Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Hogyan kell harcolnunk?

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Hogyan kell harcolnunk?"— Előadás másolata:

1 Hogyan kell harcolnunk?
Efézus 6: 14-18

2 „Álljatok meg tehát, felövezve derekatokat igazságszeretettel, és magatokra öltve a megigazulás páncélját, sarut húzva lábatokra, készen a békesség evangéliuma hirdetésére. Vegyétek fel mindezekhez a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát. Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely Isten beszéde. Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által, és legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve valamennyi szentért;”

3 A fegyverzet Álljatok meg tehát, felövezve derekatokat igazságszeretettel, és magatokra öltve a megigazulás páncélját, sarut húzva lábatokra, készen a békesség evangéliuma hirdetésére. Vegyétek fel mindezekhez a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát. Vegyétek fel az üdvösség sisakját is, és a Lélek kardját, amely Isten beszéde. Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által, és legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve valamennyi szentért;”

4

5 felövezve derekatokat igazságszeretettel

6 magatokra öltve a megigazulás páncélját

7 sarut húzva lábatokra, készen a békesség evangéliuma hirdetésére.

8 Vegyétek fel mindezekhez a hit pajzsát, amellyel kiolthatjátok a gonosznak minden tüzes nyilát.

9 Vegyétek fel az üdvösség sisakját is

10 Vegyétek fel...a Lélek kardját, amely Isten beszéde

11 Minden imádságotokban és könyörgésetekben imádkozzatok mindenkor a Lélek által

12 és legyetek éberek, teljes állhatatossággal könyörögve valamennyi szentért

13 „Éppen ezért vegyétek fel Isten fegyverzetét, hogy ellenállhassatok a gonosz napon, és mindent leküzdve megállhassatok.” (Efézus 6: 13) „Vállald velem együtt a szenvedést, mint Krisztus Jézus jó katonája. Egy harcos sem elegyedik bele a mindennapi élet gondjaiba, hogy megnyerje annak a tetszését, aki harcosává fogadta.” (2 Timóteus 2: 3-4)


Letölteni ppt "Hogyan kell harcolnunk?"

Hasonló előadás


Google Hirdetések