Végiggondoltam 2004-et és rájöttem hogy az egész év egy katasztrófa volt. 5 győzelem, 1 döntetlen, 19 vereség... Én ugyan nem értek a focihoz, de nem hangzik.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Ó JAJ!” hátul is van ám szemem! SZUPER EZ A ZENE, CSAK NE LENNÉK ILYEN FÁRADT… NEM TALÁLOM A TÉMÁT, HOL LEHET, AZ ABLAK MELYIK SARKÁBAN? JA,
Advertisements

Úton böjtben.
Alkudozás.
Feltehetek egy kérdést?
Kis Angyalkák.
GABRIEL GARCÍA MÁRQUEZ
A család beszélget A Kovács család összeül január elején megbeszélni családjuk pénzügyi helyzetét.
MEGHÍVÁS TÁRGYALÁS. MEGHÍVÁS 1. lépés Az üzenet: Szia! A segítségedet szeretném kérni! Beszélhetünk valamikor? Köszönettel: Sanyi Igen! Ez a számom: +36.
A FESTŐ ÉS A FECSKÉK.
Gondolatok a barátságról
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
VAN Választásunk? Munkától lóg a nyelve.  Milyen lehet az IQ tesztje? Ha jól van beállítva a stopper, válasza egy kérdésre sem nyer.
A Belga LSZ fejlesztési terve
1905->. A csapat amióta létrejött még soha nem esett vissza a Spanyol másodosztályos bajnokságába.
Tedd fel a kérdést magadnak, miután elolvastad a levelet!!! “Elfussak ?"
“13 tanács egy életre".
(Klikkelj nyugodtan tetszés szerint)
Készítette: a Dalai Láma
Előadó: Csabai János színművész-rendező Zene: Jelenik Vendel
Hogyan legyünk jó tanulók?
Küldd el ezt a szívet mindazoknak, akiket nem szeretnél elveszíteni 2009-ben, nekem is, amennyiben nem akarsz elveszíteni. Sorolj fel 12-t közülük! Lássuk.
Ez egyike a legszimpatikusabb és legszebb maileknek,
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Karácsonyi óhaj.
ÉLETBÖLCSESSÉGEK Picasso illusztrációkkal.
“13 tanács egy életre" „13 tanács egy életre”.
UEFA BAJNOKOK LIGÁJA 2008/2009-es ÉV Kántás Krisztián Előadása.
Nyilvánvaló gólhelyzetek, szimulálások, büntetőrúgások
13 tanács egy életre.
Gabriel García Márquez
Gabriel Garcia Márquez: 13 jó tanács az élethez
munkahelyi kommunikáció PéPéeS
Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít. Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
Kell –e érzékenyíteni a munkáltatókat? Csapó Gábor OSGOOD Szolgáltató Az OFA FoglalkoztaTárs – Társ a foglalkoztatásban című TÁMOP – /
A haldokló beteg ápolása
készítette: Lévai Gabriella 11.m
Olvasd lassan és csendben!.
Kedves barátom Mért vagy szomorú, és miért nem vidám?
Ne sírj, apám! – Don’t Cry Daddy! Apám meg én a kisszobában, csendes esti félhomályban, béke van, ő mégis sír. Én nézem, nézem meglepetten, szégyelli,
MESÉLJ APU (Muhi János) Zene: Fiam (Komár László).
GYÉMÁNT ÉS ARANY.
A pálya 5 mezőnyjátékos és 1 kapus lehet maximum a pályán egy csapatból. Ha egy csapat leviszi a kapusát, akkor helyette egy mezőnyjátékos jöhet fel.
Ébresztő!.
Jó reggelt- Isten hozott !.
Boldog 2014-et !.
JÓ REGGELT !.
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Az Élet Igéje július.
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Ez a Tantra Indiából érkezett.. Mindegy, hogy babonás vagy-e vagy sem, érdemes elolvasnod. Ez egy nepáli Tantra Totem és szerencsét hoz. Négy nappal azután,
ISTEN hozott köztünk!.
TUDTAD?Ha Kínában egymillió közül sem találni nálad jobbat……akkor csak egy vagy az 1300-ból!Hamarosan Kínában beszélnek majd legtöbben angolul.India lakosságának.
Karácsony Ha szerencsénk van havazik és nem tűnik minden annyira szürkének. Mostanában, hogy jön az új év és a Karácsony, csak fázol és meg-megállva.
Leonardo a Szabadság Teológiájának egyik megújítója.
Az élet igéje július.
Olvasd lassan és csendben!
13 tanács egy életre ( munkatársi csapat épités) ( felnőttoktatás,
Hogy milyen vetítéseket szeretek? A jó vetítéseket szeretem! Szerintem.
mint ami mások szerint szükséges!
Énekel: Zdenka Lorencová
Az Élet Igéje szeptember.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Három hetet meghaladó projekt-hét Neked, rólad, hozzád szól a dal
Nem én voltam! Mennyivel jobb amit apuék isznak!
Uram, Istenem, tiéd az éjszaka és tiéd a nappal, kezed műve a hajnali harmatcsepp és a Nap. Add, hogy egész nap jókedvű és tiszta legyek: a Világosság.
Van egy rossz hírem, máshogy nem megy!
DISCOVER WELLSTAR A HELYES TELEFONÁLÁS. HOGYAN TELEFONÁLOK HELYESEN? NEVESSEN, ÉS ŐRIZZE MEG NYUGALMÁT FIGYELJEN TESTTARTÁSÁRA, KONCENTRÁLJON ÜGYELJEN.
Munka törvénykönyv változás
Két magzat beszélget az anyja hasában …
Előadás másolata:

Végiggondoltam 2004-et és rájöttem hogy az egész év egy katasztrófa volt. 5 győzelem, 1 döntetlen, 19 vereség... Én ugyan nem értek a focihoz, de nem hangzik sokkal jobban, mint egy gyomormosás utáni dupla beöntés...

Azt hiszem, új szponzort kell szereznünk a következő évre, fel is hívom a Demján Sanyit. Hagyjad, asszem nekem jobb ötletem van... Bevetem a dél-amerikai kapcsolataimat! Ismerek egy remek brazil menedzsert.

Apukám, anyucival arra gondoltunk, hogyha kiiszod azt a kétdeci töményet, akkor hajlandó leszel néhány kilóval támogatni ezt a jobb sorsa érdemes csapatot. Don Dankó gondolkodik az ajálaton. Meglátjuk, mit tehetünk... Megkérdezem a gumiügynökömet hátha van egy-két ötlete...

Figyelj ide Kisstrausz. Le kéne szállítani néhány csodagyereket ebbe a Tomikaféle rugdosódójátékot tettető csődtömegbe, hátha feljutnak a nyolcadosztályba, és talán közbe néhány gumit is el tudsz adni. Bombaüzlet, Főnökúr! Bizd csak ide, Gergőakirály megmutatja hogy találni még csiszolatlan gyémántokat ezen a piacon!

Csajszikáim! Játékosokat keresek „Minden megoldás érdekel!” jeligére! Hozzátok a kínálatot nekem vagy a Donnak!

Szerintem ez az anyag önmagáért beszél. Éppen a Digitális Ganajtúróknál játszik... Meglátjuk mit tud. Azt látom, hogy a kispadon már rutinosan növeszti a seggét, de a rágógumi technikáján lehetne még javítani.

Megindult a játékosbörze! Lehet, hogy jövőre nem játszhatok?

Tuti hogy kapusposzton is változtatni akarnak. Tavaly legalább 120 gólt kaptam, és mezőnyben sem voltam egy Zidane. Ha érdekel, engem sem keresett meg a Manchester United, de biztos csak azért, mert az Alcsútdoboz serdülőcsapatánál a próbajátékon megsérültem egy bedobásnál.

Figyelem! Most pedig be fogjuk mutatni a csapatot érintő összes változást, amint a Sógorasszony kihúzza a gyomromból a mikrofont...

Bejelentem az első új igazolást! Egyenesen Brazíliából érkezett... mezben játszik, rendkívül gólerős és úgy cselez mint egy isten!

Ezennel szeretném bemutatni, a csapat új csatárzsenijét, az utánozhatatlan Csobaji „Runinnyó” Mártont, akit egyenesen a Cinkota Sztárz csapatától igazoltunk. Köszönöm a szép bemutató szavakat, én igazán nem számítottam ilyen fogadtatásra, én úgy meg vagyok hatva...

... hogy én dalra is fakadok! Emberek! Hosszútaps! Mindenki! Eeeeegy.... Keeeetőő, háááááá....

Ugyan má’ bazeg, ezzel a csülökkel akarnak gólokat rugatni? Ha én szurkoló lennék, fejvesztve menekülnék a lelátóról, ha meglátnám! De sajnos én vagyok a csatártársa...

Hallotad hogy a Csobajit leigazolták a csapatba? Nem hiszem el! Ez egy kész csőd...

És akkor most... Lássuk a Kezdőcsapatot!

Ja! Ez egy másik...

Faix „Szemfüles” Mazsi Ács „Hentes” Miki Anka „Villám” Csiri Csobaji „Rubinnyó” Marci Weckermann „Meghalaszépségben Weki” Gábor Faix „Művész” Csabi

Szóval tényleg kihagytak... De be fogom bizonyítani, hogy jobb vagyok, mint a Mazsi... Idén például nem is rúgtam öngólt.

Hé, és a másik brazil csatárra senki se kiváncsi? Én is legalább annyira jó vagyok, mint a Csobaji. Ő ugyanis mindig így csinál...