Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

1. NAP Az özönvíz (kotta) 2. NAP Ki lehet ellenünk? (kotta) 3. NAP Minden nap veled leszek (kotta) 4. NAP Én nem vagyok (kotta) 5. NAP Dicsérd Istent.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "1. NAP Az özönvíz (kotta) 2. NAP Ki lehet ellenünk? (kotta) 3. NAP Minden nap veled leszek (kotta) 4. NAP Én nem vagyok (kotta) 5. NAP Dicsérd Istent."— Előadás másolata:

1

2 1. NAP Az özönvíz (kotta) 2. NAP Ki lehet ellenünk? (kotta) 3. NAP Minden nap veled leszek (kotta) 4. NAP Én nem vagyok (kotta) 5. NAP Dicsérd Istent (kotta) Főénekek Döntsd el ma! (kotta) Mutass irányt! (kotta) Fiúk, lányok (kotta) Légy Jézus Krisztus harcosa (kotta) Tudom, az Úrnak terve van velem (kotta) Dávid egykor, mint pásztorfiú (kotta) A Királyról dalol ajkam (kotta)

3 Fénylő szivárvány a magas égen: ég és föld közt béke jel! Mikor vége lett a vízözönnek, Új kor virradt reánk fényével. Fénylő szivárvány a magas égen: Isten adta béke jel!

4

5 1. Fiúk, lányok sorakozzatok, Hív az Isten országa, síkra szálljatok! Fel, fel bátran, énekeljetek, az ellentől mit se féljetek! Fel, hát bátran énekeljetek! Az Úr Jézus harcol véletek!

6 2. A világot ne kövessétek, annak mérges gyönyörét ne szeressétek! Válasszátok a nemest, a jót, s elnyeritek végül az örökkévalót! Fel, hát bátran énekeljetek! Az Úr Jézus harcol véletek!

7

8 Ki lehet ellenünk, ha Isten áll mellettünk, minden javunkra van, hogyha hiszünk. Ki lehet ellenünk, ha Isten áll mellettünk, nem árthat a gonosz így minekünk. Ki lehet ellenünk? Senki, senki! Mi árthat minekünk? Semmi sem!

9

10 1. Légy Jézus Krisztus harcosa és bátran állj elő! Már leng a Kereszt zászlaja, vár rád a harcmező! Ne tétovázz tovább, halld meg a kürt szavát, Mely bátorító harci jel: Fel, lelki harcra fel!

11 2. Vedd fegyvered és harcba állj, mint egykor Gedeon! A bűnnek bátran ellenállj, az Úr áll jobbodon! Az égi seregek mind téged védenek, A harcban mindig légy erős, hisz véled küzd a Hős!

12 3. Vedd föl az ige fegyverét, ez biztos oltalom! Az megsegít bármerre mégy, vízen és szárazon. Az üdv sisakja véd, ha bánt az ellenség, A bűn nyila nem járja át, a hit erős pajzsát!

13 4. Az Úrnak Lelke bátorít, mint egykor Dávidot, Hogy bátran küzdj, Ő megtanít jól forgatni kardod. Nem tart soká a harc, mindvégig hűn kitarts! Fönn Isten adja néked át, az életkoronád!

14

15 Minden nap veled leszek, fogom két kezed, csak őrizd meg mindig, tisztán a szíved! El nem hagylak téged, el nem távozom, kiáltasz hozzám és én meghallgatom. Hát ne félj, én népem, hisz tiéd az örökségem. Ne félj és ne lankadj el, hisz neked győznöd kell!

16

17 1. Tudom, az Úrnak terve van velem, :// Ezért ajkam, életem, Őt dicséri szüntelen. Tudom, az Úrnak terve van velem. 2. Tudom, az Úr vezet az utamon! :// Ezért ajkam, életem, Őt dicséri szüntelen. Tudom, az Úr vezet az utamon!

18 3. Tudom, az Úr velem van minden nap! :// Ezért ajkam, életem, Őt dicséri szüntelen. Tudom, az Úr velem van minden nap! 4. Tudom, az Úr megőriz mindenkor! :// Ezért ajkam, életem, Őt dicséri szüntelen. Tudom, az Úr megőriz mindenkor!

19 5. Tudom, az Úr mindent jóra vezet! :// Ezért ajkam, életem, Őt dicséri szüntelen. Tudom, az Úr mindent jóra vezet!

