1 Továbblépés - Az üzenet.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Közösség 4. ISTEN CSALÁDJÁBAN ÉLNI
Advertisements

Lépj tovább a szolgálatban!
A lehetőségek megragadása, másokért
Krisztus uralma alatt élni 5.
Hahó, itt az új év ! Boldog 2014-et !.
Értékeld az elmúlt évet: •Istenhez való hűséged, •a kegyelem megélése és •szíved szándékai alapján. 1.
Folyamodjatok az Úrhoz,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Megszentelődés Péter levelei alapján Ifi óra - Békés
A keresztség A befogadás szentsége.
1 perc Isten jelenlétében / 1 perc Istennel
BÁTOR VAGY GYÁVA (alamuszi) KERESZTYÉN VAGY?
Jézus te vagy minden álmom
Gitáros énekek.
Vajon mit gondol Rólam az Isten?
Ballagók búcsúztató áhítata.
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
Hálát adok Neked mennyei Atyám,
BÖJT 2014.
Folyamodjatok az Úrhoz,
* * * "Folyamodjatok az Úrhoz, az Ő hatalmához,
Folyamodjatok az Úrhoz,
Folyamodjatok az Úrhoz,
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
Koinónia a gyakorlatban
Gyülekezet Koinónia - Közösség.
ISTEN hozott köztünk!.
"Folyamodjatok az ÚRhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
"Folyamodjatok az Úrhoz, keressétek orcáját szüntelen!"
ISTEN hozott köztünk!.
A Mennyben fenn a trónusnál a Krisztus értem közbenjár
ISTEN hozott köztünk!.
Szentlélek, úgy kérünk szállj le ránk,
Jézus, tiszta lényed nézve,
Szentlélek, úgy kérünk, szállj le ránk, töltsd el a szívünk, életünk, hogy béke, és áldás szálljon ránk, küldd el a lelked, úgy kérünk, Istenünk!
Ő az Úr, Ő az Úr! Meghalt értem a kereszten, Ő az Úr!
Jézus főpapi imádsága Egy imádság az emberért Imádkozzunk Ővele.
Isten hozott köztünk!.
ISTEN hozott köztünk!.
Továbblépés Továbblépés - Megbocsátás.
JÓ REGGELT !.
JÓ REGGELT !.
Az Úrnak hála, tisztelet, Csak néki, senki másnak!
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz
Folyamodjatok az Úrhoz,
Az Élet Igéje szeptember.
Gyermek, akit kölcsönkaptál. Anna példája (1Sám 1,11) Erős fogadalmat tett (Anna), Erős fogadalmat tett (Anna), és ezt mondta: és ezt mondta: Seregek.
Kegyelem által Élet Világosságban.  Jn20,30-31 Sok más jelt is tett Jézus a tanítványai szeme láttára, amelyek nincsenek megírva ebben a könyvben. Ezek.
Áldjad, én lelkem, a dicsőség örök Királyát!
Találkozni jöttem Veled, Istenem Te jól ismersz engem, s én kitárom a szívem Itt vagyok Istenem,
Református istentisztelet 2015 január 11 vasárnap.
Nyisd meg a szívem, ó Jézus
Atyám, megigazítottad életem, Jézus Krisztus igazsága Enyém lehet
Jövel Szentlélek Úristen, Töltsd be szíveinket bőven Mennyei ajándékoddal, Szívbéli, szent buzgósággal. Melynek szentséges ereje Nyelveket egyező hitre.
Rád tekint már hitem Megváltóm, Istenem, A Golgotán
Ó drága kincs te szeretet, Jöjj, töltsd be fáradt lelkemet,
Ó jöjjetek hívek ma lelki nagy örömmel, A jászolhoz Betlehembe jöjjetek el! Megszületett az angyalok Királya: Ó jöjjetek, imádjuk, Ó jöjjetek,
Egyedül Isten adhatja a hitet, de a hitedről te is tanúságot tehetsz. Egyedül Isten ajándékozhat meg szeretettel, de te is bizonyságát adhatod szeretetednek.
TANÉVNYITÓ ISTENTISZTELET Jöjj, égi szent láng, Szentlélek Isten, Hű támasz minden ínségben, Kit trónusáról jó Atyánk És Jézus Krisztus küld.
Krisztus feltámadt – valóban feltámadt !
JÓ REGGELT !.
Évközi 3. vasárnap Január 22. – „A” év.
JÓ REGGELT! BÖJT- ÚTON JÉZUSSAL 2016.
Vecsés gyülekezet látása
„Eljön az az idő – így szól az Úr –, amikor új szövetséget kötök Izráel és Júda házával.” … „…ilyen lesz az a szövetség, amelyet Izráel házával fogok kötni,
Református istentisztelet
KRISZTUS FELTÁMADT - - VALÓBAN FELTÁMADT!.
Milyen legyen a szombathelyi baptista gyülekezetünk? 2000
(Apostolok cselekedetei 16, 16-40)
Előadás másolata:

1 Továbblépés - Az üzenet

Továbblépés Megerősödve, eggyé válva a látásunkban A feladat: Isten arra hívja a gyülekezetünket, hogy hitelesen bemutassuk Őt, átadjuk az evangéliumot a Vecsés és vonzáskörzetében élő embereknek, hogy közösségünk növekedjen hitben és számban egyaránt és új gyülekezetek jöjjenek létre. A keret: Fontosnak tartjuk, hogy Jézus Krisztus igazi tanítványaivá váljunk, felismerjük a Szentlélektől kapott ajándékainkat és azt használni is tudjuk. Az a vágyunk, hogy élő, formálható közösség maradjunk, nyitottak a Szentlélek vezetésére. Az erőforrás: Krisztus testeként közösségben vagyunk egymással és Ővele; arra törekszünk, hogy minden, ami a gyülekezetünkben történik, váljon Isten dicsőségére és tegye híressé az Ő nevét.

2 Timóteus 1:3-14 Hálát adok az Istennek, akinek őseimhez hasonlóan tiszta lelkiismerettel szolgálok, amikor szüntelenül, éjjel és nappal megemlékezem rólad könyörgéseimben, 4és könnyeidre emlékezve látni kívánlak, hogy öröm töltsön el. 5Eszembe jutott ugyanis a benned élő képmutatás nélküli hit, amely először nagyanyádban, Lóiszban és anyádban, Eunikében lakott, de meg vagyok győződve arról, hogy benned is megvan. 6Ezért emlékeztetlek téged, hogy gerjeszd fel az Isten kegyelmi ajándékát, amely kezeim rád tétele által van benned.

2 Timóteus 1:3-14 7Mert nem a félelemnek lelkét adta nekünk az Isten, hanem az erő, a szeretet és a józanság lelkét. 8Ne szégyelld hát a mi Urunkról szóló bizonyságtételt, se engem, az ő foglyát, hanem szenvedj velem együtt az evangéliumért, Isten ereje által. 9Mert ő szabadított meg minket, és ő hívott el szent hívással, nem a mi cselekedeteink alapján, hanem saját végzése és kegyelme szerint, amelyet még az idők kezdete előtt Krisztus Jézusban adott nekünk.

2 Timóteus 1:3-14 10Ez most nyilvánvalóvá lett a mi Üdvözítőnk, Krisztus Jézus megjelenése által, aki megtörte a halál erejét, és az evangélium által világosságra hozta az elmúlhatatlan életet. 11Ennek az evangéliumnak a szolgálatára rendeltettem én hírnökül, apostolul és tanítóul. 12Ezért is szenvedem ezeket, de nem szégyellem, mert tudom, kiben hiszek, és meg vagyok győződve, hogy neki van hatalma arra, hogy a rám bízott kincset megőrizze arra a napra. 13Az egészséges beszéd példájának tekintsd, amit éntőlem hallottál, a Krisztus Jézusban való hitben és szeretetben. 14A rád bízott drága kincset őrizd meg a bennünk lakozó Szentlélek által.

1 Timóteus 6:11-12 Te pedig, Isten embere, kerüld ezeket. Ellenben törekedj igazságra, kegyességre, hitre, szeretetre, állhatatosságra, szelídlelkűségre. 12Harcold meg a hit nemes harcát, ragadd meg az örök életet, amelyre elhívattál, amelyről vallást tettél szép hitvallással sok tanú előtt.