TASKI procarpet rendszer Sales Prezentáció

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Bemutatjuk Önnek SlidePlayer.hu oldalt
Advertisements

KÖLTSÉGELSZÁMOLÓ RENDSZER. A TruExpense rendszer Csökkentse kiadásait a magyarországi piacon egyedülálló TruExpense költségelszámoló rendszer segítségével!
Passzívház.
Széchényi Ferenc Gimnázium
TASKI swingo 455 Erős. Tömör. Kényelmes.. Fő tulajdonságok • optimalizált gépmagasság, hogy az asztalok alá is beférjen • erőteljes gépezet a nehezen.
ContiSportContact 3. A gát illusztrálja a ContiSportContact 3 borda működését. Aszimmetria  Oldalsó merevítés  Pontos kormányzás Brief introduction.
Műfogsor ragasztó teszt Január Németország
Injekciómentes Hyaluronplasztika Világújdonság Magyarországon!
ERM QUEST PROGRAMJA – GYORS ENERGIA MEGTAKARÍTÁSI LEHETŐSÉGEK TECHNIKA ÉS EMBERI TÉNYEZŐKÖN KERESZTÜL Cross-Boda Borbála ERM, vezető tanácsadó március.
Súroló H 402 Kézi használat. ERGONOMIKUS PROFESSZIONÁLIS SÚROLÓ SZÁRÍTÓGÉP.
AZ ÚJ BELÉP Ő K ÉS AZ INAKTíV MUNKATÁRSAK SIKERESSÉ TÉTELÉNEK TITKA.
Az alternatívák hátrányai A Biodome előnyei Biodome rendszerek
Hatékonyságvizsgálat, dokumentálás
Hardver alapok I. 10. osztály.
Nanolight MP 50 Fénykibocsátási módok Dr. Szabó Magdolna.
TISZTA MATRAC ELÉGEDETT VENDÉG Vegyszermentes Matractisztítás
Nanotechnológia Nehéz a felületeket tisztán tartani? Itt van megoldás!
1 Autocolor Kft. Gémosz Konferncia
Legyen egyedi a Soft Care Sensations adagolórendszerrel… Kiváló márka… Az Ön design-ja… Az Ön stílusa…
Értékesítési csatornák
E-learning és a multimédia
Tisztítás, fertőtlenítés
Nu Skin White System Bizonyítottan hatékony összetevőkből álló fejlett rendszer, melyet a természetes bőrszín visszaállítására és fenntartására terveztek.
Továbbfeldolgozási eljárások és technológiák
Továbbfeldolgozási eljárások és technológiák
Minden levelemet az inboxomból szabályokkal és kézzel millió kis almappába rendezgettem naponta Amikor ez elkészült, mindig úgy éreztem, tényleg készen.
Kulturális tőke (Capital cultural). A kulturális tőke halmozódása, a kultúra (magas kultúra) kialakulása már az ókorban elsősorban városi jellegű, erősen.
Megvalósíthatóság és költségelemzés Készítette: Horváth László Kádár Zsolt.
© Polycom, Inc. All rights reserved. Gyors és hatékony ügyfélkezelés Videókommunikációs megoldások a KKV szektor számára Tohai Tibor| HRP Europe Kft.
E-beszerzés Bravo csoport.
Laptop, notebook, PDA. Hordozható számítógép Hívhatják bárhogy: laptopoknak vagy noteszgépeknek, hordozható számítógépeknek, stb. Ezek az egy darabból.
Tárolási módok, az áruk tárolására szolgáló berendezések, eszközök
Domain Name System – DNS keresése az interneten.
Kapacitás, átbocsátóképesség, időalapok, az erőforrás nagyság, átfutási idő, a termelő-berendezések térbeli elrendezése. Átfutási idő számítások.