20

21 Én nem vagyok: gyalogos katona, hadsereg lovasa, nem lövök célpontra, én nem vagyok repülős pilóta! Én Istennek szolgálok! IGEN! Én Istennek szolgálok! IGEN! Én Istennek szolgálok! Ó, IGEN!

22

23 1. Dávid egykor, mint pásztor fiú, indult a harcba, fegyverzete nem volt egyéb, mint bot és parittya. Tarisznyájában öt sima kő, még se félt szíve, páncél ruhás Góliátot nyomban legyőzte.

24 Refr: Jó barátom, van-e hited, győzni minden bűn felett? Ellenállni ha a világ, csalogatja szívedet? Van erő van. Tudod-e hol: csakis Jézus Krisztusban! Aki rá néz sosem veszít, mindig győztes a harcban!

25 2. Kis dolgok néha nagyra nőnek, mint az óriás, jónak látszó tett is lehet bálványimádás. Nap mint nap újabb ellenség jön, készülj a harcra, Isten minden fegyverzetét öltsd fel magadra.

26 Refr: Jó barátom, van-e hited, győzni minden bűn felett? Ellenállni ha a világ, csalogatja szívedet? Van erő van. Tudod-e hol: csakis Jézus Krisztusban! Aki rá néz sosem veszít, mindig győztes a harcban!

27

28 1. Dicsérd Istent, föld és ég, mert övé a mindenség! Minden lélek áldja Őt. Hódoljon a Úr előtt! 2. Az Alkotó bölcs és szent, Ő kormányoz fönt és lent, Mindenütt az ég alatt, Dicsősége megmarad.

29 3. Mondjunk Néki éneket, Zsoltárt és dicséretet, Hárfa, pengő cimbalom, Kísérjétek víg dalom! 4. Színe előtt örvendjünk, Csendüljön fel énekünk! Zengje minden szív és száj: Áldassék az Úr, Király!

30

31 1. A Királyról dalol ajkam, a Királyról dalol ajkam, Birodalma a jogosság a bőség. Nyila éles, szíve bátor, öröm illó olajától, Ragyog rajtad fejedelmi dicsőség.

32 2. Elefántcsont palotádból, örömének, zeneszó szól, Neved áldja leborulva az ország, A Királyról dalol ajkam, a Királyról dalol ajkam: Te vagy élet, te vagy Út és Igazság.

33

34 Refr: Döntsd el ma! - így szól Istened Döntsd el, hogy mit tegyek veled! Választanod kell egy új utat, Hát válaszd a jó Urat. Veled leszek, bármerre mész, Segítelek, ahol nehéz. Felfedem majd a jó irányt, Iránytűd a Bibliád.

35 1. Onnan ismered meg, hogy miként fogtam Noé kezét. Szavamnak hitt ő, bár gúnyolták a hite miatt. Bárkát épített, és túlélték a hosszú vihart. Te is hidd most el, hogy Isten téged mindig vezet. Gyermekeként élj, mert Atyád ő ki mindig szeret.

36 Refr: Döntsd el ma! - így szól Istened Döntsd el, hogy mit tegyek veled! Választanod kell egy új utat, Hát válaszd a jó Urat. Veled leszek, bármerre mész, Segítelek, ahol nehéz. Felfedem majd a jó irányt, Iránytűd a Bibliád.

37 2. Abban ismered meg, Gedeont ki nem mert hinni. Erős, hős vitéz, az Úr kezében mindig győztes, A szabadságért küzd, ne félj, hogyha te is küzdesz. Pajzsod Jézus lesz, megvéd minden tüzes nyíltól. Győzelemre visz, hisz szeret jobban önmagától.

38 Refr: Döntsd el ma! - így szól Istened Döntsd el, hogy mit tegyek veled! Választanod kell egy új utat, Hát válaszd a jó Urat. Veled leszek, bármerre mész, Segítelek, ahol nehéz. Felfedem majd a jó irányt, Iránytűd a Bibliád.

39 3. A Biblia tanítja meg, hogy milyen példás Ruth hűsége Idegen népből származott, de igaz szíve, Tanította meg, hogy milyen nagy áldás hűsége. Szeretet, hűség és odaadás volt erénye Te is így tegyed, hisz te vagy Isten szeme fénye.

