Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Az előadás letöltése folymat van. Kérjük, várjon

Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz.

Hasonló előadás


Az előadások a következő témára: "Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz."— Előadás másolata:

1 Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz

2 felállást segítő eszköz)
STAND AID (elektromos felállást segítő eszköz) Kompakt, hordozható és rendkívül sokoldalú A Journey felállást segítő eszköz egyesíti magában a legmodernebb tervezési és gyártási technológiákat, melyekkel kialakította a piac számára ezt az eddigi legkompaktabb, hordozható, összehajtható állást segítő eszközt. A termék fő tulajdonságai: Azzal, hogy összehajtható, könnyebben tárolható és szállítható Egyedi állítható emelőkar funkció Kompakt és könnyen manőverezhető 155 kg-ig biztonságos terhelhetőség Ergonomikus kialakítás A Journey-vel való szállításnál használható egy állást segítő és egy szállító heveder készlet, melyek segítségével az ápoló a gondozói tevékenység több feladatát könnyebben tudja elvégezni. Például: Vécéztetés Állás Szállítás innen oda Séta/Rehab

3 Állítható emelőkar: A Journey egyedülálló állítható emelőkar eszköze maximális rugalmasságot biztosít és a betegnek nagyobb kényelmet ad. Nem számít, mi a beteggel kapcsolatos feladat, és azt milyen környezetben hajtják végre, a tehénszarv pontosan az igényeknek megfelelően állítható be. Az emelőkar háromféle magasságban rögzíthető, miáltal a Journey a betegek testmagasságától és méreteitől függetlenebbül szélesebb alkalmazási tartományban vehető igénybe. A beállítási lehetőségeknek ez az új módszere teljes rugalmassággal ajándékozza meg az ápolót. A Journey három választható emelőkar állása. Kiváló ergonómiai kialakítás A Journey tervezői a betegmozgatás és kezelés öt elvét tartották szem előtt: Közel a teherhez Széles, stabil alap Kényelmes és biztos fogás és tartás A gerincre gyakorolt hatás legyen közel a semlegeshez A mozgatás legyen sima és egyenletes Az eszköznek ez a közvetlen kapcsolata a feladathoz egyszerűvé, biztonságossá és mindenekelőtt, kényelmessé teszi az Oxford emelőjének használatát. Nézetünket osztja a velünk együttműködő szakorvos és ápoló csoport, akik segítették részletekbe menő vizsgálatokat is tartalmazó használhatósági felmérés sorozatunk elvégzését, amin keresztük biztosítani tudjuk, hogy a Journey a betegek, az ápolók és a használati környezet valóságos igényeinek megfeleljen.

4 Könnyű szállítás és tárolás
A piacon jelenlévő többi állást segítő eszközzel ellentétben a Journey-t össze lehet hajtani, ami nagyon megkönnyíti a szállítását és tárolását. Ez a funkció lehetőséget ad az aktív igénybe vevőknek arra, hogy lakókörnyezetüktől távolra utazzanak. A Journey összehajtásához először állítsa a tehénszarvat összehajlított állásba, majd emelje fel a térdelőpárnát annak felső állásába Ezután oldja ki a fő tartó rúd zárszerkezetét, és engedje le ezt az oszlopot a lábakhoz. Az oszlop ebben a helyzetében egy záró elemmel rögzül. A Journey ezzel tárolható és szállítható állapotban van. A rögzítések könnyű kapcsolásának és kioldásának köszönhetően a Journey-t néhány másodperc alatt össze lehet hajtani vagy fel lehet állítani külön szerszámok és kiegészítők nélkül Ha elegendő a hely és a tárolási hely, a Journey gyorsan összehajtható, és a hellyel spórolva állítva szállítható. Így összehajtva a Journey kényelmesen elfér a legtöbb családi szedánban.

5 Állítható térdtámasz Levehető lábtartó
A Journey térdpárnáinak állítható a magassága, ami kényelmes a betegnek, és a beteg áthelyezése közben megbízható támaszt ad. A visszahúzódó biztonsági öv további segítség a beteg biztonságérzetéhez. A térdpárna formája is a beteg nagyobb kényelmét szolgálja. Könnyen tisztítható, miáltal megakadályozhatók a keresztfertőzések A térd-támasz magassága 26 cm tartományban állítható. Levehető lábtartó Ha leveszik a lábtartót, a Journey rehabilitációs segédeszközzé alakul át, mert a beteg egészen fel tud állni. Ha már áll, a beteg bátorítható, hogy járjon önállóan. Felszerelt lábtartó. A lábtartó könnyen levehető tisztítás és rehabilitációs tevékenység céljából. A lábtartót járás gyakorlásához is le lehet venni.

6 Műszaki leírás A specifikációk gyári tűréseken belül eltérők lehetnek. Szabadalmaztatás alatt. Áramütéssel szembeni védelem; Töltőr - II. osztály Emelő - belső erőforrás Érintésvédelmi fokozat Töltő - B. Típus Emelő - B. Típus Tervezett működtetési környezet: >+5° <+40° E tartományon kívül romolhat az eszköz működőképessége és biztonságossága Villamossági specifikáció Áramforrás: 1 db 24 Voltos zárt ólom-sav típusú akkumulátor ; teljesítmény 3,2 Amperóra Névl. bemenő töltő teljesítmény: V AC/ 50/60Hz A töltő névl. Teljesítménye 29,5 V DC Max 19 W


Letölteni ppt "Oxford Journey STAND AID HOIST Elektromos felállást segítő eszköz."

Hasonló előadás


Google Hirdetések