Anglia Portsmouth.  Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Anikó Fekete Németország Deutschland 2013.feb. 18-márc.20.
Advertisements

Felvidéken jártunk Indulás • május 7.én 23 fővel indultunk szlovákiai célpontunk felé. A korai indulás nem törte jó kedvünket,
2012-es évben 2 szakács és 4 felszolgáló tanuló töltötte gyakorlatát az Europa Hotelben.
Ciprusi kaland.
Erre a csodaszép kirándulásra összesen 16 tanuló és 1 tanár jutott el.A királyhalmi iskolából 1o tanuló,Hajdúnánásról pedig 6 diák és az egy tanár Csorba.
„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
(Bedekovics Péter: London)
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Nyári gyakorlat Szentendre 2013 Hajózás. Megérkeztünk Szentendrére, a komppal átmentünk a szálláshelyünkre.
Készítették: Kaba Eszter Rokolya Csilla Szabó Renáta Szakó Tímea
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Élménybeszámoló június 15-én kezdetét vette az osztálykirándulásunk. Még alig szálltunk fel a vonatra, de már korgott is a gyomrunk. Elővettük.
Diplomáciai protokoll és etikett 10.
Tapasztalatszerzés külföldön Munka Ösztöndíj Önkéntes munka Segédanyag a “9B” osztályfőnöki óráira készítette: Szabó István ELTE 2012.
Szeretteim! Nemsokára elérkezik a születésnapom. Nagyon sok ember vásárol ilyenkor és készülnek már külön erre az alkalomra szóló rádió- és TV-műsorok,
Készítette: Czimbalek Katalin Hirsch Éva Pék Judit Szittár Katalin
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
Leonardo Da Vinci mobilitási program Szakmai gyakorlat Finnország, 2012.jún aug. 2.
 Az egyetemi évek alatt a legcélszerűbb külföldön élni egy darabig > támogatott, legkevesebb függőség itthon  Kalandvágy, önállóság, nyelvi akadályok.
Készítette: Himber Dorottya Juhász Ágnes Majoros Ágnes
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
Hadházi Dóra Brauhaus zum Löven. Elindulás, utazás Németországba én éjfélt ütött az óra, mikor elindult buszunk, hogy összeszedje kis csapatunk.
Ausztriai Nyelvi Tábor 4. Nap. A nap programja IdőkeretProgram 07:00-07:30Reggeli 08:00-10:00Németóra 11:00-11:30Holzgautól busszal a Reuttener Bergbahnig.
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
A számla.
Szeretnélek meghívni Téged egy kis grillpartira. Utasítások a következ ő oldalakon…
Csokoládé Múzeum Budapest - Árpádföld
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Versek
A S Z Á M L A.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
SZÁMLA Zene: Alizon Kraus - In The Palma Továbbitás automatikus.
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad a levelet!!!
Zeng, lelkem, ez új reggelt,
Asztal- és életközösség Jézussal
ÜDVÖZÖLJÜKÜDVÖZÖLJÜK A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN! A CREW AGENCY CSAPATA NEVÉBEN!
Trendo line kávéház, Pécs Kercsmár Bálint Molnár Gergő Váczi Gábor.
Tedd fel a kérdést magadnak: “Elfussak ?" Miután elolvastad ezeket a gondolatokat!
Az Arany János Tehetséggondozó Program diákszemmel
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
„Egzotikus turisztikai desztinációk az EU-ban” HU1-LEO „EU – trendek a szállodaiparban” Ldv-HU-12-IVT-1128 Külföldi nyári programlehetőségek.
Fábiánkovits Márk o Édesapám szülei horvát származásúak, én Magyarországon születtem Sopronban. o Édesapám Horvátországban született egy kis városban,
Angliai Út Nyezsnyik Csaba. Angliába érkezés Érkezés repülő géppel (első repülés) Nyelvi felkészítés Családi elhelyezés (Rachel & Andy)
Portsmouth Pompey On A Roll Egy kisebb reggeliző helyiség. Egyszerre körülbelül fő étkeztetésére alkalmas. A helyi foci csapatról.
Angliai tanulmányi út február március 16.
Hogyan jutsz el hozzánk? A Jókai felől könnyen megközelíthető iskolánk. 3-as vagy 69-es villamossal 5-ös busszal Mexikói útig Valamint: Kisföldalattival.
ERASMUS Schwäbisch Gmünd, Deutschland. Schwäbisch Gmünd Hangulatos, kedves kisváros Baden- Württenbergben, Stuttgarttól nem messze Télen-nyáron gyönyörű.
Erdély 2. nap. Gyulafehérvár ►2►2►2►2. nap Reggel a Gyulafehérvári várba mentünk először. Ott sok építészeti stílussal találkoztunk. Sokat fényképeztünk.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
PORTSMOUTH. AZ INDULÁS NAPJA: Elégé izgalmas volt mivel még nem utaztam eddig repülőn soha. De, nem volt rossz sőt élveztem. Főleg a felszállást, de ami.
Angliai gyakorlat Készítette: Merhelik Ákos. Szállás hely A szállás hely nagyon tetszett. Külön szobát kaptam. A házigazda nagyon rendes volt. Az étellel.
Készítette: Tomkó Márk Anglia - Portsmouth A munkatársak a Water Margin-ban nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, ezért hamar beletanultam az.
Német étkezési szokások
LdV-HU-09-TAN Erasmus+ Tanúsítványos projekt Angliában Turizmus szakmai gyakorlat.
Határtalanul. 1. nap Utazás 04:15-kor indultunk el Győrújbarátról. 11-kor már a határon voltunk. A vámosok mindenkinek elkérték a személyi igazolványát,
Szakmai gyakorlat Szarvas április 3. – 16. ERASMUS+ Gál Ferenc Főiskola Szarvasi Gyakorló Általános Iskola és Gyakorlóóvoda, Bölcsöde.
Az Osztrák Intézet Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak.
Svédországi beszámolóm TanumStrand
Márk és Németország. Egy iskolai pályázat során tízen elindulhattunk Németországba. Ez az élmény amit kint átéltünk felejthetetlen számunkra. A táj egyszerűen.
Erasmus+ MÉSZÁROS VIVIEN 11. I.
1 WEEK COURSE FOR EUROPIAN TEACHERS OF GEOGRAPHY AT SECONDARY LEVEL
A királyréti kirándulás Azért tetszett a kirándulás, mert utaztunk kisvonattal is. Amikor leszálltunk a kisvonatról,a tanösvény felé vettük utunkat. A.
Az 5.b karácsonya.
'eurotrip.
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Német nyelvi felkészítés a külföldön munkát vállalóknak
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Fizetve… Most ide kell írnom, hogy ne nyúlj hozzá, magától vetít! (+zene)
Előadás másolata:

Anglia Portsmouth

 Az angliai utazásunknak talán a szállás volt az egyik leg meghatározóbb kérdése számomra, hiszen mindég érdekelt, hogy hogyan élnek más emberek, így itt volt a lehetőség, hogy betekintést nyerjek egy angol ember életmódjába. Nagyon szerencsésnek érzem magam, hiszen a szállással majdnem teljes mértékben meg voltam elégedve. A lakás teljesen komfortos, technikailag jól felszerelt volt, a fűtéssel és az étkeztetéssel nem volt gond. Reggelire mindég müzlit, ebédre pedig szendvicset ettem, szóval ezt már kissé untam, de vacsorára mindég nagyon finom ételkülönlegességeket készített a házigazda.

 Kellemes és hasznos, röpke órákat töltöttem el az ideiglenes gyakorlati helyemen a G! Boutique Hotelban. A szálloda designja teljes mértékben közel áll az ízlésvilágomhoz, így abszolút magaménak éreztem a helyet, ami a teljesítményemben is megmutatkozott.

 Felszolgálóként tevékenykedtem.  A hotel csak reggelit biztosít a vendégek részére, ezért a mindössze tíz kétszemélyes asztallal berendezett éttermet Breakfast room-nak nevezték el. A mentorom egy végtelenül kedves és életvidám nő volt. A személyzeti létszám nem túl nagy, így remek kapcsolatokat sikerült ápolnom velük.

 Mivel a hotelben csak reggeliztettünk, ezért rengeteg szabadidőm volt, amit leg inkább az óceánparton és a várost járva töltöttem el. Úgy gondolom, hogy mindannyiunk számára maradandó élmény maradt a közös londoni kirándulásunk. Régi vágyam volt hogy eljussak oda, de London valódi arca kissé illúzióromboló volt számomra. Szinte nyaralásként éltem meg ezt az egy hónapot, fájó szívvel jöttem haza, hiszen összességében csak jó tapasztalatokkal gazdagodtam.