40 Refr: Döntsd el ma! - így szól Istened Döntsd el, hogy mit tegyek veled! Választanod kell egy új utat, Hát válaszd a jó Urat. Veled leszek, bármerre mész, Segítelek, ahol nehéz. Felfedem majd a jó irányt, Iránytűd a Bibliád.

41 4. Ott tanulhatod meg: Dávid miként győz Istennel Óriás volt az, ki szidta Isten nevét s népét S egy hívő kis gyerek, elhozta a pogány végét. Góliátokkal küzdesz te is, hogyha mered. De Jézus eltakar, és végül csatádat megnyered.

42 Refr: Döntsd el ma! - így szól Istened Döntsd el, hogy mit tegyek veled! Választanod kell egy új utat, Hát válaszd a jó Urat. Veled leszek, bármerre mész, Segítelek, ahol nehéz. Felfedem majd a jó irányt, Iránytűd a Bibliád.

43 5. Megtanítja neked, hogy mi volt Dávid király titka. Hatalmas király, ezer szolga leste minden vágyát, Sok bátor vitéz várta a nagy király parancsát. De minden győzelmét, Istennek ő megköszönte, Alázatos volt és Istent mindig hűn szerette.

44 Refr: Döntsd el ma! - így szól Istened Döntsd el, hogy mit tegyek veled! Választanod kell egy új utat, Hát válaszd a jó Urat. Veled leszek, bármerre mész, Segítelek, ahol nehéz. Felfedem majd a jó irányt, Iránytűd a Bibliád.

45

46 Refr: Ú-ú-ú, ú-ú-ú, Á-á-á, á-á-á, Sá-lá-lá-lá, sá-lá-lá-lá-lá. Eltévedtem merre menjek? Hol talállak Uram téged? Jobbra, balra, nem tudom? Mutass irányt Királyom!

47 1. Egy nagy bárkát épít Nóé, Tudja, hogy jó terv az Úré, Az özönvíz véget ér, és a bárka partot ér.

48 Refr: Ú-ú-ú, ú-ú-ú, Á-á-á, á-á-á, Sá-lá-lá-lá, sá-lá-lá-lá-lá. Eltévedtem merre menjek? Hol talállak Uram téged? Jobbra, balra, nem tudom? Mutass irányt Királyom!

49 2. Harcra készül Isten népe, Gedeon a hadvezére, Az ellenség elszalad, A kis csapat megmarad!

50 Refr: Ú-ú-ú, ú-ú-ú, Á-á-á, á-á-á, Sá-lá-lá-lá, sá-lá-lá-lá-lá. Eltévedtem merre menjek? Hol talállak Uram téged? Jobbra, balra, nem tudom? Mutass irányt Királyom!

51 3. Ruthnak hűség az erénye, Alázatos szíve, lelke. Gondviselő jó Atya, Bőségesen megáldja!

52 Refr: Ú-ú-ú, ú-ú-ú, Á-á-á, á-á-á, Sá-lá-lá-lá, sá-lá-lá-lá-lá. Eltévedtem merre menjek? Hol talállak Uram téged? Jobbra, balra, nem tudom? Mutass irányt Királyom!

53 4. Többet hittel, mint erővel, Pásztorfiú néhány kővel, Isten népét megmenti, S az óriást legyőzi.

54 Refr: Ú-ú-ú, ú-ú-ú, Á-á-á, á-á-á, Sá-lá-lá-lá, sá-lá-lá-lá-lá. Eltévedtem merre menjek? Hol talállak Uram téged? Jobbra, balra, nem tudom? Mutass irányt Királyom!

55 5. Jó útra lépj te is mától, Válaszútnál legyél bátor, Most már te is jól tudod: Vezet téged Királyod!

56 Refr: Ú-ú-ú, ú-ú-ú, Á-á-á, á-á-á, Sá-lá-lá-lá, sá-lá-lá-lá-lá. Eltévedtem merre menjek? Hol talállak Uram téged? Jobbra, balra, nem tudom? Mutass irányt Királyom!

57

58

59


Letölteni ppt "1. NAP Az özönvíz (kotta) 2. NAP Ki lehet ellenünk? (kotta) 3. NAP Minden nap veled leszek (kotta) 4. NAP Én nem vagyok (kotta) 5. NAP Dicsérd Istent."

Hasonló előadás


Google Hirdetések