcs Attila Készpénzlogisztika Január 30.
A pedagógusminősítési rendszer
Takács Béla Tanulási VÁZ (lat). Mit várok a szóbeli feleletnél? Gondosan felépített, végiggondolt feleletet! A továbbiakban ehhez kívánok segítséget.
Budapest, szeptember 22.1 A KÖVI képzései a hallgatói vélemények tükrében Baráth Tibor KÖVI igazgató KÖZOKTATÁSI VEZETŐKÉPZŐ ÉS TOVÁBBKÉPZŐ INTÉZET.
Szeretettel köszöntjük a TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai TÁMOP „Jó pályán”! projekt békéscsabai szakmai fórum résztvevőit! szakmai fórum résztvevőit!
A szakképzési rendszer modellje. 1. sz.m.2. sz.m.3. sz.m. 4. sz.m.5. sz.m. 6. sz.m. Kötelező szakmai tantárgyak Tantárgyi vizsgák Választható szakmai.
A szakképzési rendszer modellje. 1. sz.m.2. sz.m.3. sz.m. 4. sz.m.5. sz.m. 6. sz.m. Kötelező szakmai tantárgyak Tantárgyi vizsgák Választható szakmai.
A vezetőtanáron „innen és túl” Szivák Judit ELTE PPK
tételsor 2. tétel A kistérség a korábbi együttműködési lehetőségek alapján megtartotta a soron következő ülését. Az ülés célja a logisztikai.
Az esszé Segédlet tanulóknak és tanároknak
Közoktatás irányítás Minőségirányítási rendszer Tapasztalatok alapján kiegészítések Farkas Olga Budapest, október 5.
Pedagógusképzést segítő szolgáltató és kutatóhálózatok kialakítása TÁMOP /1/B.
Közösségi munka. 1. A közösségi munka előnyei az egyéni és családi esetkezeléssel szemben A szociális munkások rendelkezésére álló eszközök rendszerint.
Könyvtári teljesítménymérés
Építőipari helyzetek minőségügyi vonatkozásai január 6.
Döntéselőkészítés, döntéstámogatás
E-PORTFÓLIÓ.
A pedagógus-életpályamodell, a minősítés rendszere
TÁMOP 3.1.5/ – 0001 PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA
TÁMOP 3.1.5/ PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA
Kis-Tóth Lajos – Komló Csaba: Az e-portfólió alkalmazása a pedagógusképző felsőoktatási intézményekben TÁMOP 3.1.5/ – 0001 PEDAGÓGUSKÉPZÉS TÁMOGATÁSA.
1 XI. Országos Minőségellenőrzési Továbbképzés Budapest, szeptember 5. SZAKMAI AKTUALITÁSOK - KÉRDÉSEK Előadó: dr. Ladó Judit MKVK Szakmai alelnök.
A partneri kapcsolatok értékelése hálózati együttműködés esetén
TERVEZET.
Német nyelvtanárok a pedagógiai minősítés küszöbén;
Saját coaching: megtervezem a coachingomat veled
NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM REGIONÁLIS PEDAGÓGIAI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT 1 A KOMPETENCIA ALAPÚ PEDAGÓGUSKÉPZÉS ELŐKÉSZÍTÉSÉNEK (HEFOP PROJEKT) EREDMÉNYEI.
Mit gondolunk arról, mi a tanulás és hogyan szervezzük meg ?
A JÓ PAP IS… – Képzések és tanácsadások szakembereknek, munkáltatóknak Előadó: Garadnay Tea FEMI vezető Budapest Esély Nonprofit Kft.
Készségfejlesztő és viselkedésmódosító csoportok tervezési modellje I. I. A csoporttagok fejlődésének tervezése 1.Mérd fel, hogy milyen deficitekkel és/vagy.
AZ ÚJ FELSŐOKTATÁSI TÖRVÉNY - MINŐSÉGFEJLESZTÉS, MINŐSÉGHITELESÍTÉS.
A teljesítménymérés helye és szerepe a minőségmenedzsmentben
A Nógrád TISZK nyomonkövetési és pályakövetési rendszer modelljének, ezen belül a partneri igény és elégedettség mérési rendszerének kidolgozása. Salgótarján.
Brettner Zsuzsanna PTE BTK Szociális Munka és Szociálpolitika Tanszék
A testnevelésre vonatkozó sportiskolai kerettanterv ismerete.
A kerekasztal résztvevői
Tűz,Föld,Víz,Levegő…..
Hibák, pozitívumok Szerző, dátum, helyszín? A háttér jól passzol a témához, de ott elég lenne a szürke- árnyalatos effekt a színek helyett… Nem az előrejelzésről.
1. Vevő Érték Milyen ÉRTÉKEKET akarunk? 2. Források Milyen FORRÁSAINK vannak? 3. Analógia a területek között Hol keressük az INSPIRÁCIÓT? 4. A tulajdonságok.
Csillagászati és térképészeti ismeretek
Intézményi minőségfejlesztés (TÁMOP-3.1.8)
Expanding horizons Jean Monnet „Learning EU at schools”
1. Ó, mily szép az Úrnak hajléka, Hol együtt a megszentelt nép! Itt élünk igaz rokonságban, Ha lábunk e hajlékba lép.
Tankönyvellátás
2009/2010. tanév Pestszentimre Ady Endre Utcai Általános Iskola.
MTT MA Mérnöktanár mesterszak Elektronikus tanulás 3. konferencia.
Paradigmaváltás a kommunikációban Lakatos Zsófia június 5.
A tanítási órára való közvetlen előkészületek
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
FERENCES ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM
Gyakorló óra 5/12.
TÁMOP E-13/1/KONV „A 21. század követelményeinek megfelelő, felsőoktatási sportot érintő differenciált, komplex felsőoktatási szolgáltatások.
Pedagógusok felkészítése a pedagógusok előmeneteli rendszeréhez kapcsolódó feladatok ellátására Kontakt képzés TÁMOP „Köznevelési.
PORTFÓLIÓVÉDÉS június 20. Bogáthné Erdődi Judit.
Fenntarthatóság – eredmények hasznosulása 6.2. előadás
Szociális város-rehabilitáció Szárazréten október 20.
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
TÁMOP-6.2.2/A-09/ Képzési díjak támogatása a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórházban Sajtótájékoztató.
Stratégiai emberierőforrás-fejlesztés
Előadás másolata:

