Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

ONLINE ÉRTÉKESÍTÉS május 14 A MARKETINGBEN ÉS AZ ÉRTÉKESÍTÉSBEN.
Helyi termék piacra jutása a turizmus lehetőségeinek segítségével. Borsányi Gyula Vezekény,
Köszöntjük az Arrabona Shop bemutatóján!. Hogy mi is az Arrabona Shop? Egy webáruház, melynek forgalmából Ön is részesülhet!
Hitelek – pénzt kölcsönbe?. Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy.
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A Fellow vásárlói közösség bemutatása
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Best of Westend információ Valós esetek, írta az élet… Mottó: Látogató: Információ? Infós: Igen. Látogató: Ja, nem! Infós: De. Látogató: Kár.
Korunk paradoxona Automatikus prezentáció Bill Miller - Wind Spirit.
Vásároljon, hogy Gazdagodjon NETWORK TRADING SYSTEM  Az igazi lehetőség az Ön számára  Az életben gyakran kell kompromisszumot kötni a szükséges pénz.
Tisztelt Partnereink!. A SALDO számára kiemelten fontos ügyfeleinek magas színvonalú kiszolgálása!
KOOPERÁCIÓ ÉS VERSENGÉS
DREAM-HOME Agency & Consulting Értékbecslés eladástechnika.
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Az elveszett termelés az építőipar gondjairól. Forrás: eurostat.
_____________________________________________________
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Feltűnt nekem, milyen zavarba ejtő tud lenni ez a kérdés: „Mit jelent: szeretni?”.
Nem számít!. Nem számít! A jó sorrend a konzultációkhoz: 1. Vágyak. 2. Problémák. 3. A félelmek eltávolítása átbeszéléssel! 4. Következő havi terv.
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
Hogyan lehet több millió Ft-ra szert tenni befektetés nélkül ! Figyelem ! Az egész rendszer egy vásárlói közösségre van ráépítve ! Az azonnali jövedelem.
Adj Uram türelmet - de azonnal!
Könnyek....
A bőr színe…..
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… 10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon… Kattints a folytatáshoz.
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
A NEMZETKÖZI TŐKEMOZGÁS SAJÁTOSSÁGAI DR. KOVÁCS JÁNOS.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
F e l e l ő s s é g ü n k t e l j e s t u d a t á b a n A prezentációt a Corvinus Egyetem Tanárképző Intézete állította össze. Projektvezető: dr. Daruka.
Frappáns novella a szeretetről...
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
JÓ REGGELT  !!.
Az én szüleim és a te szüleid
10 kérdés, melyeket az Úr nem fog neked feltenni azon a napon...
A nagy átverés: Meddig szórakoznak még a nyugdíjakkal? Korózs Lajos Elnökségi tag.
Hatékony hirdetés az Etarget hálózatban. TIPP 1: Közvetlen fejléc * lényegre törő * a termék fő gondolatáról szól.
Fenntartható fejlődés a kereskedelemben
Ha több pénzre van szükséged, mint amennyi rendelkezésedre áll, dönthetsz úgy, hogy vársz, amíg összegyűlik a pénzed, vagy hitelt veszel fel. Mi a hitel?
Gondolatok a munkahelyen Mottó: „Ez nem egy iroda
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára.
Isten mondta.
mint ami mások szerint szükséges!
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
A pénz nem boldogít . Egy ember, akinek 3 milliárdja van, semmivel sem boldogabb, mint az, akinek csak kettő van…!
ÜZLETI TERV Otthonából dolgozhat (telefon!) Otthonából dolgozhat (telefon!) Heti óra (esténként és hétvégeken) Heti óra (esténként és hétvégeken)
Kérjük halkítsák le telefonjukat!
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. Megoldás a lánc és körbetartozás problémáira, forrásnyújtása vállalkozásoknak, üzleti kockázataik csökkentésére!
SCNet Karrier 2. Rész Karrier az SCNet -ben Nyerj Költekezve!
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Döntsünk okosan a hitelfelvételről!
Nemzetközi Vásárlói Közösség,
Előadás másolata:

Szemben az árakkal … Mottó: Addig nyújtózkodj, amíg jól esik! A takaród majd nő az igényeiddel

Tisztelt Hölgyem, Uram! Gondja van a családi költségvetéssel? Nem bírja már követni az árakat? Én sajnos nem tudom felemelni alkalmazotti fizetését, nyugdíját, nem ismerem vásárlási szokásait, anyagi korlátait, nem tudom, mik a tervei, mit szeretne elérni, éppen ezért nem is akarok Önnek semmit vásárlásra kínálni! Mi az, amit mégis ajánlani tudok?

Lehetőséget, ahol Ön egy törzsvásárlói csoporthoz csatlakozva vásárolhat úgy, hogy elköltött pénzének egy része folyamatosan visszatérül! Mit, mikor, mennyiért, hol kell vásároljon, hogy a visszatérítés működjön? Jegyezze meg, fontos: bármit (élelmiszer, üzemanyag, ruházat, építőanyag, bútor, jármű, elektronika, utazás, wellness, stb …); bármikor (amikor szüksége van rá); bármennyiért (amennyi pénze van rá); bármelyik termékpartnernél, kereskedőnél, amely a törzsvásárlói közösséggel erre szerződött!

Minden Öntől függ: Ön tudja, mire van szüksége, mit akar megvásárolni, mikor, mennyi pénzt tud elkölteni. Ön tudni fogja, hol érdemes törzsvevőként vásárolni Ön vissza is kaphatja vásárlásra fordított pénzének bizonyos százalékát, mely akár 20 % is lehet! Ön elmondhatja barátainak, ismerőseinek ezt a lehetőséget: ha csatlakoznak, az ő vásárlásaik fél százaléka is az Öné, sőt, az ő ismerőseik vásárlásának a fél százaléka is az Öné (számoljunk csak: pl. az Ön ismerősei között van vállalkozó is, mondjuk, havi egymillió kiadással…) Ön tovább is gondolhatja a lehetőséget, amely folyamatosan jövedelemhez juttatja Önt, egyéni vállalkozását, vagy akár nagyobb cégét is! Ön dönti el, hogy milyen jövedelemre kíván szert tenni a vételár egy részének utólagos visszatérítésén túlmenően …

Regisztráljon ingyenesen, és máris elkezdheti a takarékosabb vásárlást! Regisztráljon most, ez nem jelent vásárlási kötelezettséget, csupén lehetőséget, és további információkhoz juthat! Regisztráljon itt: Elérhetőség: Tartson velünk – tartson velem!