Raktári- és kiállítási környezet mérése Mérőműszerek alkalmazásának tapasztalatai MLE vándorgyűlése Sopron, augusztus 17 – 19.
Móra Ferenc Gimnázium (Kiskunfélegyháza)
A PLC és használatának előnyei
SafePack rendszer bemutatása. Mi jellemző a konyhai takarításra? A konyhai munka sokszor veszélyes és sok piszokkal jár Az angol nyelvet mint fő nyelvet,
Bencsik Ági Prezentációja.
ICR technológia és alkalmazási területei DoqSys Business Solutions
Bevezetés az operációs rendszerek világába TMG SZK.
YAMALUBE P-Neutral Visor & Helmet Cleaner
A bankok.
TASKI vento 8S/15S Sales prezentáció
Sun All in 1 ECO tabletta. Sun All in One ECO Jellemzők és előnyök 0% Foszfáttartalom, 0% Illatanyag EU Ecolabel jóváhagyott Erős mosogatószer-, öblítőszer-
Tejszűrő Standard, cserélhető rozsdamentes acél tejszűrővel
i.e. SMART üzleti ötletek versenye SWOT analízis workshop
A jövő a nano-technológia nanotechnológiai alkalmazások.
KÄRCHER MOE PM-R RG - 1 FP 303 tartozékok - Termékbevezetés Keménypadló felületek optimális ápolása, és minőségének megőrzése.
A Windows Server 2003 termékcsalád A Windows Server 2003 termékcsaládnak 4 tagja van: Windows Server 2003, Standard Edition Windows Server 2003, Enterprise.
Premium quality wet wipes Forgalmazó: Gála 1 Kft
Avagy 10 perces szerszámcsere.  Manapság a fogyasztók elvárják, hogy a termékekhez megfelelő minőségben, mennyiségben, árban, időben jussanak hozzá.
AUTOMATIZÁLT KÁBELKONFEKCIONÁLÁSI TECHNOLÓGIA KUTATÁSA, INTELLIGENS KÁBEL ÉS EGYEDI CSATLAKOZÓK KIFEJLESZTÉSE VLG Kábelkereskedelmi Kft. Vető Géza ügyvezető.
A raktár teljesítményének mérése
Vizuális programozás Előadó: Csapó Gábor.
„Az érezhető higiénia !”. Mi is az a SanOdor? A Sanodor Kft. több mint egy évtizedes múltra tekint vissza és kb.500 ügyfelet szolgál ki nap mint nap.
IC BT CPS -Jobb szabályozási jellemzők -Áramlási zaj nélkül -Könnyebb szerelés -Versenyképes ár Új keverőcsapok fűtésszabályozáshoz.
ETailer Kit Lenovo Yoga 510 (14 ", 15 ") 2015 Lenovo Internal. All rights reserved. Ildikó Árva
«PATKÁNYETETŐ LÁDA» 1. 2 cm 26.5 cm 19 cm 11,5 TARTALMAZ: -1 KULCS -1 HOSSZÚ PÁLCA -2 RÖVID PÁLCA SZTENDERD ® Súly: 430 g.
CLASSIC CAR Harminc év fejlesztési folyamatának eredménye
utazási iroda Margit Margit utazási iroda
technológia aszfalthibák javítására
Címkenyomtatás.
Mindenféle madár, rágcsáló termesz és hangya ellen kiválóan működik
Mire érdemes odafigyelni a növényváltás idején a zöldséghajtatásban
technológia aszfalthibák javítására
Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz.
Biztonságos, és hatékony
Suma Combi Egyszerűsítse le a mosogatást.
Hogyan ne fulladjunk bele a feladatokba és a jegyzetekbe
Előadás másolata:

TASKI procarpet rendszer Sales Prezentáció

Áttekintés A szőnyegek napi tisztításának lépései a porszívózás és a folttisztítás. A TASKI procarpet 30/45-tel nem csupán a helyreállító és mélytisztító folyamatok végezhetők el, hanem átkapcsolható időszakos tisztításra is, így meghosszabbítható a mélytisztítások közötti időtartam. UPDATE NEW Partnereink szőnyegeinek élettartama abban az esetben hosszabbodik meg, ha a megfelelő tisztítószereket és módszereket alkalmazzák, és így elkerülhetik a szőnyegek idő előtti elhasználódásának költségeit.

TASKI procarpet nano trolley TASKI Tapi extract & TASKI Tapi shampoo TASKI procarpet rendszer TASKI procarpet nano trolley TASKI Tapi extract & TASKI Tapi shampoo TASKI procarpet 45 TASKI procarpet 30 A teljes TASKI rendszer elemei a gépek, a megfelelő tisztítószerek és az elérhető kiegészítők széles köre.

TASKI procarpet rendszer

TASKI procarpet 30/45 A TASKI procarpet 30/45 olyan extrakciós szőnyegtisztítógép, mely spray-tisztításra is alkalmas. Legfontosabb tulajdonságai: Bizonyítottan magas minőség és teljesítmény Rugalmasan választható alkalmazási módszerek Ergonomikus és egyszerű kialakítás

TASKI procarpet 30/45 Technikai adatok TASKI procarpet 30 Munkaszélesség 38 cm 45 cm Oldattartály/ piszkosviz tartály 30/30 l 45/45 l Névleges teljesítmény 420 m2/h 495 m2/h Gyakorlati teljesítmény Injekció-extrakció Spray-tisztítás 200 m2/h 405 m2/h 320 m2/h 480 m2/h Kefe forgási sebessége 1000 Hálózati kábel hossza 15 m Feszültség 220-240 V

Miért a TASKI procarpet 30/45? A TASKI megbízható, hatékony és fenntartható megoldásokat kínál a padlóápoló gépek területén: A TASKI procarpet 30/45 a többi TASKI géphez hasonlóan, bizonyítottan magas minőséggel rendelkezik Egy összetett szőnyegtisztító rendszer része, mellyel mélytisztítást és időszakos tisztítást is végezhetünk. A TASKI iparágvezető tapasztalatokkal rendelkezik a vízfelszívás és az optimalizált tisztítóoldat adagolás területén, így a hagyományos kárpittisztító gépekhez képest akár 25%-kal is megrövidül a szőnyegek száradási ideje. Az időszakos tisztítással (spray-tisztítás) rövid idő alatt frissítheti fel szőnyegeit a forgalmasabb helyiségekben is, melyek így már 1 órán belül újra használhatóvá válnak. A gépkezelő oktatása igen egyszerű, mivel a TASKI gépek előkészítése és használata nem bonyolult. Ergonomikus kialakítású irányítókarának köszönhetően kisebb a sérülés veszélye. A TASKI örökség része a szolgáltatások minősége és a szakértelem, így gépeink könnyen használhatók és javíthatók.

Rugalmasan használható Mivel több tisztítási módszerből választhatunk, így mindig a leghatékonyabb megoldást alkalmazhatjuk a különböző feladatok elvégzésére, így a telephelyvezetők dolga is könnyebbé válik. A TASKI procarpet 30/45 egy rendkívül sokrétű és rugalmasan használható gép, mely alkalmas az erősen szennyezett szőnyegek mélytisztítására, vagy időszakos spray-tisztításra is, mellyel rövid idő alatt frissítheti fel szőnyegeit. Kiegészítők széles köre áll rendelkezésre. A géphez elérhető a kiegészítők szállítására alkalmas kocsi is, hogy a szükséges eszközök mindig kéznél lehessenek melyek a gép által nem hozzáférhető területek tisztítására szolgálnak. Mélytisztítás Időszakos tisztítás Spray-tisztítás

A legjobb teljesítmény Szőnyegtisztításnál az eredményt leginkább befolyásoló tényezők a kefe egyenletes felfekvése, valamint a hatékony vízszívás: Az egyenetlen kefefelület és tisztítóoldat felvitel foltokhoz vezet A hosszú száradási idő korlátozza az intézményi takarítás hatékonyságát A TASKI procarpet 30/45 azonban tökéletes megoldást jelent ezekre a problémákra Egyenletes kefefelület, az önszabályozó kefefejekkel (nincs szükség kézi állításra) Megfelelő kefék Gyors száradási idő (A TASKI professzionális szívófej technológiájának köszönhetően) A fenti tulajdonságoknak köszönhetően a megtisztított helyiségek tisztábbak lesznek és a gyors száradás miatt rövid időn belül újra használatba vehetők.

