Craig felügyelő eseteiből (otthoni feladat volt) „A”

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az igazmondók illetve lovagok mindig igazat mondanak, a hazugmondók illetve lókötők mindig hazudnak, a szeszélyesek, normálisok hol igazat mondanak, hol.
Advertisements

Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Automataváltás - hanggal!!!
Jó Karma Ez egy jó kis olvasmány, de rövid! Élvezd! A Dalai Láma üzenete a világ számára 2012-ra. Mindössze néhány percig tart elolvasni és végiggondolni!
Kormányzati szándékok a közérdekű bejelentők védelmében
Néhány napja az élet útján sétáltam, amikor megláttam egy feliratot, melyen ez állt: “A Mennyország boltja”.
Kondicionális Eddig: Boole-konnektívumok ( , ,  ) Ezek igazságkonnektívumok (truth-functional connectives) A megfelelő köznyelvi konnektívumok: nem.
A matematikai logika alapfogalmai
A pártfogó felügyelet lényege A pártfogó felügyelet a bűncselekményt elkövetők ellenőrzését, irányítását, a társadalomba beilleszkedésük.
HÁZASSÁGRÓL HUMOROSAN...
És itt vannak a legjobb képek amik az Interneten forogtak ban.
A mi generációnk nem lesz híres semmiről, Soha nem mondja majd senki, hogy Mi vagyunk az emberiség csúcsa. Tévedés, az igazság az, hogy A generációnk.
Az utolsó Árpádok ( ).
Az információ olyan új ismeret, amely megszerzőjének szükséges és érthető. Az adat az információ megjelenésének formája.  Az adat lehet: Szöveg Szám Logikai.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok. Kérem, segítsenek.“
A környezetirányítás jogszabályi háttere
É: Pali is, Pista is jól sakkozik. T: Nem igaz. É: Bizonyítsd be. Mi nem igaz? T: Nem igaz, hogy Pali jól sakkozik. Nyertem É: Pali vagy Pista.
Gyuri Megy magától, csak hallgassátok! Magyarország szégyenteljes feldarabolása 1920 június 4-én történt. December 5-én a megemlékezés ünnepén, amikor.
Amikor még züllöttem Képek a rosszéletű éveimről amit nem lehet elég korán kezdeni.
Általános lélektan IV. 1. Nyelv és Gondolkodás.
Általános lélektan IV. Nyelv és Gondolkodás 2..
Tibeti személyiségteszt
1958-ban Melbourne-ben született.
Készítette: Árpás Attila
Bevezetés a matematikába I
Mára ugyancsak megtépázta az idő a sárkányok létezését, mivel kizárólag mesékben bukkannak fel. A 16 század elején, az emberek elkedztek hinni a sárkányok.
Vak ember ült egy épület előtt a lépcsőn, lábánál kalap táblával, a következő szöveggel: „Vak vagyok, kérem, segítsenek!“
Ez a kislány Tippi Degre jelenleg majdnem 20 éves és Franciaországban, Párizsban él. Afrikában, Namibiában született 1990-ben és ott élt a szüleivel akik.
megjegyzések a katonai ügyészi és katonai bírói
STATISZTIKA II. 3. Előadás Dr. Balogh Péter egyetemi adjunktus Gazdaságelemzési és Statisztikai Tanszék.
2. Argumentációs szabályok (É 50−55) argumentációs szabályok meghatározzák, hogy mi mellett és mivel kell érvelni 1. a feleknek érveléssel indokolniuk.
Rendezési algoritmusok
A legjobb barátom nője (The Girl Of My Best Friend)
1 AZ ÜGYVÉD-SZAKORVOS TÁRGYALÓTERMI 15 ÉVES TAPASZTALATAI MOTESZ INTERDISZCIPLINÁRIS FÓRUM AZ ORVOSI FELELŐSSÉGRŐL I. DR. MARTINI JENŐ MÁRCIUS 9.
eredmények VI-VIII. hónap
„Mi dolgunk a világban?”
Későre jár, Elég volt már a napnak terhét hordani,
AZ ÉLET NAPOS OLDALA.
