BAHRAIN.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
„Kóstoljon bele” a Vidék Ízébe!
Advertisements

PÁRIZS A KÖZÉPKORBAN Kattintással tovább…..
Vitorlázás Horvátországban. 1.nap • Szombat reggel 7 órai indulással dél körül a Plitvicai tavakhoz érkezünk. Magánháznál a szállás birtokba vétele után.
Földrajz 7. A Föld története – Afrika – Ausztrália és Óceánia
Gyülekezeti tábor - Balatonkenese
AUSZTRÁLIA.
HAJDÚSZOBOSZLÓ ⁄ Hajdúszoboszló Közép-Európában, Magyarország keleti részén található. Európa híres pusztája, a Hortobágy és a mozgalmas nagyváros, Debrecen.
Földrajzi definíciók Mindenkinek !!!.
Nagykanizsa a régiók kapuja Nagykanizsa Délnyugat - Magyarországon, vadakban és hévizekben gazdag, gyönyörű erdős vidéken fekszik, az M7-es és a tervezett.
Zene: Mireille Mathieu & Alain Barriere - Tu t'en vas.
Zene: John Lennon - Imagine London délkelet-Britanniában van, a legnagyobb város az Egyesült Királyságban, és évszázadokon át fővárosa a Brit Birodalomnak.
• Természeti örökség: 10 millió éves szigetcsoport, területe 7882 km2, három földlemez találkozásánál fekszik. Tizenkét vulkanikus eredetű szigetből áll,
Vargáné Gálicz Ivett PhD hallgató Szent István Egyetem
A Hangzhou öböl hídja Kína
Róma az örök város.
A világ legnépszerűbb turisztikai desztinációi Készítette: Gyarmati Zoltán Hajdú Júlia.
Budapest mint világváros
FÖLDRÉSZEK.
Cseh nyelvre fordította:
– A Maldív Köztársaság szigetország az Indiai-óceánon, India délnyugati csücs- kénél. 26 atollból, 1192 szigetből áll, ebből 202 lakott, további 87 a.
Budapest turisztikai marketingje
Készítette: Greges Dániel
Görögország vonzerői Andalits Alexandra.
Budapest.
Készítette:Szőke Gréta
Készítette: Horváth Mónika
Az ország háza F: Laci A parlament épülete A Duna felől
Dél Ausztrália.
Victoria.
Utazás 33. Nemzetközi idegenforgalmi kiállítás Futár Veronika Monor, február 15.
Dubai, a fények városa Szerző: Tari Tímea SZTE-GYTK
Ausztrália Egyenes Henrik.
Budapest mint világváros
Budapest mint világváros
Olaszország.
Készítette: Bujdosó Villő
Dubai "Egy más világ".
Pécs, mint kulturális főváros. Kulturális főváros A Pécs 2010 Kulturális Főváros projekt Pécs városának az Európa kulturális fővárosa cím elhódítása köré.
MARINA HOTEL AZ ÖBÖLBEN
ZENE: Ana Bashak (Amal-Maher) AUTOKLIKK A Bahrein Királyság államformája alkotmányos monarchia. Az Arab (Perzsa) öbölben, Szaud Arábiától keletre fekszik.
PAULÍK Szabolcs BELGIUM 8.A.
Palau a Karolina-szigetek legnyugatibb szigetcsoportján helyezkedik el. Az államot 241 sziget alkotja, amelyb ő l csupán 12 lakott. Nagyobb szigetei.
Anglia- Portsmouth.
CAPRI ANACAPRI Továbbítás kattintásra.
Törpeállamok.
Ellas / Elleniké / Demokratia Görög Köztársaság
Nagy-Britannia és Észak-Írország Egyesült Királysága
Baltikum.
Zene: Plaisir d a mour Az indiai óceán szigetből álló, fős országa.
Budapest Turisztikai Marketingje Készítette : Romolhatatlan Norbert.
Vanuatu egy Dél-Csendes-óceáni vulkanikus eredetű szigetcsoport, található Ausztráliától 1750 km-re keletre, Új-Kaledóniától 500 km-re észak-keletre és.
A Casa Loma Toronto belvárosában gótikus stílusban épült 1911 és 1914 között. Tulajdonosa sir Henry Mill Pellatt pénzember.
A Kanári-szigetek 7 nagy és 6 kisebb szigetből álló csoport az Atlanti óceánban, az északi szélesség 27. és 30. foka, valamint a nyugati hosszúság 13.és.
Szlovénia Készítette: Cseh Fanni.
A Hormuzi-szoroson áthaladva jutunk a Perzsa-öbölbe. Itt az olajból meggazdagodott Arab Emírségekben a természet adta lehetőségeket változtatják meg,
Arquitectura del futuro Marta Carretero Clic para avanzar.
Gyógyturisztikai szekció április 1. Bozzay Andrásné Nemzetközi Balneológiai Konferencia.
Narancsík Eszter Záreczky Terézia
Hollandia, a vizek ura Készítették: Kovács Péter, Ferke Dominik, Gál Zsombor, Tőrös András (6.A)
Dr. Bienerth Gusztáv prezentációja 2016.december 12.
Sao Paulo.
PALAU KÖZTÁRSASÁG Mikronézia
ZADAR.
TENERIFE.
Djerba, a lótuszevők szigete
Ázsia természetföldrajzi képe
ÉRDEKES LAKÓTELEP BÉCSBEN
6. A NÉPESSÉG FÖLDRAJZI MEGOSZLÁSA.
Tiszta iszonyat a Wall-Street
17. AZ ABRÁZIÓ.
Előadás másolata:

