Építettek három 6 emeletes épületet a föld alá, majd azt mondták „nem lett jó, újrakezdjük” és fölé építették a repteret. Állítólag a CIA költözik a földalatti.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Peterhof, vagy másképpen a Nyári Palota a legrégibb és a legleny ű göz ő bb valamennyi pétervári uralkodói rezidencia közül, 29 kilométerre fekszik a.
Advertisements

A Szentcsalád nyomában
A SZIVÁRVÁNY.
“Nincs semmi, ami oly mértékben pusztítaná a testet, mint az aggodalom, és ha valaki hisz Istenben, akkor szégyellheti magát, ha bármi miatt aggodalmaskodik.”
1848 Március 15.
Mindenszentek temploma Pécs
Alberobello kisváros Olaszország Puglia tartományának Bari megyéjében. Jellegzetes építményei a trullók, melyek különleges, habarcs nélkül, csupán a.
Visual Basic for Application (VBA)
FELVIDÉKEN Határtalanul.
Beregszász.
AZ AJANTA BARLANGOK INDIA.
A falu bemutatása Készítette: Szlovicsák Valéria 8.c
Mezopotámiai régészeti leletek
A mosoly még mindig a legelegánsabb módja annak, hogy kimutasd a fogad fehérét.
PARLAMENT ( ).
Városlakó állatok.
Régmúlt idők, melyek most is elkísérnek, a történelemmel rezonáló lelkünkben élnek. A FESTMÉNYEK segítenek felébreszteni ezeket az élményeket, ahogy a.
Folytatáshoz kattints ide!
Mikor még semmi nem létezett..
Először megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, megtűrnek téged, később nevetnek rajtad, később harcolnak ellened, majd győzöl.
A történelem legnagyobb személyisége Jézus Krisztus volt.
TKIKI csapat Ide jön a fénykép a csapatról. „Zene nélkül nincs teljes ember.” „Ahol virágzó zenekultúra volt, az mindig az ének talaján fejlődött.” „Akinek.
Jelenléted erőt ad nekem, jelenléted, Uram, Istenem…
Egyiptomi kultúra Készítette: Engárt Zsuzsanna
Ívmérték, forgásszögek
Alfred Adler individuálpszichológiája
A főnök reményvesztetten tekint az órájára és már meg van győződve arról, hogy a beosztottja nem ér be időre ahhoz, hogy a mai megbeszélés anyagát befejezze.
Kalotaszentkirály.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Eldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában
Éreztesd velem, hogy nő vagyok! Egy modern tündérmese.
– A Maldív Köztársaság szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücs- kénél. 26 atollból, 1192 szigetből áll, ebből 202 lakott, további 87 a.
Élménypark és Szórakoztató Központ Európában és Magyarországon
Az ország háza F: Laci A parlament épülete A Duna felől
Szülőhazám! Zenével:.
Egyiptomi hétköznapok és ünnepek
Fejmozgás alapú gesztusok felismerése Bertók Kornél, Fazekas Attila Debreceni Egyetem, Informatikai Kar Debreceni Képfeldolgozó Csoport KÉPAF 2013, Bakonybél.
5. Ősmagyarok a szaltovói kultúra területén?
VALAMIT NEM ÉRTEK Bódás János verse driszkili Régóta ismerlek már Istenem,
1. feladat Egy 16 m oldalú szabályos háromszög alakú füves rét kerületén valamely csúcsból kiindulva méterenként elültettünk egy répát. Aztán kikötöttük.
Elég.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Készítsük el, készítsük el,
Történelem vizsga képei
Mi csak vándorok vagyunk itt a földön, vándorként éljük életünk,
A Globe színház 18/A.
BOLDOGOK, akik tudják, miért élnek, mert akkor azt is megtudják majd, hogyan éljenek.
PVC ablak beépítés.
Ismerd Meg Egert Készítették: -Soltész Bence -Takács Tamás
DORMÁND.
Pálfi Szabolcs filmes „Alapvetően animációs filmekkel akartam foglalkozni, hamar rájöttem, hogy az animáció kreatív eszköz ahhoz, hogy egyedül vagy kevés.
Volt egyszer egy sziget,ahol emberi érzések éltek:
Luca napi szokások.
Békéscsaba az I. világháborúban
Tanár: Kaszás Botos Zsófia
Jelenléted erőt ad. Refr. Jelenléted erőt ad nekem, Jelenléted Uram, Istenem. Jelenléted, itt van lakhelyem, hol megérintesz kegyelmeddel. Sziklád rejtekében,
Az ultrahangok világa Gabai Patrik 12.c..
CSODÁS KÍVÁNSÁG 1.
Az ultrahang világa Készítette: Gór ádám.
Rendhagyó utazási ajánlót kínálunk a kedves olvasónak, hiszen er ő sen kétséges, hogy mezei turistaként benne lehetünk abban az ötezerben, akit évente.
Susann Nordströms Orkester - True Love
AZ ÓKORI GÖRÖGORSZÁG MŰVÉSZETE
Kassa Kasza Sára, Martinák Emese, Paál Eszter. Dóm építése  A Szent Erzsébet-főszékesegyház, ismertebb nevén a kassai dóm Kassa egyik legszebb és legjellegzetesebb.
Alberobello Olaszország.
Repülőtér kívülről. Repülőtér kívülről Repülőtér belülről.
PASSAUI ZARÁNDOKLAT ( ).
Eldőlt egy 13 emeletes társasház Kínában
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
A VILÁG HÉT CSODÁJA. OROSZ LAKTANYA[KATONAI TÁMASZPONT] Kik épiteték-oroszok mikor-1960 évek elején épült. Hol- szentkirályszabadjai repülőtér mögött.
Előadás másolata:

Építettek három 6 emeletes épületet a föld alá, majd azt mondták „nem lett jó, újrakezdjük” és fölé építették a repteret. Állítólag a CIA költözik a földalatti bunkerbe.

A szobor ráborult a készítőjére, aki azonnal meghalt. Állítólag baleset volt.

A Reptér kicsit bizarr: A festmények, szobrok, jelek...

Három rasszba tartozó gyermek koporsóban? Ez kell a falra.

„Vándor Galamb Kihalt 1914-ben”

DENVERI NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

Anubis szobrot is odaraktak. „Az alvilág kapujának örzője, vagy holtak örzője”. A repülőtér bizonyos területeit, szögesdrót veszi körül, ahol a szögek nem kívülről, hanem belülről találhatóak, mely arra enged következtetni, hogy nem beengedni, hanem kimenni nem engednek. Miért? Kiket?

Festmény: Mindenféle nemzet szászlóiba csomagolnak fegyvereket. A reptér tetőzete teflon bevonatú, visszatükrözi a napfény 90%-át. Sem radarral, sem hőérzékelő műszerekkel nem látható az épület.

Egy nap 14 repülőgép ablaka repedt meg. A nyomozás eredménye: nagyon magas, illetve nagyon alacsony frekvenciájú hangok okozták az ablak repedéseket, melyeket többször is bemértek. A földfelszín alatt találták meg, ahová senki sem mehet le. Ugyanezek a rezgések felelősek a reptér dolgozóinak gyakori rosszulléteiért, heves fejfájásaiért.