HARSÁNYI NAP 2012. április 3.. A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap 2012. április.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
Advertisements

Avagy egy hét másképpen 2011/2012. tanév 5. évfolyam SZÜLŐFÖLDÜNK PROJEKT.
Készítette: Ötvös Zsolt 13DK. Oktober.6.án indultunk 6-an Németországba gyakorlatra Márton Zsuzsanna tanárnővel. Hosszú út után megérkeztünk észak-németországba.
Szeretem a könyvtáram!.
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 4.rész.
CSAPOD 2009 Vetítés nyári táborunk életéről … 2.rész.
Élete: Mosonmagyaróváron született én óta minden országos bajnokságot megnyert 100m-es gátfutásban. Nem volt szponzora, ezért szombaton.
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Erzsébet Amália Eugénia
Európai Lányok prezentációja Révai Miklós Gimnázium és Kollégium Győr,
Egy történet, amelyről érdemes elgondolkozni!
KÓRÓGYI HAGYOMÁNYOK ÉS SZOKÁSOK
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
MKE 44. Vándorgyűlése Helyismereti Szekció Győr, július 13. péntek Magdics Erika Szabadhegyi Magyar-Német Középiskola, Győr.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
Kedves Kávézó Próba quiz 2.
A HÍD. Régebben még az idő múlását különböző jelzésekkel érzékeltették. Például ha egy hajó miatt egy hidat kellett felemelni,kolomppal jelezték a kezdetét…
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Készítette: Novák Edvin
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
A 9.B osztály Az osztály (eddigi) említésre méltó jelenetei. Sajnos az avatóról van még csak képünk, de majd később csinálunk. Na de nem ilyeneket :
A Venn-diagram használata
Számitástechnikai alapismeretek
EGY KIS HANGULATFOKOZÓ (KATT!):
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Szakíts magadnak egy kis időt, hogy elolvasd ezt az üzenetet! Lehet, hogy fontos!
LKG–HEFOP Szakmai Nap, / Kompetenciafejlesztés – ahogy a diákok látják Bánhegyesi Zoltán Leövey Klára Gimnázium
Jó olvasást kívánunk!!!.
Minden levelemet az inboxomból szabályokkal és kézzel millió kis almappába rendezgettem naponta Amikor ez elkészült, mindig úgy éreztem, tényleg készen.
 2 egér  Sorozat feladatok: 80 pénz érme 4 mérés  Egymásután következő számok és csak a szembelévőét látja 5-ször mondják, hogy nem tudom utána tudom.
Fülemüle informatika verseny
Kis történet kedves embereknek! Space- billentyűvel tovább…
Feladat kiosztása A második félév elején tanár úr kiosztotta a félévben teljesítendő feladatot. Ez egy kicsit felfoghatatlannak tűnt, melyet úgy éreztünk,
A jó cselekedet Egy pohár tej Egy nap, egy fiatal legény házról házra járt, mivel nagyon éhes volt. Nem volt már egy fillére sem, mert minden pénzét.
Kell –e érzékenyíteni a munkáltatókat? Csapó Gábor OSGOOD Szolgáltató Az OFA FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban című TÁMOP – /
Olvasd lassan és csendben!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Egy hűvös reggelen a washingtoni metró egyik állomásán megállt egy ifjú és hegedülni kezdett. 45 perc alatt 6 szerzeményt játszott, mindet Bachtól. Becslések.
Marie Curie Skłodowska (Varsó,1867-Sallanches, 1934)
PARTY TIME ! Szokás szerint későn este benéztünk a hűtőbe.
Rocket team Hajdúszoboszló Engedjék meg, hogy néhány percben bemutassuk a Hajdúszoboszlói Bárdos Lajos Általános Iskolát.
A PÁLYAVÁLASZTÁS ÖSSZETEVŐI SorsszerűVálasztott Tünde – átlagos képességek - protekció a főiskolára való bejutáshoz – viszonylagos jómód, tehetős szülők.
Az osztályom a Szemerében
Készítette: Bacsó Beáta
Ez a képsorozat nyilvános videók kockáit tartalmazza. Kitakartuk a képeken jól látható személyek arcát, mert nem szerettünk volna senkit megalázni,
Harsányi- Nap Kooperáció és Versengés április 3.
Olvasd lassan és csendben!
mint ami mások szerint szükséges!
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Ekkor még mindenki, friss és üde volt. A Szolnok Televízió is nyomon követett minket.
Készitette: Colcer Adorján és Sinka Attila. Kisérő tanáraink: Cseke Zsuzsanna Borbély Botond Péter Izabella Résztvevő diákok: Adorján Attila András Kinga.
LÁSSUK CSAK: LÁSSUK CSAK: milyen is az milyen is az ideális nŐ ??? ideális nŐ ???
Adventi forgatag Balassa Bálint Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola december 19.
MAGNA HUNGÁRIA Dénes Aliz Katalin, Dénes Andrea, Ütő Erik Sándor és Sallai Krisztina Velmentina.
Pest-, Nógrád- és Heves megyei VISZ nyár. Érden készültünk a nyármisszionáriusokkal a szolgálatra.
Educatio LMS Halácsy Katalin II. Rákóczi Ferenc Fővárosi Gyakorló Közgazdasági Szakközépiskola BeTISZK, MiTIOK tagiskola.
Egészséges életmód. A sport A sport hozzájárul a test fejlődéséhez, és szinte nélkülözhetettlen a hétköznapokból. Különböző sportágak közül tudunk választani.
Itt vagyok most, jó Uram, Hozzád száll e dal..
Zene: Szűcs Judit - Ha belehalok százszor is
ÖSSZESÍTŐ A versenyen résztvevő felnőttek kérdőíve KI MIT TUD területi döntő Eger, május 8. 9: az adott állításra vonatkozó információ hiánya 1:
Tanórai szokásaim 5/14.
E-HÓD HÓDítsd meg a biteket!.
Picasso: Festival Mondial HUNGART © LEGE ARTIS Felnőttképzési Intézmény E – /2014 A „rossz osztály” Iskolai mediációs eset bemutatása 2015 október.
FELVÉTELI TÁJÉKOZTATÓ
Szakiskolai kompetenciamérés tapasztalatai
Testnevelés munkaközösség
Játék, szórakozás, egészség
BME Villamosmérnök.
3. osztályban.
Előadás másolata:

HARSÁNYI NAP április 3.

A Harsányi díj átadása A napot, az Igazgatónő által levezényelt, Harsányi-díj átadásával kezdtük. Harsányi Nap április 3. A díjat Karsai Ferenc tanár úr kapta.

Harsányi Nap április 3. City Guide Bár reggel még hideg volt, és a térképen is nehezen igazodott ki a csapat, de a Budai vár gyönyörű volt, az idő kijavult délutánra és a nap megkoronázásaként sikerült az utolsó helyet megszereznünk magunknak.!

Kincskereső játék A csapatoknak 4 állomáson kellett megoldani a logikai feladványokat, rejtvényeket. A mi csapatunk, az Arany Ászok, kiváló teljesítménnyel dolgozott, gyorsan és hatékonyan. Minden állomáson maximális pontot értünk el, és az időkeret letelte előtt sikerült mindenhol végezni. Harsányi Nap április 3. Ha valahol, akkor itt kimagasló teljesítményt nyújtottunk…

Harsányi Nap április 3. Sportprogramok - röplabda A röpit mindenki élvezte, mindenki jól érezte magát, és azt is örömmel nyugtáztuk, hogy ismét sikerült az utolsó helyet kiharcolni magunknak, ami megjegyzem: nem volt könnyű! A komoly konzultáció....majd a bravúros játék.

Sportprogramok - foci Harsányi Nap április 3. A fociban vegyes csapatok játszottak, évfolyamonként egymás ellen. Természetesen a fiúk nagyon jól érezték magukat,… De a foci sem foci sérülések nélkül. és a lányok is, akik csak nézték őket.

Történelem verseny Harsányi Nap április 3. A töri verseny volt a legérdekesebb program szerintem. Sok érdekes feladat volt, és sok gondolkozást is igényelt. A neten kitöltendő teszt volt a legnehezebb…

A hülyeség kora A Hülyeség Kora maga, egy film, amit figyelemmel kellett végignézniük az ott lévőknek, majd utána egy puzzle-t kellett kirakniuk. Harsányi Nap április 3. Persze mindent szigorúan ellenőriztek..

Millenáris Park – EU óra A Millenárisban tartott EU óra keretében az európai helyzetekről, Európa sokféleségéről hallottunk, ami hasznos volt, mert sok újdonságot és meglepő adatot tudtunk meg belőle. Harsányi Nap április 3. …majd egy tesztet kellett kitölteni…

Mindent összevetve a Harsányi Nap szerintem jó, hogy minden évben van, hiszen a mi osztályunk szeret versengeni, szeretni megmutatni, hogy mit tudunk, és a sport-kihívásokat is szívesen fogadjuk. Nem is a nyeremények miatt adunk bele mindent, hanem hogy jól érezzük magunkat és hogy később elmondhassuk: Mi mindent beleadtunk! Harsányi Nap április 3.

Innen folytatjuk a jövő évben... Harsányi Nap április 3. © 11.C osztály, Harsányi János Gazdasági Szakközépiskola és Szakiskola