BAHRAIN

Hol van Bahrain? BAHRAIN a Perzsa-öbölben, Szaúd-Arábia és Qatar között helyezkedik el Az ország egy 33 szigetből álló szigetcsoport

A területe 710.9 km2 A népesség 666.442 fő (hivatalos becslés 1999-ből) Népsűrűség 937.5 fő/km2 Fővárosa Manama, lakossága 155 ezer fő

Műholdas felvétel a szigetről

Az igazán érdekes, ez a szigetcsoport lesz……..

Ez a szigetcsoport turisztikai, építészeti, gazdasági luxus komplexum lesz…..

… a szigetcsoport az ország dél-nyugati részén épül, a neve Durrat Al Bahrain

Durrat Al Bahrain A Bahrain-sziget dél-keleti sarkánál, a lehető legtávolabb a királyság városaitól, egy tizennégy mesterséges szigetből álló új komplexum nőtt ki a tengerből A lakóövi és turisztikai céllal tervezett - a nemzetközi közönséget is megcélzó - 21 km2-nyi új szárazföldön, 2000 villa és 3000 lakás, luxushotelek, bevásárlóközpontok, sportpályák és jachtkikötő épül A szigetcsoport fő részei: hat atoll (korallzátony formájú), öt hal, és egy félhold alakú sziget, valamint a Hotel-sziget és a jachtkikötő szigete Minden szigeten saját strand, külön a hölgyeknek is épül. Minden villa tengerre néző és saját jachtkikötőt terveztek hozzájuk. Ezen túl, tágas tengerparti klubot alakítanak ki A szigetek hidakkal kapcsolódnak egymáshoz és a szárazföldhöz

A Durrat Al Bahrain szigetcsoport központja egy csodálatos félhold alakú sziget, ahol gyönyörű konferencia és kiállítási központ, egy iskola, egy mecset, valamint a rendőrség és a tűzoltóság épületei készülnek el A szigetcsoport nevezetességei még: egy klasszikus, 18-lyukú golfpálya, egy 600 szobás, ötcsillagos szálloda, szabadidő központ, vízi park, egy négyszáz hajó befogadására alkalmas mélytengeri vitorláskikötő és a lagúna Épül még egy hagyományos, régi Suq (szuk) és egy kompkikötő, amely fogadja a városnéző turistákat szállító hajókat A szigeteken parkok, kertek és sportpályák is épülnek „Királyi rendelet biztosítja, hogy ha valaki villát, vagy lakást vásárol Durrat Al Bahrain-ben, állandó tartózkodási engedélyt kap a Királyságban

A Durrat Al Bahrain tervezői egy olyan projektet kívántak megvalósítani, ami a Bahrain fényűző életstílust jellemzi, és a nemzetközi látogatóknak is lehetőséget ad, hogy ebben a stílusban éljenek.

Nemzetközi befektetésként valósul meg a projekt, ezért Bahrain királya olyan törvényt rendelt el, ami bárkinek megengedi, hogy birtokolni egy házat, vagy lakást anélkül, hogy az állampolgárságot felvenné.

Az építkezést 2004. augusztusában kezdték el, hozzávetőleg 27 millió köbméter földet és homokot mozgattak meg, hogy ki tudják alakítani a szigetcsoportot, amihez még a szárazföld kb. 30 km-es szakaszát is hozzácsatolják

A 200.000 négyzetméteres jachtkikötő, 400 yacht fogadására alkalmas

Egy golfpálya…

Egy luxus szálloda……

…..szállodák, széles lakott terület sétányokkal és bevásárlóközpontok ….

HIRDETÉS LUXUS VILLÁK ÉS LAKÁSOK SAJÁT STRANDDAL ÉS YACTKIKÖTŐVEL OLCSÓN ELADÓK magyar szöveg: KL