ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK 3. sz. oktatási kérdés A „százados” részére Nem Háborús Műveletek 1. A békefenntartó eljárásmódok felsorolásában híba van. Melyik a.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
BIG FISH PAYMENTGATEWAY PAYPAL SEGÉDLET. Confidential and Proprietary 1. ÜZLETI FELHASZNÁLÓI FIÓK (BUSINESS ACCOUNT) NYITÁSA 2.
Advertisements

Alert Pay számlán keresztül bankkártyás befizetés a 7DW regisztrációkor ! Írd be a linkkeresőbe a következő linket
Értékeld az elmúlt évet: •Istenhez való hűséged, •a kegyelem megélése és •szíved szándékai alapján. 1.
A fogyasztói orientáció és a piacok Magyarországon Dr. Sz ente Viktória Kaposvári Egyetem, Gazdaságtudományi Kar Marketing és Kereskedelem Tanszék Piacot.
Kirándulás. Szép időben maciék kirándulni mennek a szabadba.
Üdvözöli Önt az Etalon Security Kft Szolgáltatásaink Munkatársaink a legmodernebb számítástechnikai eszközökkel, törekszenek a bűn megelőzésre.
Maximum.hu játékok chat lazulj Köszöntelek a Maximumon ! Sok játékkal és extrával lepünk meg titeket. Most a kezdőlapunkon találjátok magatokat, de van.
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Bekezdésformázás Név: Szarvas Nóra 8/a Felkészítő tanár: Salamon Róza
Kardos Sándor István r. alezredes ORFK Humánigazgatási Szolgálat
Ismétlés. Ismétlés: Adatbázisok megnyitása: OPEN DATABASE adatbázis_név OPEN DATABASE ”adatbázis_név elérési útvonallal” Adattábla megnyitása: USE tábla_név.
A Vocatude program telepítése
4. Helyes zárójelezés algoritmusa
Strip Kattints ide!
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
5.2. Próbavizsga Próbáld ki tudásod!
Közúti és Vasúti járművek tanszék. Fontosabb tevékenységek a lehetséges folyamat technológiában: A- a jármű azonosítása B- tisztítás C- diagnosztikai.
OPERÁCIÓKUTATÁS Kalmár János, 2012 Tartalom A nulla-egy LP megoldása Hátizsák feladat.
Egyéni animáció készítése
Ajánlód neve Katt ide!. Válaszd ezt a menü pontot!
KBSZ SZAKMAI NAPOK - REPÜLÉS Siófok, október 25. Pál László balesetvizsgáló LÉGIFORGALMI SZOLGÁLATOKKAL KAPCSOLATOS ESEMÉNYEK.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Start 0 levél Nincs kapcsolat 0 levél Nincs kapcsolat Önnek nem érkezett új levele. Kérjük adja meg felhasználó- nevét.
A számítógép működése TAKÁCS BÉLA
Győr-Moson-Sopron Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság KÉSZEN AVÉSZBEN KÉSZEN AVÉSZBEN A viharokra történő felkészülés Győr-Moson-Sopron megyében Előadó:
Hálózati architektúrák
A béketámogató műveletek alapjai
Békefenntartó eljárásmódok
A nem háborús műveletek felosztása és jellemzésük
A TÖRTÉNELMI VETÉLKEDŐ III. FORDULÓJÁNAK FELADATAI Gratulálunk az első és a második feladatsor megoldásaihoz, ügyesek voltatok! Most is rövid, maximum.
A TÖRTÉNELMI VETÉLKEDŐ II. FORDULÓJÁNAK FELADATAI Gratulálunk az első feladatsor megoldásaihoz, ügyesek voltatok! Most is rövid, maximum öt soros válaszokat.
„Aki megtartja parancsait, Istenben él és Isten őbenne.” (1Jn 3, 24).
Szükségünk lesz valamilyen spreadsheet / táblázat kezelő programra Pl. OpenOffice, MS Excel.
Szükségünk lesz valamilyen spreadsheet / táblázat kezelő programra
A differenciálszámtás alapjai Készítette : Scharle Miklósné
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Matematika feladatlap a 8. évfolyamosok számára
Mottó: Most mutasd meg, hogy traktorral mit tudsz! Szervező: Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr- főkapitányság és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Baleset-
