2007.04.05. Csütörtök 19.00 Vészkijárat 07 – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék:

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
15. SZABÁLY – A B erugás. 15. SZABÁLY – A BE RUG ÁS A be rug ás a játék újrakezdésének egyik módja. Be rug ást kell ítélni annak a csapatnak a javára,
Advertisements

Alapok • Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját büntetőterületén,
A foci Varga Dávid.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 20 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két csapat kölcsönösen másként nem.
UEFA-A /UEFA PRO Tanfolyan Mérkőzés megfigyelés BELGIUM - SPANYOLORSZÁG Bob Browaeys , 19: :30.
Bozsik Gyermek Egyesületi Program U8/9
3. szabály A játékosok száma. A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb öt-öt játékossal, akik közül egy-egy a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
Péntek TINTAHAL – FC. KAU 8 : 2 Csapat-összeállítás: Kománovics L. Mészáros L., Kardos Z. – Balogh M. – Domián K., Mátés L. Cserék: Szokol.
Lány Ádám Labdarúgás Testnevelés.
Minden csapatjátékban, a legfontosabb része a játéknak a VÉDEKEZÉS.
A Belga LSZ fejlesztési terve
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
16. SZABÁLY – A KIRÚGÁS. A kirúgás a játék újrakezdésének egyik módja. Kirúgást kell ítélni, amikor a labda utoljára támadójátékost érintett, majd teljes.
FALKEN csütörtök Szabadics – FALKEN 3 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Csik I., Kardos Z. – Mátés L. – Domián K., Kardos J. Domián.
Fordulat Hétfő KÖZVIL – Fordulat 2 : 1 Csapat-összeállítás: Horváth P. Németh A., Orbán A. – Domján J. – – Domján J. – Bajor J., Orbán.
SZABÁLYTALANSÁGOK ÉS SPORTSZERŰTLEN VISELKEDÉS.. A szabálytalanságok és a sportszerűtlen viselkedés büntetése a következő Közvetlen szabadrúgás Büntetőrúgás.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. Kezdőrúgás A játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. Mikor lehet kezdőrúgás? A mérkőzés elején.
Nyilvánvaló gólhelyzetek, szimulálások, büntetőrúgások
EDZŐTÁBOR – 29. MARCALI Az asszisztens segítő jelzései és zászlótechnikája. Előadó: Kiss Balázs.
10. szabály – A gól.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS. A bedobás a játék újrakezdésének egyik módja. Bedobást kell ítélni annak a csapatnak a javára, amelyiknek ellenfele utoljára.
Büntetőrúgások. Végrehajtás A játékvezető kijelöli azt a kaput, amelynél a rúgásokat elvégzik A játékvezető pénzfeldobással sorsol, és amelyik csapatkapitány.
Büntetőrúgás. Büntetőrúgás jár az ellen a csapat ellen, amely elköveti a közvetlen szabadrúgást maga után vonó tíz szabálytalanság valamelyikét a saját.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, legfeljebb játékossal, ezek közül 1-1 a kapus. A mérkőzés nem kezdhető el csapatonként.
7. szabály – A mérkőzés időtartama. Félidők A mérkőzés két egyenlő 45 perces félidőből áll, hacsak a játékvezető és a két résztvevő csapat kölcsönösen.
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
JÁTÉKRENDSZEREK CSAPATJÁTÉK NAPI TAKTIKA.
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
