Okoskamera és megfigyelőrendszer

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Automatikus diabemutató!
Advertisements

Európa újra bízik az IT-ban Mit jelent a cloud computing? Kinek, miért előnyös? Nemzetközi kitekintés – trendek, esettanulmányok, avagy hogy csinálják.
Adatbázis gyakorlat 1. Szerző: Varga Zsuzsanna ELTE-IK (2004) Budapest
JHS újratöltve, avagy a Gondoskodó Technológia!
10 érv a hálózati kamerák mellett
Intellio Nyílt Nap március 12.
Humán rendszerek, közszféra
IP kamerás videó megfigyelő rendszer
Intellio VisiScanner™
Member of Adequate Security Solutions Megfelelő biztonsági megoldások Hungary Társasházi biztonságtechnikai rendszerek előnyei és kivitelezési.
IP vagy Analóg Videó Megfigyelő rendszer
IP alapú biztonsági rendszerek integrált alkalmazása Aspectis Roadshow 2007 Laczkó Gábor.
Intranet portál bemutató
1 A válság hatása a kisforgalmú kereskedelmi egységekre - a Szerencsejáték Zrt. lottózóinak rablás elleni védelme MBVE Konferencia Galyatető március.
Hálózati alapfogalmak, topológiák
Harapjon rá a megtakarításra! Önkormányzati kiadások hatékony felhasználásának eszközei.
© Copyright IBM Corporation 2005 Kockázatfelmérés (első szintű)  az adatközpontok létesítésében többéves jártassággal rendelkező szakemberek segítségével.
Mobil eszközök alkalmazása vállalati környezetben
Hatékonyságnövelés IT biztonsági megoldásokkal Szincsák Tamás IT tanácsadó 2012.Október 17.
Informatikai megoldások egy kézből
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Jogában áll belépni?! Détári Gábor, rendszermérnök.
Elektronikus vezetési karton
Záridő Blende Fénymérés
LENDÜLETBEN AZ ORSZÁG A Magyar Köztársaság kormánya.
tételsor 2. tétel A kistérség a korábbi együttműködési lehetőségek alapján megtartotta a soron következő ülését. Az ülés célja a logisztikai.
Unified. Simplified. Unified Communications Launch 2007.
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
A KFKI AFS szolgáltatás Hernáth Szabolcs MTA KFKI RMKI
Sérült emberek integrált távoktatási kisérlete Arató András KFKI-MSZKI Giese Piroska KFKI-RMKI Helfenbein Henrik
A szociális segély indokoltsági célzása – önkormányzati esettanulmányok tapasztalatai (vázlat) Bódis Lajos – Nagy Gyula.
Hálózati Bombermen Belicza András Konzulens: Rajacsics Tamás BME-AAIT.
Új “Energiatakarékos” szivattyú: több mint 20% energia megtakarítás
Okos Jövő Fórum 2014 Smart Future Forum Okos Jövő Fórum 2014 A rendezvény koncepciója 2 2 Hagyományteremtő céllal megrendezett szakmai fórum az.
Partnerség a HR működésben Budapest, PSZE HR Szakmai nap Előadó: Párdányi Zsoltné humán partnerek osztályvezető.
TransMotion Emberi mozgás digitalizálása
Two countries, one goal, joint success!
Bevezetés az operációs rendszerek világába TMG SZK.
Nagy teherbírású rendszerüzemeltetés a felhőben. Miről lesz szó? Cloud áttekintő Terheléstípusok és kezelésük CDN Loadbalancing Nézzük a gyakorlatban.
©2011 Hewlett-Packard Development Company, L.P. The information contained herein is subject to change without notice ©2011 Hewlett-Packard Development.
Windows R2, Windows-Linux
GO! STORE® - MAGYARORSZÁG
Mikroszintű versenyk é pess é g. Az üzleti szervezetek versenyképességének elemzése, a versenyképesség növelése Egy, a magyar közgazdászok által 1995-ben.
Jövő Internet fejlesztések és alkalmazások
Szabályzó tervezése intelligens kamerával
Okostelefon (smartphone) Gyakran PC-szerű funkcionalitást nyújtó mobiltelefon. Teljes értékű operációs rendszere szabványosított interface-eket és platformot.
KULCSKOMPETENCIÁK AZ MVMI FEJLESZTÉSI IGAZGATÓSÁGÁN
A szolgáltatás technikájával – technológiájával kapcsolatos elemzések „EISZ Jövője” Konferencia június 22.
Fiber haszonérv házhálózat kiépítéshez
Készítette:Pohl Kristóf Felkészítő tanár:Mógorné Áment Erika Református Általános Iskola Balatonfüred 8230 Balatonfüred, Iskola u. 2.
BEVEZETÉS A VÁLLALATGAZDASÁGTANBA 5.
Csoportmunka megoldás a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztériumában
ADSL alkalmazása xDSL frekvenciaosztásos elven működik, azaz különböző frekvencián továbbítja az előfizető és a szolgáltató felé haladó adatokat.
4.Tétel: xDSL, VoIP, FTTx, NGN
Az INFORMATIKA nem költség, hanem TERMELŐESZKÖZ!
Continuous delivery: cél a működő szoftver. Forráskód és értéke A műszaki adósság és a csődhelyzet „Kódjátszma”: irány a kiváló minőség A kód újraírásának.
Webes megoldások Munka kiszervezés webes felületre - Ügyfél oldalra (webshop, ügyfélkapu) - Adatrögzítés távolról (intranet) - Decentralizált adatrögzítés.
Ingyenes, online technikai kurzusok Microsoft Virtual Academy.
JELZÉSI RENDSZEREK Követelmények, osztályozás 2.Jelzők műszaki jellemzői 22 A jelzők vezérlése és ellenőrzése 3.Jelzési rendszerek alapelvei 4.Redundancia,
Mindenkit köszöntök, Takács Titusz vagyok a JTT PRO Biztonságtechnikai Kft. ügyvezető igazgatója. BIZTONSÁGTECHNIKAI KFT. Mai előadás témája: Vállalkozások.
LILIN Újdonságok és hasznos információk Csobó Gábor
Egyszerű beléptetési funkciók Beléptetés, mint a biztonságtechnika része Beléptető rendszerek elemei, osztályozása Beléptető rendszerek jelene és jövőképe.
ETailer Kit Lenovo VIBE Shot 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
A technikai eszközök reinkarnációja
9. tétel.
Információtechnológiák és tudásbázis az Agrof-MM Leonardo+ projektben M=Mountain; M=Mediterranean
Személyes időgazdálkodás Munkaidő és feladattervező szoftverek
RSZTOP „Közterületen élők számára természetbeni juttatás biztosítása” Megvalósítás a partneri együttműködés tekintetében a kiegészítő étkezés.
Az INTEGRÁLT RENDSZER Több egymáshoz kapcsolódó, egymást kiegészítő biztonsági rendszer összessége, szoftver és hardver elemekből felépítve.
Előadás másolata:

Okoskamera és megfigyelőrendszer

Komplett rendszer, kiemelkedő biztonság Az Intellio komplett IP videomegfigyelő rendszereket, okoskamerákat, menedzsmentszoftvert és rögzítőket fejleszt. Ezért mind a működés, mind pedig a rendszer átlagon felüli megbízhatósággal rendelkezik. Az egy gyártó által fejlesztett rendszer további előnye az egy forrásból származó, teljes körű terméktámogatás.

Okos funkciók a hatékonyságért és a költségcsökkentésért Az Intellio okoskamerák olyan egyedülálló funkciókkal rendelkeznek, melyek alkalmassá teszik őket, hogy egy hatékony, intelligens, ugyanakkor takarékos videomegfigyelő rendszer kulcselemei legyenek. Az Intellio képfeldolgozó eljárásának köszönhetően képesek a valóban lényeges, a videomegfigyelő rendszer üzemeltetője számára fontos események kiválasztására. A kamerák a detektált eseményeket magas képfrissítési sebességgel továbbítják, majd amikor nem történik biztonsági szempontból érdekes esemény, a kamera visszavált alacsony képsebességre. Ezáltal nem csak a szükséges hálózati sávszélesség-igény, a videorögzítő szerverek száma, de a szükséges tárkapacitás-igény is csökkenthető, ez pedig komoly megtakarítást jelent a videomegfigyelő rendszer beruházása és üzemeltetése során egyaránt.

Az intelligens detektorok képesek olyan meghatározott események kiválasztására, mint a Szabotázsérzékelés: Kitakarásérzékelés, Kiforgatásérzékelés, Kamera meghibásodásának/eltávolításának érzékelése Intelligens mozgásérzékelés Behatolásérzékelés Tárgy eltávolítás-/lopásdetektor Irányérzékelés Vonalátlépés-érzékelés

Okoskamerák Az Intellio kameraportfóliója HDTV minőségű képet nyújtó okoskamerákból áll. A nagy felbontású kamerák a nap 24 órájában, nappali és éjszakai fényviszonyok mellett is kiváló képminőséget nyújtanak kül- és beltéri alkalmazás során egyaránt. Az 5 megapixeles képérzékelő nagy fényérzékenységet és alacsony zajszintet eredményez, az Intellio kamerák alacsony megvilágítás vagy az objektívet érő közvetlen erős fény ellenére is jól értékelhető, azonosításra alkalmas képet biztosítanak. Az éjszakai vagy akár teljes sötétségben történő megfigyelés biztosítása érdekében egyes kamerák beépített infravörös megvilágítással rendelkeznek. Az Intellio kamerák megfelelnek a legkülönbözőbb videomegfigyelési feladatok kihívásainak.

Távmonitorozás okostelefonról is lehetséges (Android, iPhone)! Menedzsmentszoftver Az Intellio Video System 2 kliensszoftverének fejlesztése során kiemelt szempont volt az egyszerű kezelhetőség és az áttekinthető, modern kezelőfelületek kialakítása. Távmonitorozás okostelefonról is lehetséges (Android, iPhone)!

Kicsiknek és nagyoknak Az Intellio rugalmas és jól skálázható rendszere lehetővé teszi, hogy hatékony, időtálló és gazdaságosan működtethető megfigyelés épülhessen ki néhány kamerával egyetlen helyszínen és több száz kamerával egy multinacionális vállalat földrajzilag távol lévő telephelyein is.

A megvalósításban a TRITELSPORT Bt. az Ön partnere! Forduljon hozzánk bizalommal! Cégvezető: Takács Tibor 30/407-0358 takacs.tibor@t-partner.hu Informatikus: Varga Roland 30/944-6806 varga.roland@t-partner.hu Kővári Bálint 30/585-3449 kovari.balint@t-partner.hu