Csimag.hu Bemutatkozó.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Az agrár- és élelmiszeripar az Internet kapujában Előadó: Varga István avagy: az Internet a kapuk előtt.
Advertisements

ELINDÍTÁS Csak LELKESEN LEHET.
3.tétel GDP,GNI.
Kereső program használata Készítette: Berger Nikolett
A kultúra támogatása, a támogatás kultúrája Kultúraközvetítés
Veszélyes cégek Hogyan szúrd ki azt a céget, akihez nem szabad elmenni dolgozni? Savanya Erzsébet HR Igazgató
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
A karalábé piaci áralakítását befolyásoló tényezők
A rossz hír hozóját lefejezik ugye …
Márpedig enni kell….! Teljeskörű vállalati tervező rendszer bevezetése a KOMETA 99 Zrt.-nél.
Webshop Tuning - Szép Roland Mi az a Webshop Tuning?
A szoftverhasználat jogi vonatkozásai
SÁFÁRSÁG Beruházás – Amit Isten ránk bízott Adakozás - Gyűjtés
Települési Testületi adat Tár - TTT 2008 – Törökbálinti Önkormányzat Papíralapú munkafolyamatok kiváltása Testületi munka teljes körű támogatása Naprakész.
Kabai József AZ SQL-LEDGER SZABAD ÜGYVITELI RENDSZER
2001. szeptember 13 LOGI-TECH Déri András 1 az e-kereskedelem után Déri András.
Közösségfejlesztés és közösségi munka
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A szoftver.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Közösségi munka. 1. A közösségi munka előnyei az egyéni és családi esetkezeléssel szemben A szociális munkások rendelkezésére álló eszközök rendszerint.
Közösségi portálok használata
Az internetes kereskedelem (B2B, B2C) sajátosságai
Etikusság. Létezik-e a pénzügyekben avagy mi az a közösségi bank?
Segítenél nekik, ha ez neked is hasznodra válna?.
Mit jelent böngészni? Bizonyára ismerjük már ezt a kifejezést.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
ShowTime.
Közösségi oldalak használata
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
Az iWiW platform Szabó Márton Origo Zrt.. Az iWiW számokban 4,3 millió regisztrált felhasználó Napi 1,2 millió egyedi felhasználó Az összes regisztrált.
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Termelésmenedzsment Production Management
Fedezzük fel a geometria szépségeit
Döntéshozatal az Európai Unióban a KKV-k szemével.
o Minden elektronikus formában érhető el o A munkafolyamatok egy része automatizálható, így a szolgáltatások gyorsabbak és hatékonyabbak lehetnek o A.
7. A különböző megtakarítási formák összehasonlítása
Kutyaház Egyesület Debrecen A választott téma. Felhasznált technológiák HTML5 HTML5 CSS3 CSS3 PHP5 PHP5 MySQL MySQL jQuery jQuery.
Tájékoztató óvodánk iránt érdeklődő szülőknek. Tájékozódási pontok Helyi Nevelési Programunkat teljes terjedelemben megnézheti a weblapon, de választhatja.
Kinek hogyan segíthet? Motivációs üzenetek a társadalom különböző szegmensei számára.
Linux rendszergazda tanfolyam (kezdő) Partíció BT. Kurzus BT. invitel.hu/kurzus.
Az NVU webszerkesztő program
LOGISZTIKA Előadó: Dr. Fazekas Lajos Debreceni Egyetem Műszaki Kar.
TANULÁSI KÖRNYEZETEK Bibó István Gimnázium – Kiskunhalas.
Fekete Vivien Galambos Edit
V ÁLLALKOZÁSOK A F ENNTARTHATÓ V ÁROSFEJLESZTÉSÉRT A HELYI PÉNZ BEVEZETÉSE HUSK/1001/1.1.2/0046 Bodon Géza Menedzser, projekt partner K ASSA, MÁJUS.20.
Minőségbiztosítási ismeretek
Adatbáziskezelés. Adat és információ Információ –Új ismeret Adat –Az információ formai oldala –Jelsorozat.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
Nyílt rendszerek összekapcsolása
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
Assoc. Prof. Ján Gunčaga, PhD. Faculty of Education Catholic University in Ružomberok Nyílt forráskódú szoftverek és IKT az oktatásban.
Aktuális pályázati lehetőségek Okos Jövő Innovációs Klaszter O KOS J ÖVŐ I NNOVÁCIÓS K LASZTER K LUBEST június 16. NOS Kft.
Hick törvénye Készítette: Kalmár Norbert. Bevezetés William Edmund Hick egy angol pszichológus volt Híres törvénye leegyszerűsítve azt mondja ki, hogy.
Nyílt forráskódú megoldások lehetőségei a Területfejlesztési és Területrendezési Információs Rendszerben (TeIR-ben) Juhász Géza Péter, VÁTI Magyar Regionális.
Szoftverek fajtái, rendszer- és felhasználói szoftverek
SZOFTVEREK (programok). Szoftver fogalma A szoftver (software) valamely számítógép rendszerhez tartozó programok, program- rendszerek, és azok dokumentációinak.
Rátai Balázs Szellemi közjavak – intellectual public goods („nyílt forrás”- „open source”) SZSZK, Szeged, október 2.
Tanuló neve:Faragó Dominik János Felkészítő tanár:Győri Tamás
„Adatbázis építés, adatállományok felhasználása, frissítése, targetálás; egy sikeres DM esettanulmány bemutatása” Vörös Gergely online média értékesítési.
Ügyfélelégedettség-építés a HIFI-ben
Gyűjtemény mint rendszer
Marketing I. X. előadás Beszerzési magatartás és ipari marketing
5 tipp a munka egyszerűsítésére
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
Értékesítési oktatás Előadó: [Név].
A szoftverhasználat jogi vonatkozásai
Könyvtári rendszerek felső fokon
Előadás másolata:

csimag.hu Bemutatkozó

Mivel foglalkozunk Hasznos ötletek megosztása, közzététele, támogatása Alkatrészek értékesítésével, melyek hozzásegítik a felhasználókat a beszerzések leegyszerűsítéséhez Csoportos rendelések lebonyolításával, mely segítségével a felhasználók, akiknek azonos termékre van szükségük, olcsóbban hozzájutnak az alkatrészekhez Fejlesztéssel a kerékpár (sport és közlekedés), zöld energia és elektronika témakörében

Nyílt forrású termékek Bizonyára ismerős már a szoftvereknél elterjedt „open software” kifejezés ami annyit jelent, hogy a program, amit megírt az illető egyén vagy cég, lemásolható, módosítható, vagyis szabadon felhasználható. Ahhoz, hogy ezt megtehessük letölthetővé teszik a forráskódot, vagyis a program kézzel írt verzióját. Nos, ugyanez létezik már a vasaknál, azaz a valós eszközöknél, melyet „open hardware”-nek neveztek el. Ez tehát nyílt forrású termékeket jelent, melyek elkészítésének, tervezésének adatai érhetőek el és szabadon felhasználhatóak.

Hozzáférés Annak ellenére, hogy már nagyon sok olyan termék van, aminek nyílt forrású alapjai vannak, még mindig nehezen férünk hozzá az adatokhoz, mert az interneten nem terjednek a megfelelő mértékben, illetve mi, az érdeklődők sok egyéb információt találunk, mely félreviszi az esetleg jól irányult fókuszunkat. A csimag.hu segítségével építünk egy olyan közösséget, ahol személyes megkereséssel is híreszteljük, milyen lehetőségek állnak a felhasználók rendelkezésére.

Felhasználói tábor építése Tehát, a hozzáférések növeléséhez minél több embernek beszéljünk a saját fejlesztéseinkről és adjuk hírül, hogy ezen a weboldalon lehetőségünk van mások segítéségét igénybe venni a saját elképzeléseink megvalósításához!

Értékesítés Vannak olyan emberek, akik nem igazán szeretnének maguk építeni dolgokat, csak meg szeretné venni és használni azt. Ezeknek ez egyedeknek egyszerűen eladhatjuk találmányainkat, fejlesztéseinket és ezzel megkereshetjük a megélhetéshez szükséges javainkat is! (Pénzzel is kereskedhetünk, de cserekereskedelemmel is megoldhatjuk az értékesítést!)