Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Személyes időgazdálkodás Munkaidő és feladattervező szoftverek

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Személyes időgazdálkodás Munkaidő és feladattervező szoftverek"— Előadás másolata:

1 Személyes időgazdálkodás Munkaidő és feladattervező szoftverek

2 Mi az Időgazdálkodás? Az időgazdálkodás az életminőségének javítását célzó alapelvek,gyakorlatok,készségek,eszközök és rendszerek egy olyan csoportja amelynek összetevői együttműködve segítenek önnek abban, hogy több értéket hozzon ki az idejéből Az időgazdálkodással összefüggő néhány fontosabb készségbe beletartozik a tervezés, a fontossági sorrend megállapítása, ütemterv kialakítása és a munkamennyiség menedzselése.

3 Az időgazdálkodás fontossága
Az időgazdálkodás fontosságának tényezői közül néhányat az alábbiakban felsoroltunk. Segít a feladatainak fontossági sorrendjének megállapításában Megnövekedő hatékonyság Több jobb minőségű munka Megfelelő irányban tartja önt Betartja a határidőket STB.

4 Személyes időgazdálkodás
Mint teleház menedzsernek, ha nincs saját személyes időgazdálkodási terve, akkor a legtöbb dologban sikertelen lesz. A személyes időgazdálkodás hiánya a következőt jelentheti: - kapkodást, Határidő be nem tartása, megbeszélésről való elkésés.

5 Munkaidő feladattervező szoftverek
Feladat tervező programok elősegítik a mindennapokban az adott feladatok végrehajtását illetve megvalósítását.

6 1.Google task Meglehetősen egyszerű kis eszköz,de mellette szól a vállalat más szolgáltatásaival(Gmail, Naptár) való integráció melyekkel együtt már elégséges funkcionalitást kínál a Google felhasználóinak.

7 2. Remember the Milk A kategória egyik legnépszerűbb alkalmazása egyebek mellett Gmail- inegrációt, ismételhető feladat-beállításokat vagy kollaborácíós eszközöket kínál. Az iPhone és az iPad-app vagy az Outlook-szinkronizácíó lehetősége

8 3. Toodledo A hasonlóan népszerű, de jóval gazdagabb funkcionalitást nyújtó Toodledo legnagyobb előnyének a személyre szabhatóságot tartják.


Letölteni ppt "Személyes időgazdálkodás Munkaidő és feladattervező szoftverek"

Hasonló előadás


Google Hirdetések