Vezető nélküli autók az utakon 2015-től? Számítógépes alapismeretek, első beadandó feladat.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Állattartás mindenkinek. Mi a probléma? • Nagyon fontos lenne állatot tartani, mivel – Több, mint 2 millió kutya van Magyarországon – Ez előfutára lehet.
Advertisements

A legelső oldalon a főlap látható, a mérés időpontjával, a három fő értékkel. A „Zustand „ mutatja meg a szív EKG tevékenységének értékét nullától ötös.
V2.3. S hogy van ez az Ön cégénél most? V2.3 Mi kicsit máshogy képzeljük ezt… V2.3.
Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
IWOWWE: AMEDDIG NEM FÁJ, NEM VÁLTOZTATSZ! iWowWe Technikai Tréning 04.
Böngésszünk együtt! Beszédfejlődést segítő gyermekkönyvek
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
2008/2009 II. Félév Dr. Kovács György egyetemi docens
A Kerékpáros Közlekedés Előnyei. Magyar Kerékpárosklub Adatok Európából  Naponta 100 millió kerékpáros utazás  Több mint 300 millió kerékpár  Városokban.
Partnerek vagyunk az úton László János Magyar Kerékpárosklub.
 Hibrid rendszernek azt a megoldást nevezzük, melynek során a meghajtáshoz szükséges energiát két vagy több, különböző elven működő erőforrásból nyerik.
Dr. Ormós Zoltán Turmix: internet+jog Dr. Ormós Zoltán
TDK-DOLGOZAT TDK-DOLGOZAT Keresőoptimalizálással kapcsolatos kérdőívek kiértékelése Szerző: SZÉKEJ É. Krisztián Témavezető: Dr. PATAKI Éva.
Bemutató Számviteli rendszer. Személyesen Postai úton Vállalat vagy vállalkozás Könyvelőcég vagy könyvelő Ez a megoldás kiszámíthatatlan nem biztos hogy.
Számítógépek, és Gps-ek az autókban
Domain tesztelés bemutatása PHP tesztelés
Hogyan legyünk jó tanulók?
A mesterséges intelligencia alapjai
Örkény István és a groteszk
Láss... ne csak nézz.
Ebben a műsorfüzetben a Csicsal csapat nyújtotta programokat ismerheted meg: I. Eu- Ismerkedés az Eu- val II. A projektírás rejtelmei III. WebEu és a.
A szervezeti centralizáció jelentősége
A forma-1 világa Drahos István ELTE-IK 2008
Számítógépes alapismeretek 1. beadandó Forma 1 világa.
SZENT ISTVÁN EGYETEM GAZDASÁG- ÉS TÁRSADALOMTUDOMÁNYI KAR TUDOMÁNYOS DIÁKKÖRI KONFERENCIA NOVEMBER 24. Készítette: Batár Ádám.
Aki keres, az talál? Igen, talál. Ki ezt, ki azt, de egy szót beütve a google keresőbe (pl.) mindig ugyanazt, hacsak nem kerültek fel új honlapok az adott.
SÚRLÓDÁSI ERŐ.
Weboldal bemutató Most bemutatjuk hogy mit szeretnék nektek nyújtani weboldalainkon keresztül. Ha kérdésetek van küldjetek -t:
Margitay Tihamér Filozófia és Tudománytörténet Tanszék 1111 Budapest, Egry J. u. 1. E610. Telefon: Kritikai áttekintés.
Bringa - tekerj, hogy haladj Bringa - tekerj, hogy haladj Motiváció Máshol hogy csinálják? szeptember dr. Német Béla, tudományos munkatárs.
Saját magunk ellen… A SZMOG. Elrendelte a szmogriadót Budapesten a főpolgármester. E szerint páratlan napokon csak a páratlan rendszámú járművek, míg.
Szemantikus keresők.
XHTML 1. óra. Miért térjünk át HTML-ről XHTML- re? HTML-szabványban tartalom és forma összemosódott HTML 4.0 szabványban stíluslapok használatát javasolták.
„e-NIVÓ – együttműködõ NõI VállalkozÓk hálózata a valóságban és virtuálisan” Emlékszel rá?  Hol tárolod kedvenc webhelyeid címét?  Fizikailag hol van.
Képek beillesztése. A beszúrandó képnek abban a mappában kell lennie, ahol a html oldalad forráskódja található! Először mindig a képet szúrjuk be, majd.