6. Szabály - A JÁTÉKVEZETŐ ASSZISZTENSEK. A játékvezető asszisztensek hatásköre Két játékvezető asszisztens működhet egy mérkőzésen (a 3. számú játékvezető.
6. szabály – A játékvezető asszisztens. Játékvezető asszisztens kötelességei Az asszisztens kötelessége, hogy jelezze: 1. Labda elhagyta a játékteret.
16. SZABÁLY – A KIRÚGÁS. A kirúgás a játék újrakezdésének egyik módja. Kirúgást kell ítélni, amikor a labda utoljára támadójátékost érintett, majd teljes.
6. szabály – A játékvezető asszisztens
8. szabály – A játék kezdete és újraindítása. A kezdőrúgás meghatározása A kezdőrúgás a játék kezdetének vagy újraindításának egy módja. a mérkőzés elején.
15. SZABÁLY – A BEDOBÁS.
Mottó: Most mutasd meg, hogy traktorral mit tudsz! Szervező: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr- főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-
Kau-Prizma Kedd Oportó – Kau-Prizma 1 : 0 Csapat-összeállítás: Horváth P. Mészáros L., Orbán A. – Domján J. – – Domján J. – Bencsics.
Mennyire találta motiváltnak 1.sz. asszisztensét, mennyire segítette működését? Mennyire találta motiváltnak 2.sz. asszisztensét, mennyire segítette működését?
JÁTÉKVEZETŐI TESZTKÉRDÉSEK UTÁNPÓTLÁS KLUB MÁRCIUS BUDAPEST.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
Amatőr labdarúgó csapat felkészítése
Futbalová sezona okres Trebišov 2.trieda Malý Kamenec Malý Kamenec.
Stratégiai játékok. Mit nevezünk stratégiai játéknak? Az ilyen típusú játékokban a játékosok megadott szabály szerint lépnek. Általában kötelező lépni.
10. szabály – A gól. Gólszerzés Gólt kell ítélni, amikor a labda teljes terjedelmével áthalad a kapuvonalon a kapufák között és a keresztléc alatt, feltéve,
6. szabály – A játékvezető-asszisztens
Péntek TINTAHAL – FC. KAU 5 : 2 Csapat-összeállítás: Cziráki L. Mészáros L., Tóth Cs. - Bocskai A. - Kardos Z., Domián K. Cserék: Mátés.
13. szabály Szabadrúgások
A talentum A tehetségfejlesztés programja SZOMBATHELY(kick-off)
HARSÁNYI NAP április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április.
Péntek TINTAHAL – FC. KAU 3 : 0 Csapat-összeállítás: Nagy T. Mészáros L., Németh A. - Mátés L. - Kardos Z., Domián K. Cserék: Kománovics.
3. szabály A játékosok száma. A A játékban két csapat vesz részt, alapesetben játékossal, Akik közül 1-1 fő kötelezően a kapus. A mérkőzés nem kezdhető.
Szerda FORD-ulat – Kanizsa Klub 0 : 3 Auto-Kanizsa Kft. Csapat- összeállítás: Németh R. Hóbor Zs.,Rátkai N. Spollár B. Domián K,Schulcz.
Real Madrid.
Cristiano Ronaldo pályafutása
A Labdarúgás.
Alsó korhatár: 16. életévét a mérkőzés napjáig naptári napra betöltötte A mérkőzésre kötelezően nevezendő legalább 3 fő január 1. és utána született.
A magyar gyeplabdázás története
Az amőba játék algoritmusa. A játék  Az amőba játék, vagy ahogy Magyarországon sokan ismerik, az ötödölő, az egyik legnépszerűbb logikai játék. Sikerét.
Outdoor-indoor mozgásprogramok 2.
Szerda Fordulat – Rózsa Palin 2 : 1
PSV AKADÉMIA 2007/2008.
UEFA Grassroots Tornák szervezése
10. Szabály: A mérkőzés VÉGEREDMÉNYÉNEK meghatározása
A téves felvilágosítás
13. szabály: Szabadrúgások
17. szabály - A szögletrúgás
Alapfokú játékvezetői tanfolyam
Egy kis futball történelem
Előadás másolata:

Csütörtök Vészkijárat 07 – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék: Hóbor Zs. Mátés L., Tóth M. Auto-Kanizsa Kft. Az idény eleji forma meglátszott minden játékoson. Végig irányítva, akadozó játékkal biztos győzelmet aratott tartalékos csapatunk. G.: Domián K. 3 Jók:Domián K., Mészáros L., Bencsics K.,Tóth M.

Csütörtök FORD-ulat – TINTAHALAK HK 2 : 6 Csapat-összeállítás: Csárdi Sz. Hóbor Zs., Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék: Mátés L. Auto-Kanizsa Kft. Gyenge játékkal és rossz védekezéssel nem tudtuk felvenni a ritmust. Minden csapatrészében jobb ellenfél megérdemelt győzelmet aratott. G.: Domián K. 2 Jók:

Csütörtök TIMBERLAND – FORD-ulat 1 : 3 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros – Domián K, Bencsics K Cserék: Mátés L. Csárdi Sz. Hóbor Zs. Auto-Kanizsa Kft. Szervezetten és jól játszottunk. Kisebb hibákat leszámítva minden csapatrészben felülmúltuk ellenfelünket. Köszönöm a lelkes játékot mindenkinek! G.: Mátés L. 2, Domián K. Jók:Mátés L., Domián K., Mészáros L., Németh R.

Kedd FORD-ulat – Zsigmondy 4 : 0 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai, Szokol Z. – Csárdi Sz. – Domián K, Bencsics K Cserék: Mátés L. Hóbor Zs. Auto-Kanizsa Kft. Döcögősen indult a mérkőzés és sok helyzet kimaradt. Végig fölényben játszó csapatunk megérdemelten gyűjtötte be a három pontot. G.: Domián K. 3, Bencsics K. Jók:Németh R., Bencsics K., Bagonyai A., Hóbor Zs.

Csütörtök FORD-ulat – Szuperinfo 1 : 3 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai, Szokol Z. – Csárdi Sz. – Domián K, Bencsics K Cserék: Mátés L. Hóbor Zs. Auto-Kanizsa Kft. Gyenge teljesítményt nyújtottunk. A csapatban nem volt átütőerő, csak szenvedtünk a pályán. G.: Domián K. Jók:Bagonyai A., Németh R.

Csütörtök Spectus B – FORD-ulat 3 : 3 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai, Szokol Z. – Hóbor – Domián K, Bencsics K Cserék: Mátés L. Auto-Kanizsa Kft. Tartalékos csapatunk nem állt messze a mérkőzés megnyerésétől. Talán ha több csapattag járna meccsre az eredmény másképp is alakulhatott volna! G.: Bencsics K., Hóbor Zs., öngól Jók: Hóbor Zs., Bagonyai

Csütörtök FORD-ulat – SEX Bromwich 1 : 7 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mészáros L. – Domián K, Csárdi Sz. Cserék:Mátés L. Bencsics K. Hóbor Zs. Auto-Kanizsa Kft. Az erősen tartalékos csapatunk szervezetlen, első félidőben nyújtott játéka megpecsételte az egész mérkőzést!!! Gyorsan felejtsünk,és készüljünk a jövő hétre! G.: Bencsics K. Jók:senki

Csütörtök Mocsár Presszó – FORD-ulat 2 : 2 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Mátés L. – Domián K, Bencsics K Cserék: Hóbor Zs. Auto-Kanizsa Kft. Tartalékos csapatunk teljes erőbedobással játszott. Az ellentétes félidők, igazságos eredményt hoztak. Mindenkinek köszönöm a lelkes és kitartó játékot! G.: Domián K., Bagonyai A. Jók: Bencsics K., Bagonyai A.

Kedd FORD-ulat – TINTAHAL HK 2 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Hóbor Zs. – Bencsics K, Mátés L Cserék: Domián K. Auto-Kanizsa Kft. Az erősen tartalékos csapatunk szervezetten és jól játszott. Apró technikai hibák megpecsételték az eredmény alakulását. Mindenkinek köszönöm a hozzáállást és a lelkes játékot! G.: Szokol Z., Mátés L. Jók: Bagonyai A, Hóbor Zs., Szokol Z.

