2356-02. tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz). Hotel Európa Fit ****

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
KLUB OÁZIS Neckermann Klubszállodák
Advertisements

„Karos” Boni Termál Panzió Ahol pihen a család ! „Karos” Boni Termál Panzió ………..Ahol pihen a család ! Bemutatjuk Zalakaros legújabb családbarát panzióját.
Alberti Evangélikus Gyülekezet Vendégháza
Ha Te is szenvedélyesen szeretsz utazni, vagy szimplán csak szoktál utazni, akár a kikapcsolódás kedvéért, akár üzleti ügyben…
2011 Augusztus ig Prága. Panorama Hotel Prague ****
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás Hotel « O Shale » Yaremche központjában található, a Kárpátok Nemzeti Park területén. A szállásról.
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
tételhez Hotel Makár Sport és Wellness ****, Pécs.
Utazás, szabadidő és turizmus csoport Az egészségturizmus éve Oláh László igazgató Stratégiai Termékek Igazgatósága Magyar Fürdőszövetség Közgyűlése.
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
Kedves Pedagógusok! Tovább.
Szálloda. Szolgáltató üzem: olyan üzem / üzlet / vállalat, mely kézzel nem megfogható javakat kínál vevőinek, miközben anyagi javakat is felhasznál a.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
•Eger els ő magánszállodája a történelmi belváros legcsendesebb részén zöld övezetben található. A város törökkori emlékeivel, fürd ő kultúrájával,
2014. február 26 – március 3. (6 nap/5 éj/5 sí nap)
This project is implemented through the CENTRAL EUROPE Programme co-financed by the ERDF. airLED Repülőtéri Hotelek és a Turizmus fejlesztésének lehetőségei.
Hotel Pátria*** (2356/04-es tételhez) Készítette : Kálmán Aliz.
A Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér hét fiókkönyvtárat is működtet, hogy a város távolabbi részén lakók is könnyen hozzájussanak a számukra.
Borostyán Természetvédő Óvoda bővítés, felújítás Ideiglenes helyszín biztosításának lehetőségei a munkálatok ideje alatt.
Balatonföldvár Neptun Apartmanház.
Biarritz Catering A Biarritz étterem tulajdonosa Berkes Gyula, és jól képzett csapata örömmel vállalja különleges vendégei professzionális gasztronómiai.
„ „HATÁRTALANUL” kirándulás
Szeretnél egy kicsit kitörni a hétköznapokból?  Gondok vannak a munkahelyen?  Többet vársz a kollégáidtól?  Jó lenne pihenni egyet?
Tájékoztató az Erzsébet Királyné Szálloda fejlesztési terveiről, az üdülő turizmussal kapcsolatos lehetőségekről Mezei Alíz, Erzsébet Királyné Szálloda.
Incentive és prémium utak a Bono Utazási Központtól.
Timesharing.
Gundel Étterem Budapest.
Apponyi Kastélyszálló 2365/17
Gerlitzen Alpe Feriendorf Ossiach Apartman Komplexum Váci Utcai Ének-zenei Ált. Isk február 26 – március 2. (6nap/5éj/5sínap)
Hotel Árkádia*** Készítette: Bércesi Richárd. A szálloda I. •2010 nyarán kezdte meg működését •Helye: Pécs történelmi belvárosa, Hunyadi úton, Széchenyi.
Wellness lehetőségek A wellness, mint az egészségturizmus része.
2. Piaci gazdálkodás a szálláshely szolgáltatásban
Gyógy-és wellness turizmus a Dél-dunántúli régióban
Kunfehértói táborok, szálláshelyek és a tópart
Tisztelt Iskolaigazgató, Osztályfőnök!
Az animáció Kurzusvezető: Készítette: Dr. Tóth András Palla Melinda
Hullám kemping.
A helyszín bemutatása Programfejlesztési Központ XI.A.2.1.
Giovanni Ferrini Fashion
HOLIDAYSPORTGROUP divíziói
BALATONBOGLÁR APARTMANHÁZ.  Az épület Balatonbogláron, a Balaton déli partján, a boglári domboldalon, Balatonboglár felett tálalható. A parttól mindössze.
Danubius Hotel Gellért A magyarországi székhelyű Danubius Hotels Group ötvenhat szállodájának egyike a Gellért Hotel, és egyike Európa legjelentősebb.
Elhelyezkedése A Hotel Dzsungel a Nyíregyházához közeli Sóstógyógyfürdőn található. Egyedisége abban nyilvánul meg, hogy a Nyíregyházi Állatpark kellős.
Albert Krisztina Hotel Residence****, Siófok.
Eperfesztivál. Mint tudjuk az eper több mint 300 olyan anyagot tartalmaz,amelyek kedvezően hatnak az egészségre C- vitamin tartalma meghaladja a citromét,és.
( ) Készítette: Tóth Evelin júliusában nyitotta meg kapuit Siófokon a Balaton-régió legnagyobb 4 csillagos szállodája. 222 szoba: légkondicionált,
Illatosház Óbánya. Falusi vendéglátás illatos szolgáltatásokkal Kiadó részei:  Kisház:szoba,zuhanyozós fürdőszobával,fatüzelésű kályhával 2+1 fő részére.
Cordial = szívélyesség, amely szívből jön Kiváló minőségű és kényelmes szálláshelyek kanári-szigeteki szívélyességgel és a vendégek részére nyújtott legjobb.
HULLÁM KEMPING.
Spirit Hotel Thermal Spa Sárvár. A sárvári Spirit Hotel, Magyarország legújabb ötcsillagos szállodája 2008 márciusában nyílt meg. A szálloda dús erd ő.
Spirit Hotel Thermal Spa
Anglia- Portsmouth.
Demjén fürdő by Helga A tulajdonosok római kori fürdőt képzeltek és alkottak ide, mely igen emberközelinek tünik. A pompás hegyes-dombos vidéket.
tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal Készítette: Panghy Bence.
Készítette: Werner Gábor. Tartalomjegyzék Általános Szabadidős lehetőségek Szolgáltatások Parkolás Internet Parkolás Érkezés dátuma Kijelentkezés Lemondás.
Nagycenk-Széchenyi kastély
Tiszafüredi Halas Napok
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
Haszon rendezvények médiaajánlat éves, a gazdasági életben helytálló vezetők Az adott téma iránt érdeklődők szűk, de releváns üzleti döntéshozók.
Gere Bor Hotel **** Villány ( ) Készítette: Héhl Leila.
Tourinform Gödöllői Kistérség Irodája
Nyugat-Dunántúli Termál- és Gyógyfürdők
Balaton „Tengernyi élmény itthon”. A legjelentősebb belföldi fogadóterület I-IX. hó: (22,2,%) A teljes vendégforgalom alapján második I-IX.
Hotel Kapitány **** Wellness és konferencia Sümeg.
Kecskeméti új versenyuszoda és élményfürdő
WELLNESS TURIZMUS MENEDZSMENT Boronyák Mária.
Álomvár Földváron Hotel Főnix Szálloda és Tréningközpont ****
…az élet forrása! Hévíz.hu hirdetési tarifák 2015 A Hévíz.hu weboldal Hévíz városának turisztikai weboldala, melyen minden Hévízről szóló információ megtalálható.
Magyar - Angol Tannyelvű Gimnázium Kollégiuma Balatonalmádi, Rákóczi u
Cím: Hotkevicsa 5a, Yaremche, Ivano-Frankovsk járás
Előadás másolata:

tételhez (Hotel Európa Fit****, Hévíz)

Hotel Európa Fit ****

Város: Hévíz Jókai u Hévíz, Magyarország BHS Reservation Telefon: (+36-1) , (+36-30) , (+36-1) BHS Reservation Fax: (+36-1) BHS

A szállodáról Hévíz szívében, a tófürdőtől 400 m-re található új, wellness, fitness, gyógyszállodában várja Önt a Hotel Európa Fit. A 236 szobás exkluzív mediterrán hangulatot árasztó légkondícionált épület 2000 májusától várja kedves vendégeit egyedülállóan széleskörű és magas színvonalú szolgáltatásaival. A Hotel Európa Fit szálloda 236 klimatizált szobával (egyágyas-, kétágyas-, összenyitható-, mozgássérült- és apartszoba, senior apartman, dohányzó és nemdohányzó szobák ) várja kedves vendégeit. Mindegyik szobához erkély vagy balkon tartozik, káddal/zuhanyzóval, hajszárítóval, széffel, telefonnal, műholdas televízióval, minibárral felszereltek. Több szobában közvetlen internet-csatlakozási lehetőség áll vendégeink rendelkezésére.

A kellemesen töltött nap után elfogyasztott vacsora egy kalandos utazás a gasztronómia világában. Büféasztal kínálatunk tartalmazza a tradicionális magyar konyha ízeit, vegetáriánus és Zala megyei regionális ételeket, amelyek mellett a nagymama házi süteményeit is megkóstolhatják. A kicsik is feltalálják magukat mivel a szálloda gyermek és családbarát, ezt igazolja az animációs szoba, a játszótér, gyermek medence és a bármikor igényelhető gyermekfelügyelet. Kívánságra tenisz- és lovasoktatást is szervezünk.