A vetítés megy magától, csak hallgassátok! Magyarország feldarabolása 1920 június 4-én történt December 5-én, a megemlékezés ünnepén szavalta el.
év szerencsétlenség vagy sikertelenség ?
t A kétoldalú statisztikai próba alapfogalmai
Nem igaz, hogy a kocka vagy tetraéder. Nem igaz, hogy a kicsi és piros. a nem kocka és nem tetraéder. a nem kicsi vagy nem piros. Általában: "  (A  B)
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
Édességek szőlőből.. Decemberben már megismerkedtünk különböző karácsonyi szőlős süteményekkel, melyekből anyukánkkal és nagymamánkkal otthon el is készíttettünk.
Tűz,Föld,Víz,Levegő…..
Néhány jótanács prezentációk készítéséhez
L ÉGSZENNYEZÉS 9.Ny Oxigén csoport. Ha a családalapításon gondolkoztok… Fontos, hogy lehetőségeitekhez mérten a fővárostól legalább kilométerre,
Mindszenty József Általános Iskola Gimnázium és Kollégium és a Miasszonyunk Időskorúak Otthona TÁRS-Önkéntes program 2010/11-es tanév II. félév Zalaegerszeg.
PPKE JÁK Informatika1 Informatika INFORMATIKA ELŐADÁS október 16. I. ELŐADÓ.
Mi fán terem az ételhulladék?
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
57. Az egyik:Ha Subidam vagyok, akkor ő Subidu. A másik:Ha ő Subidu, akkor én Subidam vagyok. Mit lehet ebből megtudni? 56. Az egyik: Ma hazudok, vagy.
Máté András H 14:00-15:30, i/221.
Új szigetre érkeztünk, itt normálisak is laknak. Ők hol igazat mondanak, hol hazudnak. 39. A, B és C közül egy lovag, egy lókötő, egy normális. A: Normális.
Ne felejtsük el: Legyen A tetszőleges kijelentés. Arra a kérdésre, hogy „A akkor és csak akkor igaz-e, ha te lovag vagy?” a lovagok is, a lókötők is.
Erdélyben járunk, a bennszülöttek egy része vámpír. Az emberek mindig azt mondják, amit igaznak hisznek, a vámpírok az ellenkezőjét. De az embereknek és.
Tantra Indiából
Milyen a Szellemi életünk?.  Erre megkérdezték: „És te milyen jelt mutatsz, hogy miután láttuk, higgyünk neked? Mit cselekszel? Atyáink a mannát ették.
Ahogy a bv. bírók és ügyészek látják, javaslatok és ötletek pártfogóknak Dr. Végh Edit büntetés-végrehajtási bíró.
Az ügyészi szervezet és feladatok
MISSION IMPOSSIBLE a legelőn
Analitikus fa készítése Ruzsa programmal
Mi a címe ennek a kurzusnak?
Valahogy nem értette az ember, a Mennyország tiszta szándékát.
Érvelések (helyességének) cáfolata
Új történet: Alice Csodaországban
Portia ládikái (ld. A velencei kalmár)
A G szigettel kapcsolatban a következő dián olvasható két pár kérdés
Érvelés és elemzési módszerek
Előadás másolata:

Craig felügyelő eseteiből (otthoni feladat volt) „A”

77. Az ostoba ügyvéd esete. Ügyész: Ha a vádlott bűnös, akkor volt bűntársa. Ügyvéd: Ez nem igaz! Miért ostoba az ügyvéd? Craig példáján felbuzdulva nyomozónak állunk a lovagok, lókötők és normálisak szigetén. Néhány feljegyzés bírósági élményeinkből: 82. A vádlott a szomszédos szigeten született, ahol csak lovagok és lókötők vannak. Egy mondatot mondhat a védelmére. Vádlott: Aki ezt a bűntényt elkövette, lókötő. Jól védekezett?

87. És mit válaszolt az ügyész meg a vádlott Craignek?

Újabb helyszín: a farkasemberek erdeje. Itt csak lovagok és lókötők élnek.

90. Továbbra is hárman vannak, de C csöndben marad.

Otthon gondolkozzanak rajta: 109. A ezt állítja: „Ha én lovag vagyok, akkor B is az”. Mit tudtunk meg ebből? Ne felejtsék el a kondicionális igazságtáblázatát: pqHa p, akkor q iii ihh hii hhh