Csütörtök FORD-ulat – Kispálya FC 2 : 2 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Mészáros – Szokol Z. – Bencsics K., Domián K. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Tóth M. Auto-Kanizsa Kft. Álmosam kezdtük az első félidőt, amiből az ellenfél gyorsan két gólos vezetésre tett szert. Folyamatosan vettük fel a ritmust és küzdelmes mérkőzésen hoztuk vissza az egyik pontot. A helyzetek alapján igazságos eredmény született. G.: Domián K., Tóth M. Jók: Mészáros L., Tóth M.,

Csütörtök Király Borozó – FORD-ulat 3 : 7 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Szokol Z. – Hóbor Zs. – Domián K, Tóth M. Cserék: Bencsics K. Mátés L. Auto-Kanizsa Kft. Már a mérkőzés kezdetén kezünkbe vettük az irányítást és végig enyhe mezőnyfölényben játszottunk. Mindenki lelkesen és jól oldotta meg a feladatát. Gratulálok mindenkinek! G.: Domián K.3, Bencsics K.3, Tóth M. Jók: Bencsics K.,Bagonyai A.,Szokol Z.,Tóth M.

Csütörtök PEN – FORD-ulat 3 : 4 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Mészáros L. – Hóbor Zs. – Domián K, Bencsics K. Cserék: Szokol Z. Mátés L. Tóth M. Auto-Kanizsa Kft. Végig kiegyenlített játék folyt a pályán. Mindkét csapat nagyon akarta a győzelmet. A jobb koncentráció és a rutin hozta meg számunkra a győzelmet. G.: Domián K., Bencsics K., Tóth M., Mészáros L. Jók: Bencsics K., Mészáros L., Tóth M.

Csütörtök FORD-ulat – FC Laguna 3 : 5 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Mészáros – Szokol Z. – Tóth M., Domián K. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Auto-Kanizsa Kft. A mérkőzés egészét tekintve nem játszottunk alárendelt szerepet a bajnokesélyes ellen! Köszönöm mindenkinek a végig lelkes és kitartó játékot ! G.: Domián K. 2, Szokol Z. Jók: az egész csapat!

Csütörtök Champions FC – FORD-ulat 1 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai, Mészáros L. – Szokol Z. – Domián K,Bencsics K. Cserék: Hóbor Zs. Mátés L. Auto-Kanizsa Kft. A gyenge kezdés után, hamar előnyhöz jutott az ellenfél. Lassan,de biztosan átvettük a játék irányítását. A második félidőben megfordítottuk a mérkőzést. Gratula mindenkinek! Köszönjük azoknak a lelkes szurkolóknak akik végig kitartottak mellettünk! Ősszel újra veletek!!!! G.: Szokol Z., Bencsics K., Mészáros L. Jók: Bencsics K., Mészáros L., Szokol Z.

Csütörtök FORD-ulat – Szuperinfó 2 : 0 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai A., Szokol Z. – Hóbor F. – Bencsics K., Domián K. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Auto-Kanizsa Kft. Az egész mérkőzés alatt egységes csapatot alkottunk! Végig küzdelmes és lendületes játékkal megérdemelt győzelmet arattunk. G.: Domián K., Bagonyai A. Jók: az egész csapat!

Csütörtök FORD-ulat – Spectus B 1 : 4 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai A., Szokol Z. – Mészáros L. – Bencsics K., Domián K. Cserék: Hóbor Zs., Mátés L., Csárdi Sz. Auto-Kanizsa Kft. A fiatalokból álló ellenfél végig lendületes játékot mutatott. Egyszerűen nem tudtunk velük lépést tartani! G.: Bencsics K. Jók: Németh R., Mészáros L.

kedd FORD-ulat – Vészkijárat 07 5 : 0 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai A., Mészáros L. –Szokol Z. – Bencsics K., Hóbor Zs. Cserék:Hóbor F., Mátés L., Csárdi Sz., Domján J. Auto-Kanizsa Kft. Végig megilletődötten játszottunk. Nem éltünk a mezőnyfölény és az emberelőnyök lehetőségével. Sokkal több kell a többi csapat ellen!!!!!!! G.: Bencsics K., Bagonyai A., Hóbor Zs., Mátés L., Szokol Z. Jók: Németh R., Mészáros L.

Csütörtök FORD-ulat – Sex Bromwich 1 : 0 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai, Szokol Z. – Hóbor Zs. – Bencsics K., Domián K. Cserék: Mátés L. Domján J. Auto-Kanizsa Kft. A mérkőzés irányítása végig a kezünkben volt, amit a szoros és határozott védőmunkánknak köszönhetünk! A lelkesedés és a jó csapatjáték meghozta a hőn áhított győzelmet. Mindenki tudása legjavát nyújtotta! KÖSZÖNÖM! G.: Domián K. Jók: az egész CSAPAT!

