Határtalanul Együtt egymásért a zene és a tánc világában HA-13-02-304 2013/14 Premier Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Szakmán innen, szakmán túl Kirándulás a Felvidékre.
Advertisements

TÁMOP A/ projekt: Intézményi együttműködés, pedagógiai módszertani megújulás – pedagógiai szemléletváltás a sajátos nevelési igényű.
A határmenti együttműködés „iskolapéldája” Előadó: Kiss Gábor projektvezető.
..
A projekt menedzsment lépéseinek bemutatása konkrét példán keresztül
Egész életen át tartó tanulás „Egész életen át tartó tanulás” ■ Az „Egész életen át tartó tanulás” COMENIUS 2011 pályázat nyertese iskolánk COMENIUS 2011.
..
Széchenyi István Gimnázium
Tisztelt Látogatóink! Szeretnénk rövid tájékoztatást adni az általános iskolában megvalósuló új tanulásszervezési eljárásokról és azok tartalmáról a TÁMOP.
TÁMOP A/ projekt: Intézményi együttműködés, pedagógiai módszertani megújulás – pedagógiai szemléletváltás a sajátos nevelési igényű.
Tudomány – „természetesen” – a Belvárban! TÁMOP / azonosító számú projekt Szakmai munka az Öveges laboratóriumban Szilágyi Tibor laborvezető.
Tájékoztató TÁMOP-projektünk nyitórendezvényére Kalocsa, november 7. (Katona István ház) A Kalocsai Főegyházmegyei Levéltár gyűjteményére épülő,
Nyílt napok látogatottsága
„Szerelmes Shakespeare” a KATEDRA ISKOLÁBAN „ A mi digitális iskolánk” pályázat.
„Lépj feljebb! Tanulj tovább! Segítünk! A sarkadi Ady Endre - Bay Zoltán Középiskola és Kollégiumban”
„SZAKMÁVAL AZ ÉLHATŐBB JÖVŐÉRT”
TÁMOP A/ projekt: Intézményi együttműködés, pedagógiai módszertani megújulás – pedagógiai szemléletváltás a sajátos nevelési igényű.
HATÁRTALANUL! • A pályázati program célja: minden magyar diák tanulmányai alatt legalább egyszer eljusson határon túli, magyar lakta területekre ( Felvidék,
Pácsonyi Imre tankerületi igazgató
TÁMOP A projekt: Segítség a sikerhez.
TÁMOP A/ projekt:„SZIGET, AMELY BEFOGAD” – AZ INKLUZÍV ELLÁTÁS EGYÜTTMŰKÖDŐ, EGYMÁSRA ÉPÜLŐ MODELLJE SZOLNOKON.
Tudatjuk mindenkivel, hogy a Bethlem Gábor Alapkezelő ZRT. Határtalanul! Programigazgatóság által meghirdetett pályázatán az Apáczai Nevelési és ÁMK 2.
TÁMOP /10/1 TÁMOP /10/1/KMR Pénzügyi követelmények.
COMENIUS PROGRAM.  „Egész életen át tartó tanulás programja“  Iskolák nemzetközi együttműködése Mi is az a Comenius?
Szegedi Tudományegyetem TÁMOP „XXI. Századi kompetenciaalapú gyakorló iskolák Szegeden – az óvodától az egyetemig.” „XXI. Századi kompetenciaalapú.
A gyakorlatvezető mentor
2011/2012. Iskolatípusok  Gimnázium 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos – hagyományos  Szakközépiskola 5 évfolyamos- nyelvi előkészítő 4 évfolyamos.
Mit tehet egy önfejlesztő iskola az idegennyelv- pedagógiai paradigmaváltás érdekében? XII. Önfejlesztő Konferencia „Magyar közoktatás az alapfoktól az.
Iskolák határok nélküli együttműködése.
Nyárnyitó Tini-nap „Egynek minden nehéz, soknak semmi sem lehetetlen.” Gróf Széchenyi István.
Minőségstandardok a PSZ-ek működésében?
CODEX – „Coordinated Development and Knowledge Exchange on Spatial Planning Methodology” A CODEX projekt fő célkitűzéseinek valamint kulcstevékenységeinek.
Az EDUCOOP-projekt szakmai programja
Széchenyi István Gimnázium Dunaújváros Készítette: Terecskei András (tanuló) és Szücsné Dr. Harkó Enikő (igazgatóhelyettes) Előadók: Csathóné Zágoni Nóra.
Határtalanul II. MédiaMánia határon innen és túl BGA-12-HA /13 Varró István Szakiskola, Szakközépiskola, Általános Iskola és Kollégium Karcag.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Szakmai munkánk a pályázatban
„Rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetése az SZLTISZK Vályi Péter Szakképző Iskolai Tagintézményben” TÁMOP A -12/1– Szakmai munkánk.
Határtalanul pályázat
A pályázati kiírás: „Szakképző intézmények felkészülésének támogatása a rövidebb képzési idejű szakképzés bevezetésére.” A pályázat címe: Az Asbóth Szakközépiskola.
„Migráns tanulók a magyar közoktatásban” Oktatási és Kulturális Minisztérium Társadalmi Megújulás Operatív Program „BÁBEL- interkulturális pedagógia porjekt”
Az egészségvédelmi program megvalósításának értékelése A program ideje: – A Béres József TIT Kisvárdai Egyesületének Egészségvédelmi.
PROJEKTZÁRÓ RENDEZVÉNY június 12. Rövidebb képzési idejű szakképzés a Ganz-Munkácsyban TÁMOP B-12/
Határtalanul!.
TÁMOP – A- 12/1. ALAPVETŐ CÉL  HH és HHH tanulókat nevelő iskolák kapcsolatfelvétele, programkínálatuknak bővítése  testvériskolai kapcsolat.
Az iskolai dokumentumok elérhetősége
Németország BESZÁMOLÓ 2014 Szakmai gyakorlat Németországban.
Ki az a mentortanár? „az a pedagógiai gyakorlattal rendelkező tanár, aki tapasztalatai és a továbbképzésben szerzett speciális képzettsége eredményeként.
„Adj teret, nyiss utat! – Szociális kompetenciákkal a hátrányok ellen” TÁMOP A-12/
TÁMOP / Tartamfejlesztés – Hegyhát OrIGAMI(K) Pénzügyi előrehaladás.
1 TÁMOP A-13/ A TÁMOP A-13/1 „Társadalmi partnerek kapacitásfejlesztése a Konvergencia Régióban” Pénzügyi tájékoztató
Harruckern János Közoktatási Intézmény Gyula „Zöld út a jövődhöz” május 01. – február 28 TÁMOP B
Beszámoló a projekt megvalósításának tapasztalatairól.
Eötvös Loránd Műszaki Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Kaposvár (volt Rippl-Rónai)
Informatika. A pályázatról Az informatika rejtelmei határon innen és túl címmel az alsóbodoki Magyar Tannyelvű Magán- szakközépiskola, mint partneriskolával.
 A Nemzeti Erőforrások Minisztériuma által kiírt Határtalanul program keretén belül iskolánk 7. osztályos tanulói lehetőséget kaptak arra, hogy a magyar.
Barcsák Marianna - KPSZTI
Erasmus+ tapasztalatok
Határtalanul.
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
Szakiskolai fejlesztési program
AZ IKSZ 50 ÓRÁJÁNAK INTÉZMÉNYI SZINTŰ TERVEZÉSE
„Fiatalok EGYÜTT, EGYMÁSÉRT 2015”
A pályázat címe: Erdély aranykora, Bethlen nyomában nyomában
Introduction to Közgazdasági Politechnikum Hogyan pályázunk mi?
Towards an Effective Regional Resource Allocation (TERRA) Zárókonferencia Nagyvárad, március 19. A projekt rövid bemutatása - célok és eredmények.
MNGSZ Magyar Nemzeti Gasztronómiai Szövetség
"Comenius iskolai együttműködések városunkban "
Örömmel értesítünk mindenkit arról, hogy a Bethlen Gábor Alapkezelő ZRT. Határtalanul! Programigazgatóság által meghirdetett pályázatán az Apáczai Nevelési.
Szakiskolai fejlesztési program
Előadás másolata:

Határtalanul Együtt egymásért a zene és a tánc világában HA /14 Premier Művészeti Szakközépiskola és Szakiskola

A programról: Határon túli magyar és magyarországi diákok együttműködése Mindkét fél utazása és szállása biztosított a költségvetésből Szakmai tevékenység Közösen elkészített végtermék A 2013/14-es projekt pénzügyi kerete: Ft

A tervezés és a pályázat: 2013 tavasza Célcsoport: a szakközépiskolás tanulók Partnerkeresés: testvériskola Pénzügyi tervezés (utazás, szállás) Pályázat elkészítése, beadása

A projekt célja: a szakközépiskolások szemléletének, tudatosságának, ismereteinek tágítása, s a nemzeti összetartozás tudatának erősítése. A pályázat szakmai programja során „Együtt egymásért a zene és tánc világában” tevékenységet kellett megvalósítani.

Előkészítés: Pályázati dokumentumok összegyűjtése, szerződéskötés Szakmai tevékenység megszervezése Utazások megszervezése Programok megszervezése Tanulók és kísérőik kiválasztása Felkészítő órák

Az első utazás : Csikszeredai diákok utazás Békéscsabára Szakmai tevékenység mellett bemutattuk iskolánkat, városunkat Utazás Szarvasra, Szabadkígyósra, Gyulára és Szegedre Változatos programok iskolánk diákjainak közreműködésével

Második utazás : Békéscsabai diákok Csíkszeredán A megkezdett program folytatása Megismerkedés a kisebbségben élő magyarság életével, kultúrájával Kirándulás Erdély leglátványosabb vidékeire

A projekt zárása Produktum elkészítése (Gálaest) Értékelés, disszemináció Tapasztalatok átadása Tartalmi, pénzügyi, elszámolás

Köszönetet mondunk mindkét iskola vezetőjének, tanárainak és diákjainak a felejthetetlen élményekért, s bízunk benne, hogy a jövőben lesz folytatása az együttműködésnek.