Egyértelmű és könnyű használat A TASKI procarpet 30/45 egyszerű használatával jelentősen megkönnyíti a napi szőnyegtakarítás folyamatát, és egyszerűvé teszi a gépkezelők oktatását. Ergonomikus kialakítása lehetővé teszi a kényelmes működtetést és a kiváló teljesítményt. Add pc 30 picture

TASKI injekciós - extrakciós tisztítószer Jellemzők (TASKI Tapi Extract) Szőnyeg és kárpittisztítószer, mely injekciós- extrakciós módszerrel használható. “ONT” szagsemlegesítő technológiával, mely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat és hosszan tartó friss illatot biztosít. Előnedvesítéses módszerrel ajánlott használni. Legfontosabb tulajdonságok Nedvesítő és emulgeáló összetevők hatékony keveréke, a tökéletes szennyeződés eltávolításért pH semleges, Woolsafe tanúsított ONT szagsemlegesítő technológiával Hatékonyan és bizonyítottan elpusztítja a poratkák több mint 90 %-t

TASKI spray-tisztítószer Jellemzők (TASKI Tapi Shampoo) Koncentrált szőnyegsampon, minden kárpittípus időszakos tisztítására. “ONT” szagsemlegesítő technológiával, mely hatékonyan semlegesíti a kellemetlen szagokat és hosszan tartó friss illatot biztosít. Legfontosabb tulajdonságok Hatékony, magas habzású felületaktív anyagok keveréke A szermaradványok porszívóval könnyedén eltávolíthatók pH semleges, Woolsafe tanúsított Száraz és nedves samponos módszerhez és spray-tisztításhoz is használható ONT szagsemlegesítő technológiával Hatékonyan és bizonyítottan elpusztítja a poratkák több mint 65 %-át 12

TASKI procarpet nano trolley Az injekciós-extrakciós és spray-tisztításos módszerek sok kiegészítőt, eszközt, tisztítószert és felszerelést igényelhetnek. Ahhoz, hogy a tisztítási folyamat egyszerűbben, zökkenőmentesen és hatékonyan mehessen végbe; előkészületek, és utómunkálatok is szükségesek, valamint az, hogy ezekhez minden szükséges eszköz kéznél legyen. A TASKI procarpet nano trolley úgy lett kialakítva, hogy megfelelő legyen a szükséges kiegészítők, tisztítószerek és eszközök szállítására. Ennek köszönhetően időt takaríthat meg, mivel nem kell a raktár és a munkavégzés helye között fölöslegesen közlekedni, hanem minden szükséges dolog ott van helyben. Így hatékonyabb a takarítás és egyszerűbb a munkavégzés utáni elpakolás is, mivel mindennek megvan a maga helye a kocsin. A TASKI procarpet nano trolley egyedileg alakítható, hogy a felhasználó igényeinek leginkább megfelelhessen. Ennek a kocsinak köszönhetően, a gyalog megközelíthető, nagy felületen szőnyegezett intézmények tisztítása igen hatékonyan elvégezhető. (pl. konferenciatermek, étkezők stb.)

Összefoglalás A TASKI procarpet rendszer a következőket nyújtja Önnek: Kiváló minőség és nagy teljesítmény Sokoldalúság, különböző tisztítási módszerek választhatók, az igényektől függően rövid száradási idővel is. Ergonomikus és egyszerű működtetés, melyhez nem szükséges komoly képzés TASKI tapasztalat, szerviz és szakértelem

A szórófejes injekciós- extrakciós tisztítás folyamata A tisztítószer felvitele Az előnedvesítés segíti a szennyeződések fellazulását A gép felviszi a vizet, a tisztítószert vagy az extrakciós szert. Kefés átdörzsölés Átmozgatja a szőnyeg szálait, és felszabadítja a beleragadt szennyeződéseket. Visszaszívás A szívófej eltávolítja a vizet/ szennyeződéseket/ tisztítószert A felületen szívófejjel történő újabb áthaladások rövidítik a száradási időt. Száradás A szellőztetés és légforgató berendezések használata elősegíti a gyorsabb száradást.

A spray-tisztítás folyamata Átkefélés/ átsúrolás Befújás (0.4L/perc & átkefélés) Gyorsan behatol a szennyeződött szálak közé A szőnyeg teljes felületére Száradási folyamat Hagyja 20-30 percig száradni* A tisztítószer magába zárja a szennyeződéseket Egy por szerű réteg képződik, mely aztán eltávolítható Visszaszívási folyamat Átkefélés és & visszaszívás A képződött réteg apró darabokra hullik Így eltávolítható a szennyeződés *függ az alkalmazási folyamattól, a szőnyeg anyagától és a környezettől

Köszönöm a figyelmet! 