American Crew All-Star Challenge

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Major József IRONMAN bajnok 3,8 km úszás 180 km kerékpározás 42,2 km futás Portfolió 2010.
Advertisements

Készítette: Végh Nóra Nemzetközi referens, az EPSA 2013 hazai projektkoordinátora Nemzeti Közszolgálati Egyetem.
Life through the lenses Enikő Bereczki 2RF. Egy kép többet ér ezer szónál Mitől jó egy sajtófotó? Milyen hatással van a közvéleményre? Milyen a sajtófotós.
SStat - Statisztika 2014.
American Crew All-Star Challenge
A demohoz a leggyakrabban kért feltételek. -A demo hosszúsága kb. 3-6 perc körül legyen. -tartalmazzon egy : - bemutatkozó szöveget -önéletrajzot -a különböző.
Szervezetfejlesztési Program
Alkossuk meg együtt a jövőt! Üzleti játék innovatív, sikerorientált hallgatók részére.
„Mérd az időt!” Csatlakozz az OMSZ és a KvVM programjához!
A tranzitfoglalkoztatás területén megvalósuló módszertani fejlesztő munka bemutatása Szeged, Regionális szakmai műhely, február 18.
A Pécsi Kistérség Foglalkoztatási Paktuma
IKT az oktatásban február 25. Körmendy Zsolt
BEMUTATKOZIK THE ONE AZ ÚJ SMINK TERMÉKCSALÁD as évek1970-as évek1980-as évek1990-es évek2000-es évek.
A szépség benned van.. Cégünk alapítója Jacob Moore aki a Keller Zabelnél magas pozíciót tölt be. Modelleket várunk éves korosztályban. Barátságos.
KÖZKÉZEN Felelősen a közösségért! Felelősen Fehérvárért! Farkas Tamás tanácsadó.
KÖZBESZERZÉSEK ÁTLÁTHATÓSÁGA Transparency International Magyarország Eger, szeptember 29. the coalition against corruption.
FIATALOK LENDÜLETBEN PROGRAM Fiatalok Lendületben Program számokban Időtartam: Költségvetés: € – Ft/év Magyarországon.
Pályázatírás és forrásteremtés Fiatalok az Ifjúságért Egyesület - FIE.
Készítette: a Dalai Láma
Szeress úgy, mintha Téged még soha senki sem bántott volna meg!!!
KNT-Keretmese.
Europe Direct Tájékoztató Központ Budapest ELTE Rektori Hivatal Pályázati és Innovációs Központ ELTE Innovációs nap 2013.
2. Technikai alapok – Expozíciós beállítások
Hogyan válhatnak a cégértékek a teljesítmény katalizátorává? A Cegos üzleti reggelije március 3.
Készítette:Holczer Orsolya
Projektnapló Az ideális világ
Az EU-pályázati rendszer gyakorlata Magyarországon
… 20on alúliaknak tilos ! A kockázatok és mellékhatások tekintetében, kérjük olvassa el e terméken található tájékoztatót,tartsa be vagy kérdezze meg ifjúságát!
Földgázbeszerzés Villamos energia beszerzés –
Mesés Mesék Élvezd a mesék csodálatos világát!
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
® ACN - Áttekintés március 21. MAGYARORSZÁG.
VERSENYKIÍRÁS 1.A versenyben részt vehet a NYF bármely hallgatója egyedül, vagy csoportosan. 2. Egy hallgató, vagy csoport legfeljebb két híddal pályázhat,