Kedd FORD-ulat – Champions 4 : 3 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai, Mészáros – Szokol Z. – Domián K, Hóbor Zs. Cserék: Mátés L. Csárdi Sz. Bencsics K. Domján J. Auto-Kanizsa Kft. A vendégek egy szerencsés góllal vezetést szereztek, de ez nem törte meg csapatunkat. Folyamatosan átvettük a mérkőzés irányítását, és néhol látványos játékunknak köszönhetően szép gólokat szereztünk! G.: Domián K. 2, Bencsics K., Csárdi Sz. Jók:Németh R., Bencsics K., Mészáros L.

Csütörtök FORD-ulat – PEN 1 : 3 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai, Csárdi Sz. – Szokol Z. – Domián K, Bencsics K. Cserék : Mátés L. Domján J. Hóbor Zs. Auto-Kanizsa Kft. Hiába irányítottuk a mérkőzés nagy részét, a kapu előtt rendre elpuskáztuk a lehetőségeket! Gyors felejtés után a következő mérkőzésre kell koncentrálni! G.: Bencsics K. Jók:Németh R., Bencsics K.

Csütörtök FORD-ulat – Mocsár Presszó 3 : 1 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai A., Szokol Z. – Mátés L. – Domián K., Bencsics K. Csere : Hóbor Zs. Auto-Kanizsa Kft. Szervezett védekező játékunkkal végig a kezünkbe tartottuk a mérkőzést. Kontra játékunk mindig veszélyt jelentett az ellenfél kapujára. Köszönöm az egész csapat hozzáállását! G.: Bencsics K.2, Domián K. Jók: az egész csapat!

Csütörtök Kispálya FC – FORD-ulat 1 : 2 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai A., Szokol Z. – Mátés L. – Domián K.,Bencsics K. Cserék: Hóbor Zs. Domján J. Auto-Kanizsa Kft. A mérkőzés elején egyenlő erők küzdelme zajlott a pályán. A bekapott gól szerencsére nem törte meg a csapatot. Fokozatosan az ellenfél fölé kerekedtünk, és megérdemelt győzelmet arattunk! A helyzetek kihasználásán van még mit javítani! G.: Bagonyai A., Domián K. Jók: Bencsics K., Németh R.,

Szombat FC Laguna – FORD-ulat 2 : 2 Csapat-összeállítás: Németh R. Bagonyai A.,Mészáros L. – Hóbor Zs. – Domián K.,Bencsics K. Cserék: Mátés L. Domján J. Szokol Z. Auto-Kanizsa Kft. A szoros védekezés és emberfogás eredményesnek bizonyult a bajnok ellen. Kontráinknak köszönhetően vezetést is szereztünk. A végig kiegyenlített játék igazságos döntetlent hozott. G.: Bencsics K., Mészáros L. Jók: az EGÉSZ CSAPAT

Csütörtök FORD-ulat – Zsigmondy 7 : 2 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai A., Szokol Z. – Hóbor Zs. – Domián K., Domján J. Csere : Mátés L.,Bencsics K. Auto-Kanizsa Kft. Végig nagy fölényben játszottunk. Az első félidő megingásaiból az ellenfél egy gólra megközelített bennünket, de ötletes játékunknak köszönhetően nagy arányú győzelem alakult ki. Köszönöm a lelkesedést!!! G.: Domián K.3, Domján J.2, Szokol Z., Bencsics K. Jók: Bencsics K., Domján J., Hóbor Zs.

Szerda TIMBERLAND – FORD-ulat 0 : 3 Csapat-összeállítás: Ganzer Zs. Bagonyai A.,Szokol Z.. – Hóbor Zs. – Domián K.,Bencsics K. Cserék: Mátés L. Domján J. Auto-Kanizsa Kft. Játék nélkül. Az ellenfél nem érkezett meg!!!! G.: Jók: az EGÉSZ CSAPAT