RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG. Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Kreitl Péter Gemini-IT Magyarország Kft.
Advertisements

Készítette: Sábián Róbert
II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? II. Hogy promováljam és mennyit kereshetek? A "2X2 HergheliaOnline.org mátrix" juttatási tervről egyszerűen.
Veszélyes cégek Hogyan szúrd ki azt a céget, akihez nem szabad elmenni dolgozni? Savanya Erzsébet HR Igazgató
melyek a legsikeresebbek, miért működnek és mi várható a jövőben?
Pintér Tamás.  Egyszerűen: ◦ tudás ◦ hatalom  Bővebben: ◦ Az információ latin eredetű szó, amely értesülést, hírt, üzenetet, tájékoztatást jelent.
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Szinte lehetetlen??? DWIGHT D. EISENHOWER generálisnak igaza volt akkor, amikor megparancsolta, hogy minél több képeket és filmeket készítsenek a holokausztról.
Digitális világ A digitális reklám
Keresőoptimalizálás Fizetett hirdetések a keresőkön Fizetett hirdetések tartalmi oldalakon Fizetett helyezések vagy regisztrációk Internetes hirdetések.
•online kommunikáció •branding, márkaépítés •kommunikációs stratégiák kitalálása, felépítése •Közösségi marketing •Szociális érzékenység, non-profit partnerek.
Pénz, de honnan?. Office 365 Eszközök 1 milliárd Okostelefon 2016-ra, ebből 350 milliót használnak majd munkára Emberek 82 % A világ online népességének.
Web2 és a blogok. Mi az a web2? 1.Filozófia (tartalom) szabadság nyitottság közösség 2.Eszköz(készlet) egyszerűség integráció kompatibilitás mobilitás.
Közösségi hálózatok alkalmazása internet marketingben
Nyelv-ész-gép Új technológiák az információs társadalomban.
Gondolatok a barátságról
Süveges László Tanárom neve: Szabóné Székely Éva
„Magánpraxis 2013” konferencia, 1. nap, Budapest, január 25. (C) ALGY1.
Nem számít!. Nem számít! Lezárás Lényegi Részei HATÁRIDŐ BEMUTATKOZÁS JÓ STRATÉGIA, ÉS TAKTIKA TERMÉKLÉTRA KIFOGÁSKEZELÉS.
Néha úgy érzed, hogy az árral szemben úszol?
Készítette: a Dalai Láma
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
Közösségi portálok Készítette : Várszegi Enikő Felkészítő tanár: Nagy Éva Tátra Téri Általános Iskola 1204 Budapest, Tátra tér 1.
Közösségi portálok használata
Közösségi portálok használata, avagy útmutató a helyes alkalmazáshoz
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Bármit elérhetsz amit szeretnél, csak tudnod kell, hogyan formálj öntőmintát hozzá saját gondolataidból.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
Mit jelent böngészni? Bizonyára ismerjük már ezt a kifejezést.
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
Virtuális jelenlét a Facebook-on avagy adalékok az egészségügy számára Egészségtelen emberek egészséges profilja a Facebook-on.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
AlertPay regisztráció Az AlertPay regisztráció feltételei közt szerepel a legalább 18 éves korhatár betartása. Az alábbi regisztrációs lehetőségek közül.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Védőangyal!.
Közösségi oldalak használata
2008. Április 8. Előadó: Schneider Henrik Online alkalmazások e-üzleti használhatósága a PC-s szoftverek kiváltásával.
Pankász Balázs PTE FEEK Munkapszichológia és Ergonómia Tanszék
Hogyan használd a PTC oldalakat? Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések.
Alapvető fogalmak, és leggyakrabban előforduló kifejezések HOGYAN HASZNÁLD A PTC OLDALAKAT?
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
Ha aggódnál… Ha valami aggaszt vagy idegesít, akkor nézd meg a dolog másik oldalát is!
Az élet igéje április „Testvérek, ne panaszkodjatok egymásra…” (Jak 5,9)
A DÖNTÉSHOZATAL METODIKÁJA.
Atomi mondatok FOL-ban Atomi mondat általában: amiben egy vagy több dolgot megnevezünk, és ezekről állítunk valamit. Pl: „Jóska átadta a pikk dámát Pistának”
VII. Szalvéta bemutató Hol töltsd az idődet. Kezdetben az időd 100% - át emberek szponzorálásával kellene töltened. Igaz, hogy az első néhány hét.
ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.
Gondolkodjunk el ! Zene A változások már léteznek!
Ez egy üzleti reklámlevél. Konkrét ajánlatot nem tartalmaz, ezért nem minősülhet spam-nek. Dönthetsz úgy, hogy nem nyitod meg, vagy bezárhatod bármikor…
2013. június Az Élet Igéje „De ha jót cselekesztek és ugyanakkor türelmesen szenvedtek, ez értékes Isten előtt.” (1Pét 2,20)
Énekel: Zdenka Lorencová
Személyiségteszt.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
DIGITÁLIS KOMMUNIKÁCIÓ ÜGYFÉLSZEMMEL
Social Media 2015-ben, üzleti szemmel - avagy merre tart a közösségépítő világ? Kulcsár István Róbert 1.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
Közösségi portálok használata Tepszis Barbara 8/A Salamon Róza (felkészítő tanár) Dr. Török Béla Óvoda, Általános Iskola, Speciális Szakiskola,Egységes.
Ez az én művem! Készítette: Govor Emőke Felkészítő tanár neve: Hegyesi Judit Iskola neve: Érmihályfalvi 1. számú Mezőgazdasási Főgimnázium Colegiul Agricol.
Miért érdemes egy cégvezetőnek regisztrálni a …………… közösségi oldalra? Hogyan használjuk ki hatékonyan a jelenlétet a világ legnagyobb szakmai hálózatán?
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
PR public relations „Nyilvános kapcsolatok” A szervezetről felismerhető és hiteles arculatot alakítson ki a szervezet különböző célcsoportjaiban. Külső.
 Az Instagram egy közösségi oldal, amely okostelefonon történő fényképek és rövid videók megosztásán alapul. A felhasználók fényképeket és videókat készítenek,
Megosztok, tehát vagyok
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Magánadományozás, a függetlenség kulcsa Nonprofit Információs és Oktató Központ (NIOK) Alapítvány Jacsó Annamária, programvezető november 28.
Csoportmunkát támogató szoftverek
SKY FORUM Online Advertising System Solutions Minden a megfelelő pillanatban jön el!
Sipos Zoltán Stratégiai igazgató
Előadás másolata:

RIPPLN – AZ ÁTLÁTHATÓ KÖZÖSSÉG

Ripple = fodrozódás Ezt a szót használja az angol arra az esetre is, amikor egy vízbe ejtett tárgy, vagy vízcsepp maga körül koncentrikus körökben hullámokat idéz elő. Rippln a neve annak az új, a terv szerint májusában induló mobil alkalmazásnak, amely sok online marketinges szakértő szerint forradalmi változásokat fog okozni az online marketingben is. Az alkalmazás részletei jelenleg nem nyilvánosak, az előzetes csatlakozás folyik. A csatlakozás ingyenes, de kzárólag meghívóval lehetséges.

Az átláthatóság értéke Facebook, Google, LinkedIn, Zynga, Twitter, Instagram, Angry Birds... És még sorolhatnánk. Mi a közös bennük? MINDET MI ÉPÍTJÜK. Valójában mi vagyunk ezeknek a vállalatnak a marketingesei a meghívásainkkal, a megosztásainkkal. Mi segítjük őket a sikerre. A Facebook emberről emberre terjed, ahogy meghívjuk barátainkat, családtagjainkat, kollegáinkat baráti körünkbe. Az Angry birds vírusszerűen terjed, amint barátaink meglátják, hogy játszunk vele. Az InstaGram ugyancsak virágzásnak indult, ahogy elkezdtük megosztani képeinket, és barátaink figyelmét felhívtuk erre.

Az átláthatóság értéke ÉRTHETŐ, UGYE? SZOCIÁLIS AKTIVITÁSUNK EGYÚTTAL AZ ADOTT OLDAL REKLÁMJA. Más szavakkal: a világ leggyorsabban fejlődő és legsikeresebb internet technológiai vállalatainak mi magunk vagyunk a marketing csápjai. Pénzügyileg viszont elég egyoldalú a kapcsolat. Küldött neked Mark Zuckerberg legalább egy köszönetet, de még inkább néhány dollárt azért, hogy facebookozol, játszol, megosztasz a facebookon? Szerintem neked sem. Hirdetik a Facebookot óriásplakátokon? Nem kell. Te meg én „hirdetjük”, amikor meghívunk valakit.

Az átláthatóság értéke Továbbmenve: igazából ma nem tudjuk, hogy milyen hatásunk van ezekre az oldalakra. Más szavakkal: fogalnunk sincs arról, hogy hány ember csatlakozott például a Facebookhoz (vagy más említett oldalhoz) miattunk, azaz úgy, hogy mi meghívtuk a barátunkat, aztán az is meghívta, és az is, és így tovább. Érthető már a FODROZÓDÁS? Ma még nem tudjuk, hogy mekkora fodrokat keltünk az online közegben akkor, amikor bedobunk egy kavicsot, azaz megosztunk egy alkalmazást, egy oldalt, egy terméket, stb. valakivel. Pénzügyes nyelvre lefordítva: nem tudjuk, hogy mekkora közvetlen és közvetett hasznot hozunk ezzel az adott vállalatnak.

Az átláthatóság értéke Érdekelne egy olyan lehetőség, ami ezen változtat? Azaz nyomon tudnád követni a hatásodat (fodrozódás), és még pénzt is kereshetnél vele? A Rippln egy olyan alkalmazás, amivel nyomon követheted, hogyan terjed valami a te hatásodra (pl. Egy ingyenes játék, aminek viszont bizonyos pályái már fizetősek). És ha valaki a te „hatásodra” költ (ami azt jelenti, hogy a te általad keltett fodrozódásban van), azért te fogsz jutalékot kapni. A vállalat a freemium üzleti modellre épül (free = ingyenes, prémium = fizetős összevonásából keletkezett szó), ami manapság nagyon népszerű. Az előregisztráció öt napja alatt regisztrált (ingyenes) tagja van. A cél a 100 millió tag. Ezért mondják, hogy vírusszerűen terjed.

Az átláthatóság értéke Csatlakozás kizárólag meghívóval lehetséges: Ehhez küldj egy t a címre. A tárgymezőbe írd be, hogy Rippln meghívót A szöveg mezőben add meg vezetékneved, keresztneved és az címet, ahova a meghívót kéred.