PORTFÓLIÓVÉDÉS 2015. június 5-6. Bogáthné Erdődi Judit

Fenntartói feladatok Milyen új ismeretekkel gazdagodott? Milyen új kérdések merültek fel önben a témával kapcsolatban? A gyakorlatban hol és hogyan tudja felhasználni az új ismereteit? (Ha nem, miért nem?) Utólag visszatekintve mit változtatna a leírtakon vagy mivel egészítené ki őket?

Támogatás Milyen új ismeretekkel gazdagodott? Milyen új kérdések merültek fel önben a témával kapcsolatban? A gyakorlatban hol és hogyan tudja felhasználni az új ismereteit? (Ha nem, miért nem?) Utólag visszatekintve mit változtatna a leírtakon vagy mivel egészítené ki őket?

Ellenőrzés, értékelés Milyen új ismeretekkel gazdagodott? Milyen új kérdések merültek fel önben a témával kapcsolatban? A gyakorlatban hol és hogyan tudja felhasználni az új ismereteit? (Ha nem, miért nem?) Utólag visszatekintve mit változtatna a leírtakon vagy mivel egészítené ki őket?

Szakmai reflexió A tankerület-vezetéssel/köznevelési vezetéssel kapcsolatosan melyek a problémás területek? Milyen fejlesztési irányokat kellene felvetni? Ön hogyan látja a szakmai fejlődés és képzés tükrében?