DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
legszimpatikusabb maileknek,
Remélem, hogy vissza küldöd nekem!!!!
7 nap 7 hónap 7 év.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
Gyakori kifogások kezelése
Szeretlek (Előadja: Benkő Péter)
Üzleti kapcsolatépítés és értékesítés a gazdasági válság idején
Karácsony készül, emberek. Szépek és tiszták legyetek
Bármilyen hülyeségnek tűnik, de működik. Próbáljátok ki!
It Italo Santelli Gerevics Aladár It Ha van egy leírt célod, ne azon aggódj, hogy hogyan éred el. Dolgozz rajta és a tudatalattid szállítja a megoldást.
Direkt értékesítés mint üzleti modell a hálózatépítésben!
Menedzser Lecke - 1 Hirtelen feltűnt egy tigris, ráugrott a nyúlra
Készítette: a Dalai Láma
Preventív kifogáskezelés
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Zsikazsu Emlékkönyve.
Micimackó egy igaz történet
Két magzat beszélget az anyja hasában …
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Tibeti személyiségteszt
Feltétel nélküli szeretet
Klikkelj az egérrel a következő képért... (A saját életed értékeli)
Szeretet nélkül Szeretet nélkül élni nem lehet élni nem lehet Merk Mihály Gorog Rita Dalma.
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe... el kellene tőle búcsúznod?
Copyright © Dale Carnegie & Associates, Inc.
Tudod, ki vagyok én ? Soy alguien con quien convives a diario Az a valaki vagyok, akivel te minden nap együtt élsz….
Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít. Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
Feltétel nélküli szeretet
Olvasd lassan és csendben!.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Ahogy engem elküldtél a világba, én is elküldtem őket a világba” (János 17:18) Töltsd be a küldetésed.
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
Karácsonyi fények.
Egy perc az élet – It’s Now Or Never Egy perc az élet. Ne menj tovább! Ígérd meg, drágám, az éjszakát! Tán holnap elszáll a vágy. Egy perc az élet, ölelj.
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Mosolyod nem kerül pénzbe, mégis sokat ér testvéred szemében.
Olyan furcsán alakult minden, a nagy terv nem ez volt,
SZÍVEKET GYÜJTÖK !! Mácz István:.
A szabadítás öröme (a kisebbik tékozló fiú). „Amit ma megehetsz ne halaszd holnapra.” népi „bölcsesség”
Szép napot.
3 WAY TENNIVALÓK 7 PONTBAN
Tudod, ki vagyok én?.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
K Ö T É L Ez egy történet a hegymászóról, aki szeretett volna feljutni a legmagasabb hegycsúcsra. Erre a nagy útra sok évi felkészülés után indult el.
Olvasd lassan és csendben!
Személyiségteszt.
Felnőtt újraélesztés.
Valószínűleg nem jön elhinni, de 100%-ig igaz.
Feltétel nélküli szeretet
A 10 apró különbség férfi és nő között.
8+2 TIPP a tuti hírlevélért!
Életed folyamán sok emberrel találkozol,
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
RETAIL & BUSINESS BUILDING FASTSTART
CITROM ÉS CUKOR Ezt kellene mindenkinek a fürdőszobában a tükrére írni, hogy minden nap szem előtt legyen és elolvashassa.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
Munka törvénykönyv változás
Kiket keress, hogy az üzleted fejlődni tudjon? Farkas Attila
Tibeti személyiségteszt
Feltétel nélküli szeretet
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Előadás másolata:

DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS

HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN A MEGJELENÉSÉRE, ÉREZZE JÓL MAGÁT SAJÁT TÖRTÉNET: MIÉRT DÖNTÖTTEM A WELLSTAR MELLETT?

MIRE VAN SZÜKSÉGEM? HATÁRIDŐNAPLÓ NÉVLISTA TELEFON JÓ HANGULAT

TELEFONÁLJANAK KÖZÖSEN A NÉVLISTA ALAPJÁN TELEFONÁLJANAK ÁLLÍTSÁK ÖSSZE A SZÖVEGET A PARTNER TELEFONÁL, A SZPONZOR FIGYEL ÉRTÉKELJÉK KI A BESZÉLGETÉST… ÉS JÖHET A KÖVETKEZŐ

HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 1.ÜZLET „Szia …., itt … beszél. Hogy vagy? Azért hívlak, mert megismertem egy fantasztikus üzleti lehetőséget, melynek kapcsán rögtön Te jutottál az eszembe. Miről van szó? Több pénzről, több szabadidőről. Melyik fontosabb a számodra? Több pénz mindig jól jön! Szuper! Akkor szeretnék bemutatni Neked valakit, aki rám is nagyon lelkesítően hatott. Össze tudunk futni holnap egy 30 percre? Igen, de csak este jó. Megfelelne Neked 18 vagy 20 órakor? 18-kor jó.“

HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 1.ÜZLET ELLENVETÉSEK Kerül ez valamibe? Nem, ezzel az üzlettel végül is pénzt keresni akarunk, nem pénzt költeni. Network marketingről van szó? Van valami ellenérzésed a network marketinggel szemben? Hagyja, hogy röviden elmesélje… A mostani egy rendkívül modern terjesztői rendszer, melynek már a kezdetektől részesei lehetünk. El kell adnom valamit? Nem, ilyesmi miatt nem hívnálak fel!

HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 2.TERMÉKEK - FACE „Szia …., itt … beszél. Hogy vagy? Azért hívlak, mert tudom, hogy fontos számodra a szép és fiatalos külső. Igen, ez igaz… Amennyiben mutatnék Neked egy utat, mely nem kerülne semmibe, és amellyel rövid idő alatt 5 – 10 évvel fiatalabbnak tűnnél, érdekelne ez Téged? Persze, miről van szó? A legmodernebb technológiákról, melyeket tesztelni lehet. A kezelés kb. 15 percig tart, és nagyon kellemes. Tehát, ha évvel fiatalosabb külsőre vágysz, szívesen megszervezek Neked egy időpontot. Szeretnéd? Ki ne vágyna fiatalosabb küldőre? Szuper! Megfelel Neked holnap 18 órakor? 18 órakor jó.

HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 2.TERMÉKEK - BODY „Szia …., itt … beszél. Jól vagy? Azért hívlak, mert megtaláltam a módját, hogyan fogyhatsz edzés és fogyókúra nélkül kilót. Érdekel ez téged? Igen, hogyan működik ez? A legmodernebb technológiákról van szó, melyeket grátisz tesztelhetsz. A kezelés kb. 15 percig tart, és nagyon kellemes. Tehát, ha meg szeretnél szabadulni kilótól, úgy szívesen megszervezek neked egy időpontot. Szeretnéd? Ha valóban lefogyok ennek köszönhetően, akkor mindenképp! Szuper! Megfelel holnap 18 órakor? 20 órakor felelne meg nekem.

HOGYAN TELEFONÁLJUNK? 2.TERMÉKEK ELLENVETÉSEK Mennyibe kerül ez? Neked semmibe, hiszen én hívlak meg. Az egész ingyen van! Hogy működik ez? A bőrödön (Face), a testeden (Body). Hadd legyen meglepetés. Mindenki nagyon lelkes lesz. Fontos: Telefonon keresztül csak az időpontot „adjuk el“.