Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

„Szerelmes Shakespeare” a KATEDRA ISKOLÁBAN „ A mi digitális iskolánk” pályázat.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "„Szerelmes Shakespeare” a KATEDRA ISKOLÁBAN „ A mi digitális iskolánk” pályázat."— Előadás másolata:

1 „Szerelmes Shakespeare” a KATEDRA ISKOLÁBAN „ A mi digitális iskolánk” pályázat

2 Elkészült alkotások Dancs Tamás 13.m: Shakespeare in love plakátterv Csiszár Szilvia 13.m: Szerelmes Shakespeare plakátterv

3 Elkészült alkotások Antalovics Zsolt 13.m: Digitális Shakespeare Csiszár Szilvia 13.m: Digitális Shakespeare

4 Elkészült alkotások Oroszi Adél 12.c: Könyvborító terv

5 Pályázati célunk Megmutatni mi tette lehetővé a fenti alkotások elkészítését. Milyen ismeretanyagok átadása, készségek kifejlesztése szükséges ahhoz, hogy kialakuljon a diákok önálló alkotókészsége. A digitális technika milyen lényeges szerepet tölt be az alkotás során és az oktatási, nevelési folyamatokban.

6 Szerelmes Shakespeare Globe-makett készítés Magyaróra Filmklub Plakáttervezés Történelemóra Betűrajz Portré és alakrajz Számítógépes grafika Művészettörténet Grafika Könyvborító tervezés Az egyes prezentációk az ikonokra kattintva tekinthetők meg.

7 A „Szerelmes Shakespeare” pályamunkát készítették a Katedra Informatikai és Művészeti Szakközépiskola 9.c, 12.c és 13.m osztályok grafika szakos tanulói. Köszönetet mondunk szaktanárainknak a szakmai segítségért, együttműködésért és a technikai háttér biztosításáért.


Letölteni ppt "„Szerelmes Shakespeare” a KATEDRA ISKOLÁBAN „ A mi digitális iskolánk” pályázat."

Hasonló előadás


Google Hirdetések