Nagycenk-Széchenyi kastély

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Advertisements

A Széchenyi István Általános Iskola Készítette: Nagy Melinda 8. c
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Kedves Pedagógusok! Tovább.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
E l a d ó. Az étterem áprilisában nyitotta meg kapuit, miután teljes homlokzati és belső felújításon esett át. Pár perc sétával érhető el az Astoria,
Készítette: Albert Krisztina
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
Beregszász.
Fekete Olga D119-HUNGARY Magyarországi Lions Szövetség Lions Szülőszállás projekt bemutatása.
Múcsonyban található irodaépület Ft-ért eladó!
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Dóm kőtár, Pécs ( ).
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
HÁRSKÚTI MEGÚJULÓ ENERGIA OKTATÓ -ÉS KUTATÓKÖZPONT TERVEZŐ: KAZINCZY GYÖNGYVÉR.
Gundel Étterem Budapest.
Ízlelő a családbarát étterem november 12.. Kék Madár Alapítvány Missziónk A KMA egy befogadó, biztonságot adó társadalom eléréséért munkálkodik,
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
1106 Budapest, Fehér út 68. Telefonszám: + (36) 20 /
E l a d ó. Az étterem Budapest központjában, a több, mint 200 éves Józsefvárosban, a József körúton található. Ez a körút Budapest egyik fő közlekedési.
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
NYON 1.
Árpád Fejedelem Általános Iskola
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Szeged címere. Szeged címere Szeged Magyarország harmadik legnagyobb városa amely nagy történelmi múlttal sok turisztikai látványossággal rendelkezik.
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Névnapodra Szeretettel!
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Szilvásvárad turizmusa
K ESZTHELY TURIZMUSA K ESZTHELY FÖLDRAJZA Balaton nyugati végén, a Keszthelyi-öböl partján, a Zala folyó torkolatától északra fekszik A környéken.
Schönherz Zoltán Kollégium
Barokk A barokk sajátos stílusai épületekre vonatkoztatva.
Bernáth Leila Bizderi Melinda Kolonics Melinda Tujner Viktória
Készítették: Darnai Nikoletta Dénes Péter Ott Melinda Szilágyi Judit
Készítette: Csanaky Máté Deli Kristóf Nyilas Roland.
Üdvözöljük Karunkon!. „TUDÁS – JÖVŐ – SIKER” Amit ígérünk és teljesítünk is!
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
„REHABILITÁCIÓS SZOLGÁLTATÁSOK FEJLESZTÉSE AZ ÉSZAK-ALFÖLDI RÉGIÓBAN” ÉAOP-4.1.2/C Debrecen, 2013.
Támogatói tájékoztató. A Magyar Ügyvédi Kamara november 15-én hetedik alkalommal rendezi meg a Magyar Ügyvédek Napját. Az egész napos rendezvény.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Vörösmarty-emlékhelyek Magyarországon
Kastélyok és várak szerepe a turizmusban
Szponzori ajánlat Produkciós támogatás. A művészeti központ A Palota három épületet foglal magába: A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem a világ élvonalába.
A Wikipédiából, a szabad enciklopédia felhasználásávavl készítettem.,a Peles –Kastélyról ezt az összeállítást. Rámánia legszebb és legnevezetesebb emlékművéről,
Eladó egy lakályos házikó! Jó fekvésű ház, Antwerpen külvárosában.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Készítette: Dóbiás Kinga
Báder Fanni Nikolett 9.a.  Tate Liverpool (1988)  Tate St Ives (1993)  Tate Modern (2000)
1 Pest megyei Kastélyszállók szerző, dátum…. 2 Hazánk kastélyszállói, kúriái modern kor kényelmének és a régmúlt idők hangulatának ideális ötvözetét nyújtják.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
Nagykároly Készítette:
Budapesttől 1 óra kényelmes autóútra, Balatonkenese központjában, csendes, romantikus kis utcában, balatoni panorámás családi ház 15 éve működik VENDÉGHÁZKÉNT,
Szentkereszty-kastély (Árkos). A napjainkban látható Szentkereszty-kastély helyén egykor a Benkő család tulajdonát képező udvarház állott. Ez a kúria.
Zene:Edvard Grieg.Morning Mood.
Készítette: Horváth Dóra
Barangolások Angliában Shakespeare emlékek Stratfordban
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Pesti Nikolett és Nyiri Anna Sára
Előadás másolata:

Nagycenk-Széchenyi kastély

Kastélyszálló A Széchenyi Kastélyszálló 15 holdas ősparkban Soprontól 10, Bécstől 75 km-re, Budapesttől 210 km-re található az 1800-ban épült egykori ún. "Vörös Kastély"-ból helyreállított klasszicista épületben. A gazdasági célokat szolgáló épületszárny földszintjén volt a konyha, míg az emeleten a személyzet szobái kaptak helyet.

Mint vendégfogadó először 1988-ban nyitotta meg kapuit Mint vendégfogadó először 1988-ban nyitotta meg kapuit. Egyedi formálású klasszicista lépcsőház vezet az emeleten és a tetőtérben kialakított 55 ágyas, 16 db szobával és 3 lakosztállyal rendelkező szállórészbe. A szobák 2 és 3 férőhelyesek, családosoknak - igény szerint - pótágy elhelyezésére van lehetőség. Mindegyik szoba fürdőszobás TV-vel felszerelt. A jelenleg három csillagos szállodában polgári színvonalon kívánunk modern, elegáns szolgáltatásokat nyújtani, szolid árakon. Néhány antik csillár, tükör és használati tárgy adja a helyhez illő berendezés alaphangját, amely híven idézi a kastélyegyüttes hangulatát. Szállóvendégeink térítésmentesen látogathatják a Széchenyi Emlékmúzeumot.

Étterem Az egykori nagykonyha boltíves terében kapott helyet a vendégeket szolgáló 80 férőhelyes étterem. Történelmi környezetben tarthatja nálunk születésnapját, névnapját, házassági évfordulóját, ballagását és egyéb ünnepi ebédjét, vacsoráját. Első osztályú éttermünk kitűnően alkalmas családi összejövetelek megrendezésére. Különtermeink, kívánság szerint és az alkalomhoz illő menüsoraink teszik meghitté a rendezvényt. Különleges ajánlatunk, hogy az esküvői szertartás lebonyolítását is vállaljuk a helyszínen.

Díszterem Az eredeti pompájában helyreállított egykori díszebédlő igényes tanácskozások, családi ünnepek, esküvők, díszétkezések, házi hangversenyek kiváló helyszíne 100 fő részére. Az előadók számára írásvetítőt, televíziót, videót és flip-chartot biztosítunk.

Kávéház A gondos munkával restaurált virágházban tradicionális kávéház kapott helyet, amely 150 fős kiülő teraszával mindenkor szolgálja a Nagycenkre látogató Vendégeket. Reggelik, uzsonnák, délutáni sütemények és teák, kávéspecialitások és fagylalt különlegességek nagy választékát kínáljuk. A falon itt látható az 1800-ban rendezett nevezetes István napi ebéd elszámolásának fotókópiái. Az épületet két évszádos platánok övezik, ablakaiból a park és a belsőudvar szépsége és nyugalma tárul fel

Köszönöm a figyelmet!