Miért szükséges? Önkormányzati feladatok irányításának alapköve Kinek és miért hasznos? Képviselőtestületek és bizottságai Polgármester Polgármesteri hivatal.
„Infrastruktúra-fejlesztés az egészségpólusokban” TIOP-2.2.7/07/2F.
Az „ingyen telefon” használata Ingyen telefonálhat számítógépeinkről, bármely vezetékes számra Magyarországon, vagy akár Külföldre is!
1. Feladat Hozzunk létre egy olyan programot amely számokat ír ki és a felhasználónak időre be kell gépelni ezeket.
ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK 3. sz. oktatási kérdés A „őrnagy” részére Nem Háborús Műveletek 1. A békefenntartó eljárásmódok felsorolásában híba van. Melyik a helyes?
1. Program felépítéseProgram felépítése 2. Fényképező megnyitásaFényképező megnyitása 3. Mentett kép betöltéseMentett kép betöltése 4. Betöltött kép megosztásaBetöltött.
Megfigyelési teszt Hölgyek részére
Kérelem elektronikus benyújtása a Szolgáltatói Nyilvántartásba
A videoeszköz beállítása A videokép megosztásához kamerára van szükség, de mások videoképét kamera nélkül is láthatja. A kamera beállítása: Kattintson.
ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK 3. sz. oktatási kérdés A „főhadnagyok” részére Nem Háborús Műveletek 1. A békefenntartó eljárásmódok felsorolásában híba van. Melyik.
A MEDICSPHERE PROJEKT KÖVETKEZTETÉSEI DR. SOLT KATALIN TÁMOP A-11/1/KONV
Kapcsolatok ellenőrzése
Zeng, lelkem, ez új reggelt, A nap, ím, ismét fölkelt. Ó, nap, mily gyönyörű vagy, Az Úr jósága mily nagy! Az Úr hatalma intett, Újra világosság lett.
Számítógépes grafika I. AUTOCAD alapok
ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK 2. sz. oktatási kérdés anyagából Nem Háborús Műveletek 1. Emlékszik még a világháboruk megdöbbető adataira, melyik a helyes a, - 1.
Gazdasági informatikus - Szövegszerkesztés 1 Bekezdések formázása 3.
ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK 1. sz. oktatási kérdés anyagából Nem Háborús Műveletek 1. A katonai műveleteket az alábbiak szerint osztjuk fel: a, -Háborús szint alatti.
Miért kell jól viselkedni a földön? Hogy a paradicsomba kapjunk jegyet. Másképp a pokol vár!!! De a valóságban a paradicsom és a pokol ugyanaz csak kis.
Test de la banane: Folytatáshoz kattints! 4 állat áll a kókuszpálma alatt: oroszlán majom zsiráf mókus Úgy döntenek, versenyezni fognak. Melyik éri el.
Mit láthatunk a honlapon? Az előző ISO 9001 szabvány szerint kiadott tanúsítványok (várhatóan) az új ISO 9001 szabvány kiadását követő 24 hónapig.
2015.május 14.. A kérdőív elkészítésének a célja A szoftvert használók mindennapos problémáinak bemutatása A jelenlegi helyzet javítása a felmérés alapján.
Rövid összefoglalás a © 2012 Microsoft Corporation. Minden jog fenntartva. Lync Web Apphoz Csatlakozás Lync-értekezlethez számítógépes hanggal Lync 2013.
Az első világháború (csoda)fegyverei: Repülőgépek
Ha még nem regisztrált korábban oldalunkon, kérjük válassza a regisztráció gombot.
Táblák létrehozása és feltöltése adatokkal Rendezés Szűrés.
Közigazgatási alapvizsga a Probono rendszerben
Osztály neve, száma Oktató Csapattagok
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
A svéd munkaügyi megállapodás
Legyen Ön is Milliomos! A játék beállítása:
Megjegyzés: Mielőtt a speciális papírlapra nyomtatna, hagyományos papíron tesztelje, hogy a kártyák helyesen jelennek-e meg a nyomaton. A Nyomtatás.
Ültetési rend létrehozása
Előadás másolata:

ELLENŐRZŐ KÉRDÉSEK 3. sz. oktatási kérdés A „százados” részére Nem Háborús Műveletek 1. A békefenntartó eljárásmódok felsorolásában híba van. Melyik a helyes? a, MEGFIGYELÉS FORGALOMELLENŐRZÉS JÁRŐRÖZÉS BEKERÍTÉS ŐRZÉS KUTATÁS ; 1. Számú kérdés Ha most szerene válaszolni kattintson erre a helyre! b, MEGFIGYELÉS FORGALOMELLENŐRZÉS JÁRŐRÖZÉS KISÉRÉS ŐRZÉS KUTATÁS ;

Az Ön válasza nem helyes, nem figyelt jól ! 1. sz. kérdés ►Lépjen vissza, válasszon újra! 2. sz. kérdés ►Lépjen vissza, válasszon újra! 3. sz. kérdés ►Lépjen vissza, válasszon újra! 4. sz. kérdés ►Lépjen vissza, válasszon újra! 5. sz. kérdés ►Lépjen vissza, válasszon újra! 6. sz. kérdés ►Lépjen vissza, válasszon újra!

Az Ön válasza helyes, jól figyelt ! Az 1. sz. kérdésre jól felet. ► Továbbléphet 2. kérdésre Az 2. sz. kérdésre jól felet. ► Továbbléphet 3. kérdésre Az 3. sz. kérdésre jól felet. ► Továbbléphet 4. kérdésre Az 4. sz. kérdésre jól felet. ► Továbbléphet 5. kérdésre Az 5. sz. kérdésre jól felet. ► Továbbléphet 6. kérdésre Az 6. sz. kérdésre jól felet. ► Kattintson Ön mind a 6 kérdésre megtalálta a jó választ. Gratulálunk! Újra a TESZT Vissza a programhoz IDE !!!

2. Melyek az Ellenőrző Pont fő részei?: a,- FORGALOMLASSÍTÓ RÉSZ ÁTVIZSGÁLÓ UDVAR A BIZTONSÁGI ELEMEK ELLÁTÓ-PIHENŐ RÉSZ 2. Számú kérdés b,- FORGALOMLASSÍTÓ RÉSZ ÁTVIZSGÁLÓ UDVAR TŰZELŐÁLLÁSOK ELLÁTÓ-PIHENŐ RÉSZ c,- FORGALOMLASSÍTÓ RÉSZ FORGALOMVIZSGÁLÓ A BIZTONSÁGI ELEMEK ELLÁTÓ-PIHENŐ RÉSZ

3. Számú kérdés 2. Milyen szolgálati csoportok vannak az Ellenőrző Ponton?: a, Külső biztosítók és forgalomszabályozók; Személy és jármű átvizsgálók; Kiszolgáló-ellátó tevékenységet folytatók b, Külső biztosítók és forgalomszabályozók; Járőr szolgálat, felállitott őrök; Személy és jármű átvizsgálók; Kiszolgáló-ellátó tevékenységet folytatók c, Külső biztosítók és forgalomszabályozók; Belső biztosítók és forgalomszabályozók; Személy és jármű átvizsgálók; Kiszolgáló-ellátó tevékenységet folytatók

4. Az alábbi feladatsor minek a rendeltetése? 4. Számú kérdés a, - Felderítő Kutató Járőr; b, - Mindennapos Járőr; c, - Portyázó Járőr; „…elsőként mennek a műveleti területre, mely legtöbbször egy alig befejezett háború utáni „tájkép”, nagy pusztulással, halottakkal, sebesültekkel, elcsigázott helyi lakosokkal. A szakasz erejű járőrt meg kell erősíteni különböző specialistákkal (tűzszerész, vegyész, tolmács, stb.), támogatni kell adott esetben légierővel, tüzérséggel.”

a, A lövéseket a következőképpen kell leadni: 1. figyelmeztető lövés vak lőszerel; 2. figyelmeztető lövés a személy fölé; 3. (mindezek haszontalan volta után) az alsó végtagra kell célzott lövést leadni. 5. Számú kérdés 5. Melyk a fegyverhasználat helyes módja, békeműveletek során? b, A lövéseket a következőképpen kell leadni: 1. figyelmeztető lövés a személy elé; 2. figyelmeztető lövés a személy fölé; 3. (mindezek haszontalan volta után) az alsó végtagra kell célzott lövést leadni. c, A lövéseket a következőképpen kell leadni: 1. figyelmeztető lövés a személy elé; 2. figyelmeztető lövés a személy feje mellé; 3. (mindezek haszontalan volta után) az alsó végtagra kell célzott lövést leadni.

-Kialakult helyzet: -Előljáró kötelék feladata feladatot kapta - Saját feladat - Alárndeltek feladatai: - Együttműködési jelek - Jelentés, összeköttetés rendje - Tartózkodási helyem a, helyettesem Együttműködési jelek: Anyagi készletek -Kialakult helyzet: -Előljáró kötelék feladata feladatot kapta -Alárndeltek feladatai: -Saját feladat - Jelentés, összeköttetés rendje - Tartózkodási helyem a, helyettesem 6. Számú kérdés 6.Olvasta a programban lévő alkalmazási parancsot? Döntse el melyik egy ilyen parancs helyes sorrendje!