a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Add a kezed, hogy zengjünk az Úrnak, zengjünk az Úrnak halleluját
Advertisements

Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Urunk, Jézus Krisztus, várjuk eljöveteled, várjuk a békét, mert annyi békétlenség van kívül a világban és bent a szívünkben! Add meg újra a szeretetet.
ITT A KARÁCSONY!.
Jézus mondja: menjetek el tehát és tegyetek tanítvánnyá minden népet …
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
Gitáros énekek.
Szívünkből szeretünk: Nincs kőszikla senki más,
Ádventi gyertyagyújtás 1. műsor
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Ballagók búcsúztató áhítata.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
A mélyből Hozzád száll szavam – Krisztus, kegyelmezz
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Ez az a nap, ez az a nap, mit az Úr szerzett,
JÓ REGGELT !.
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Vezess, Jézusunk, S véled indulunk. Küzdelemre hív az élet, Hadd kövessünk benne téged! Fogjad hát kezünk, Míg megérkezünk!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
JÖJJ EL ÉLŐ VÍZFORRÁS JÖJJ A SZÍVÜNK TÉGED VÁR JÖJJ KI FÉNYT ADSZ LELKÜNKNEK JÖJJ ÚGY VÁRUNK RÁD
Jézus, tiszta lényed nézve,
Ébredj ember mély álmodból, Jézus megment rabságodból,
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Isten hozott köztünk!.
JÓ REGGELT !.
Szeretettel köszöntjük a Mezőföldi Református Egyházmegye Ászáf táborának résztvevőit ! Mór, június 25.
JÓ REGGELT !.
1. Légy Jézus Krisztus harcosa, és bátran állj elő
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Áldjad én lelkem a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Hárfa és lant, mennyei angyali hang, mind az Ő szent nevét áldják.
Itt van Isten köztünk; Jertek őt imádni, Hódolattal elé állni
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Folyamodjatok az Úrhoz,
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Még nem is éltem én, Te már úgy szerettél,hogy esendő emberként eljöttél. Nem vártad meg azt, Hogy hozzád kiáltsak, De megengedted, hogy Halljam a hangodat.
Adj hálát Istennek Szívvel, szájjal, élettel, Ki most is mindent jól Cselekszik mindenekkel! Csak jót ad nekünk is Mi bölcsőnktől fogva, Nagy irgalmasságát.
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Ó hála az Úrnak, zengjünk neki hát, Mert úgy szeretett, hogy od'adta Fiát! A kínra, halálra küldötte el Őt. Megnyitni a mennyet a bűnös előtt! Dicséretek.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
JÓ REGGELT !.
Adjunk hálát, hálát az Úrnak, Mert Ő kegyelmes, és örökké tart az Ő jósága, Végtelen jósága, végtelen jósága! Dicséretek – 3/1.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Kimondom már bátran: az Õ irgalma nélkül Semmit sem sem ér az életem.
REFORMÁCIÓ Amikor a mi Urunk és Mesterünk azt mondta:
KARÁCSONYI ISTENTISZTELET 2014
Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár
JÓ REGGELT !.
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
JÓ REGGELT !. Ki teremtette ezt a világot, az egész világot, az egész világot? Ki teremtette ezt a világot, Atyánk Istenünk! Ki teremtette a sok csillagot,
1. NAP Az özönvíz (kotta) 2. NAP Ki lehet ellenünk? (kotta) 3. NAP Minden nap veled leszek (kotta) 4. NAP Én nem vagyok (kotta) 5. NAP Dicsérd Istent.
JÓ REGGELT !. Szólt az Isten egykor: Ábrahám!« Indulj el, s utad bízzad rám! Áldott lesz, ki jót tesz véled, átok sújtja ellenséged; Nagy és erős néppé.
Véred árán, hogy megválts.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT ! 4.
Háború és béke. háború és béke békesség fejedelme az úr vitéz harcos.
Jó reggelt! ADVENT 3..
JÓ REGGELT !.
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Az Úr legyen áldott, nagy dolgokat tett:
Hogyan kell harcolnunk?
Előadás másolata:

a dicsőség örök Királyát! Mind az ő szent nevét áldják! Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják! Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát! Őnéki mennyei karokkal együtt zengj hálát! Zúgó harang, Ének és orgonahang, Mind az ő szent nevét áldják!