Egy Krúdy-s egér élete Klikk mindenkinek! A nevem Egerusz Kattusz. Egér vagyok, de nem hús-vér, csupán PC tartozék. Jelenleg a Krúdy-ban dolgozok, mint.
Nagy Istenem, ha nézem a világot,
Milyen lesz a jövő év? Tervezés a kereskedelemben, vevőértékelés.
Bemutatjuk a híres/fontos W  és Z 0 Bozonokat Sheldon Glashow Steven WeinbergAbdus Salam Ők jósolták meg elméletileg. Nobel díj: 1979 Ők pedig felfedezték.
Internet, Böngészők, Elektronikus levelezés
Az internet mindenkié! Kardos Ferenc, Halis István Városi Könyvtár, Nagykanizsa
A MINŐSÉG GARANCIÁJÁNAK EGYIK VETÜLETE: KOCKÁZATELEMZÉS Sipos Gáborné Minőségirányítási vezető.
Eu-háló Partnerszervezeti Kommunikációs Center január 17.
Rendszám Felismerő Rendszer Fajt Péter Vácz István
Az információ és kommunikáció technológiája
G y ö n y ö r k ö d j és N E V E S S ! ! ! Zene: Princess: Tavaszi hajnal.
Supervizor By Potter’s team SWENG. History SWENG - Szarka Gábor - G2BI DátumVerzióLeírásSzerző Első verzióSzarka Gábor.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
13.tétel Mutassa be a honlap készítésére alkalmas szoftvereket! Hasonlítsa össze a Macromedia Dreamweaver és Microsoft Office Frontpage programokat!
Az elektromos autó, mint múlt és a jövő
Többdimenziós valószínűségi eloszlások
F I G Y E L E M É L E T V E S Z É L Y ! A mobiltelefon ölhet !
A weblapkészítés alapjai
Plakát Ha lehet, akkor ez 1.oldalon lévő mintából kellene plakátot készíteni A szöveg középen : Kabát akció!, mellette a piros alapú logo A divat.
Morvai Mária-Júlia F3D3D4.  Adott egy G=(V,E)élsúlyozott, irányított vagy irányítás nélküli, negatív élsúlyokat nem tartalmazó,véges gráf. Továbbá adott.
ZH feladat Hozzon létre a Dokumentumok-on belül egy saját mappát, oda helyezze majd el a feladat megoldását!
FRF-KPB-IT megbeszélés IER-webec rendszer építése Készpénzlogisztika Madarász Ernő.
Online megjelenési javaslat a részére Január 20.
Az „Autókereskedelem” jövő képe. Szabó Zoltán © 2013.
Bevezetés Adatbázisok használata. Mi is az adatbázis? Az adatbázisok ma már az élet számos területén alapvető fontossággal bírnak (Google, Amazon, Flickr,
17 ISMERTESSE AZ INTERNETES KERESÉSI MÓDSZEREKET! KONKRÉT GYAKORLATI PÉLDA KERESÉSRE.(KERESÉS, TALÁLATI LISTA ÉRTELMEZÉSE, TALÁLT OLDAL MENTÉSE.) Készítette:
Biológia emelt szintű érettségi - Kleininger
Google Autó Lengyel Róbert Óbudai Egyetem, 2015.
Nagy Istenem, ha nézem a világot, Mit alkotott te szent „Legyen” szavad; Ha látom én sok milljó alkotásod, Kiket vezetsz és táplálsz egymagad.
A könnyen érthető kommunikáció az önérvényesítők szemszögéből
Láss... ne csak nézz.
F I G Y E L E M É L E T V E S Z É L Y !.
Internet és kommunikáció
Html parancsok.
Előadás másolata:

Vezető nélküli autók az utakon 2015-től? Számítógépes alapismeretek, első beadandó feladat

Vezető nélküli autók az utakon től? A weboldal arról szól,hogy 2015-ben önjáró autók közlekedhetnek Hollandiában kísérleti jelleggel. Továbbá felsorolja ezeknek a járműveknek az előnyeit és hátrányait is.

Vezető nélküli autók az utakon től? A link az „önjáró autók”-on erre a bemutatóra mutat. Ahol bemutatom a weboldalam témáját.

Vezető nélküli autók az utakon től? A kép a Google Toyota Priusát mutatja, amely a tejére és elejére erősített lézerradarok révén észleli az autókat, járókelőket, kerékpárosokat. A táblázatban szerepelnek azok az adatok,hogy hol, milyen járművel,kik és melyik évben végeztek teszteléseket.

Vezető nélküli autók az utakon től? Források: Google képek