A mozgás és utazás kedvelőinek elég a programpulthoz fordulnia. Sport és program animátorok gondoskodnak arról, hogy ki-ki meglelje a kedvére való foglalatosságot. Vendégeinknek számos ingyenes szolgáltatás áll rendelkezésére: Naponta reggeli torna és vízigimnasztika a speciális súlyzók segítségével, tartásjavító torna és streching. Vállalkozó szellemű vendégeinket várjuk a reggeli futásnál és a Power Walking-on is.

Rekreációs központunkban élményfürdő, belső-külső úszómedence, tavasztól őszig Acapulco-pool 270 m2-es vízfelületével várja a vendégeket, pezseg a whirlpool, csalogat a gyógyító termálvizes medence. Egészségünk megóvását segíti elő a szaunázás is, amely rendkívül jótékony hatással van a testre, szellemre és lélekre egyaránt. Finn szaunák, gőzfürdő, infrakabin, tepi-caldarium és frigidarium közül választhatnak vendégeink, valamint szolárium is segíti a könnyed kikapcsolódást. Élményfürdőnk minden igényt kielégít: nyak- vállmasszírozó, úszógép, fekvő és álló vízsugár szolgálja a kellemes felüdülést. Nem csak a melegebb hónapokban úszhatunk ki a kinti medencébe, ahol a 28 fokos vízben a fürdés mellett a nap sugarait is élvezhetjük. Télen fedett uszodánkban hódolhatunk az úszás örömeinek. Ha pedig kimerültünk az aktív mozgásban, a whirlpool pezsgő vize biztos felfrissülést ígér. A gyógyulni vágyók kikapcsolódhatnak gyógymedencéinkben, amelyet a híres hévízi gyógyvízzel töltünk. Acapulco pool csobogókkal, sziklaszigettel, különböző élményelemekkel, cm-es vízmélységével ideális víziparadicsom a gyermekes családok számára.

Szállodánk bankett részlegén konferenciák, meetingek, treningek, workshopok, magánjellegű rendezvények számára tudunk színvonalas helyszíneket biztosítani.

Szobaárak 2 éjszakás - kétágyas package 3 éjszakás package 2 főre 4 éjszakás package 2 főre 7 éjszakás package 2 főre Január, Február Ft Ft Ft Január, Február - hétvégén Ft Ft0 Ft Ft Március Ft Ft Ft Március hétvégén Ft Ft0 Ft Ft

A szobaár tartalmazza Üdvözlõkoktél, félpanziós ellátás, élményfürdõ, Acapulco élménymedence (nyáron), gyógymedence, whirlpool, külső-, belső uszoda, gyermekmedence, finn szaunák, gőzfürdő, tepi-caldarium, frigidarium, fitness terem, gyermekjátszó használat, fürdőköpeny használat, ÁFA. Főbb szolgáltatások: 24 órás portaszolgálat, zárt parkoló, konferencia terem, szauna, légkondícionálás, úszómedence, fitness terem, étterem, internet Idegenforgalmi adó 410 Ft/fő/éj.

Package ajánlatok 2 Éjszaka Wellness Pihenés: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 2 Éjszaka Wellness Pihenés: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 3 nap/2 éjszaka Ft./fő/éj ártól; félpanzióval, uszoda-, szauna- és fitness részleg használattal, változatos aktív programokkal 4=3 Akciós Ajánlat: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 4=3 Akciós Ajánlat: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 5 nap/4 éjszaka Ft./fő/éj ártól; félpanzióval, uszoda-, szauna- és fitness részleg használattal, változatos aktív programokkal 7=6 Akciós Ajánlat: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 7=6 Akciós Ajánlat: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 8 nap/7 éjszaka Ft./fő/éj ártól; félpanzióval, uszoda-, szauna- és fitness részleg használattal, változatos aktív programokkal, egyágyas felár nélkül 3 Éjszaka Wellness Pihenés: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 3 Éjszaka Wellness Pihenés: Különleges csomag-ajánlat - Hotel Európa Fit 4 nap/3 éjszaka Ft./fő/éj ártól; félpanzióval, uszoda-, szauna- és fitness-részleg használattal, változatos aktív programokkal

Lemondási feltételek Egytől hat éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző 48 óráig, azon belül egy éjszaka szobaár fizetendő. Héttől huszonegy éjszakára vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 72 óráig, azon belül három éjszaka szobaár fizetendő. Huszonegy éjszakánál több időre vonatkozó foglalás esetén: a rezerváció kötbérmentesen lemondható az érkezést megelőző 7 napig, azon belül hét éjszaka szobaár fizetendő.