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
VILÁGJÁRÓ NAP TANULMÁNYUTAK A SEMMELWEIS EGYETEMEN EOK Budapest, 2012.március 21. Dr. Lőrincz M. Ákos Semmelweis Közösség – Semmelweis Világ TÁMOP-4.1.1/A-10/2/KMR
FoglalkoztaTárs - Társ a foglalkoztatásban Október 24. Észak-alföldi regionális szakmai műhelymunka A KézenFogva Alapítvány megjegyzései a kerekasztal.
Humánerő krízis az egészségügyben „Zavar nincs, csak zavarkeltés”
Hogyan készüljünk fel a szóbeli interjúra? Milyen kérdések várhatóak?
Support.ebsco.com Oktatóprogram Egyszerű keresés létrehozása az EBSCOhost felületen.
Horoszkóp teszt!.
Mentor Oscar.
Az arcfelismerés és arc detektálás alapjai Matusinka Roland OE-NIK
A következőkben néhány képet láthatnak, amelyek bepillantást engednek a záró találkozó egyes eseményeibe, hangulatába, melyen 9 országból vettek részt.
ügyvivő szakértő, országos versenyszervező
Személyiségteszt.
Ha valóban szeretnél változtatni
Oktatóprogram Saját EBSCOhost oktatóprogram
Klikkelj ideaz MLP tagberegisztrálásához. Regisztráld a Kereskedői Hűség csomagodat.
NA ÉS ? ? ? HOGYAN VISELKEDIK AZ IGAZI FŐNÖK ? Ha főnök vagy, olvasd, mennyire illik rád, ha azt szeretnél lenni, figyelj jól, és legyél jó vezető ! !
1. É P Í T É S B E R U H Á Z Á S I II III IV Ezt is mi tettük. (Terv- pályázattal?) Mindegy.
25. Utómunka, FILMSZERKESZTÉS, VÁGÁS
Ifjúsági Információs és Tanácsadó Iroda Kedves Fiatalok! Ingyenes internet használatával kinyílik előtted a világ, olyan fontos tudnivalókról kapsz tudást.
Prof. Dr. Neményi Miklós tudományos és külügyi rektorhelyettes A doktori és publikációs adatbázis kialakításának elvei és megvalósítása Nyugat-magyarországi.
A Tst Tánciskola: Alapítója Vezető tánctanára Csapattárs Lelki segélyszolgálata.
A talentum A tehetségfejlesztés programja SZOMBATHELY(kick-off)
Hogyan készítsünk előadást?
Allergének jelölése a nem előre csomagolt élelmiszerek esetében
Jótékonysági csapatverseny az szervezésében!
Pályázatok értékelésének tapasztalatai Hoffmann Miklós független szakértő.
„Mérd az időt!” Csatlakozz az OMSZ és a KvVM programjához! „Meteoklub” – amatőr meteorológiai mérőhálózat kialakítása Előadó: dr. Szalai Sándor az Országos.
Jegyzetkészítés 5/17.
A Mozilla magyar nyelvű szerkesztőjének használata
Golda János: Stílus és korszerűség „kritika” a kritikáról (sokkal inkább néhány gondolat összefüggésben a leírtakkal, mintsem, határozott vélemény és bírálás)
IVSZ START-UP KONFERENCIA ÉS VERSENY ÁPRILIS 4. A versenyre való jelentkezés határideje: március 10..
Haszon rendezvények médiaajánlat
Országos nagykereskedelmi menedzser