mert az Úr mindent oly bölcsen intézett: Sasszárnyon hordozott, Áldjad őt, mert az Úr mindent oly bölcsen intézett: Sasszárnyon hordozott, vezérelt, sok bajban védett! Nagy irgalmát Naponként tölti reád, Áldását mindenütt érzed.

Áldjad az Úr nevét, őt áldja minden énbennem! Áldjad őt, lelkem, és róla tégy hitvallást, nyelvem! El ne feledd: Napfényed ő tenéked! Őt áldjad örökké! Ámen.

Dávid egykor, mint pásztorfiú Indult a harcba Fegyverzete nem volt egyéb Mint bot és parittya Tarisznyájában öt sima kő Mégsem félt szíve Páncélruhás Góliátot Nyomban legyőzte

Jó barátom, van-e hited Győzni minden bűn felett Jó barátom, van-e hited Győzni minden bűn felett ? Ellenállni, ha a világ Csalogatja szívedet ? Van erő, van, tudod-e,hol Csakis Jézus Krisztusban ! Aki Rá néz, sose veszít, ! Mindig győztes a harcban

Kis dolgok néha nagyra nőnek Mint az óriás Kis dolgok néha nagyra nőnek Mint az óriás. Jónak látszó tett is lehet Bálványimádás. Minden nap újabb ellenség jön Készülj a harcra ! Isten minden fegyverzetét Öltsd fel magadra !

Jó barátom, van-e hited Győzni minden bűn felett Jó barátom, van-e hited Győzni minden bűn felett ? Ellenállni, ha a világ Csalogatja szívedet ? Van erő, van, tudod-e,hol Csakis Jézus Krisztusban ! Aki Rá néz, sose veszít, ! Mindig győztes a harcban

VEGYÉTEK FEL A LÉLEK FEGYVERZETÉT

LÉLEK KARDJA, ISTEN BESZÉDE ÖRÖK ÉLET, REMÉNYSÉG SISAKJA HIT PAJZSA, A BIZALOMÉ IGAZSÁGOSSÁG MELLVÉRTJE IGAZMONDÁS ÖVE BÉKESSÉG SARUJA ÉS IMÁDSÁG

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj el élő vízforrás, Jöjj, a szívünk Téged vár, Jöjj, ki fényt adsz lelkünknek, Jöjj, úgy vágyunk Rád.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj igazság forrása, Jöjj, imádunk mindnyájan, Jöjj, reményünk éleszd fel, Jöjj kegyelmeddel.

Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár Szentlélek jöjj, lobogó láng, Szentlélek jöjj, a világ vár. Szentlélek jöjj, viharos szél, Jöjj, áradj szét. Jöjj, a néped gyűjtsd egybe, Jöjj, az alvót ébreszd fel, Jöjj, a bűntől tisztíts meg, Bátoríts minket.

EGYÜTT A SEREG AZ ÚR SZAVA SZÓL MENNYDÖRGŐ HANGJÁT A SEREG HALLJA JÓL. 2X AZ ÚR A FŐVEZÉRÜNK ITT KÜZD Ő MELLETTÜNK 2X.

FÚJJATOK KÜRTÖT A SION HEGYÉN, ÁLLJATOK RÉSEN A SION FALÁN SZÜNTELEN NÉZZETEK RÁ !

ISTEN A LEGJOBB HADVEZÉR ! LÉGY ISTEN HARCOSA : KÉSZÜLJ FEL ! ISTEN A LEGJOBB HADVEZÉR !