Belső ellenőrzési és pénzügyi menedzser
„Megbízható segítség a vállalkozóknak”
Barrelmen’s Homecoming
Előadás másolata:

American Crew All-Star Challenge 2014-2015

American Crew All-Star Challenge Az American Crew All-Star Challenge több, mint egy egyszerű verseny. A férfi hajvágás és a férfi-szakma igazi ünnepe, mely bemutatja hogy hogyan lehet a klasszikus stílus egyben innovatív, inspiráló és trendi is. Lehetőség hogy megmutasd a világnak a kreatívitást ami benned rejlik. Az átütő stílus, mely téged jellemez egy erőteljes fotó segítségével.

American Crew All-Star Challenge 2014-2015 DÁTUMOK Nevezések kezdete: 2014 október 1. Nevezési időszak vége: 2015 február 20. Magyar Élő-Döntő, Budapest: 2015 február 28. 15 Nemzetközi döntős kihírdetése: 2015 március 16. Nemzetközi Döntő, Róma: 2015 április 20. Előregisztráció az érvényes nevezéshez: asc@americancrewshop.hu Nevezés, fotófeltöltés: www.americamcrew.com/allstarchallenge

American Crew All-Star Challenge 6 lépés, mely segít, hogy te lehess a következő American Crew All-Star Challenge Grand Champion 1. Válaszd ki a tökéletes modellt Bizonyosodj meg róla, hogy a modell otthonosan, magabiztosan viselkedik a kamera előtt, így tökéletes fotó készíthető róla. A legtöbb modell hajlandó “bartelben” dolgozni, hajvágásért, vagy profil képért cserében, így költséget takaríthatsz meg. Legyen a modellednek különlegesen jó haja-hajminősége, legyen nyitott az elképzeléseidre, támogassa a megvalósítást.

American Crew All-Star Challenge 6 lépés, mely segít, hogy te lehess a következő American Crew All-Star Challenge Grand Champion 1. Válaszd ki a tökéletes modellt Bizonyosodj meg róla, hogy a modell otthonosan, magabiztosan viselkedik a kamera előtt, így tökéletes fotó készíthető róla. A legtöbb modell hajlandó “bartelben” dolgozni, hajvágásért, vagy profil képért cserében. így költséget takaríthatsz meg. Legyen a modellednek különlegesen jó haja-hajminősége, legyen nyitott az elképzeléseidre, támogassa a megvalósítást. 2. A lehető legjobb munkát végezd el Keltsd életre a víziódat, amely illeszkedik a modell hajtipusához és arc-fejformájához Tanulj a legjobbaktól, csatlakozz az American Crew All-Star Programhoz

American Crew All-Star Challenge 6 lépés, mely segít, hogy te lehess a következő American Crew All-Star Challenge Grand Champion 1. Válaszd ki a tökéletes modellt Bizonyosodj meg róla, hogy a modell otthonosan, magabiztosan viselkedik a kamera előtt, így tökéletes fotó készíthető róla. A legtöbb modell hajlandó “bartelben” dolgozni, hajvágásért, vagy profil képért cserében, így költséget takaríthatsz meg. Legyen a modellednek különlegesen jó haja-hajminősége, legyen nyitott az elképzeléseidre, támogassa a megvalósítást. 2. A lehető legjobb munkát végezd el Keltsd életre a víziódat, amely illeszkedik a modell hajtipusához és arc-fejformájához Tanulj a legjobbaktól, csatlakozz az American Crew All-Star Programhoz 3. Használj American Crew styling termékeket - Azon termékeket válaszd, melyek legjobban megjelenítik az általad megálmodott hajfényt, definíciót, textúrát – kérd American Crew képviselőd tanácsát, ha szükséges.

American Crew All-Star Challenge 6 lépés, mely segít, hogy te lehess a következő American Crew All-Star Challenge Grand Champion 1. Válaszd ki a tökéletes modellt Bizonyosodj meg róla, hogy a modell otthonosan, magabiztosan viselkedik a kamera előtt, így tökéletes fotó készíthető róla. A legtöbb modell hajlandó “bartelben” dolgozni, hajvágásért, vagy profil képért cserében, így költséget takaríthatsz meg. Legyen a modellednek különlegesen jó haja-hajminősége, legyen nyitott az elképzeléseidre, támogassa a megvalósítást. 2. A lehető legjobb munkát végezd el Keltsd életre a víziódat, amely illeszkedik a modell hajtipusához és arc-fejformájához Tanulj a legjobbaktól, csatlakozz az American Crew All-Star Programhoz 3. Használj American Crew styling termékeket - Azon termékeket válaszd, melyek legjobban megjelenítik az általad megálmodott hajfényt, definíciót, textúrát – kérd American Crew képviselőd tanácsát, ha szükséges. 4. Jól válaszd meg a modell öltözetét Legyen egyszerű, ne vonja el a figyelmet a frizuráról, emelje ki azt.

American Crew All-Star Challenge 6 lépés, mely segít, hogy te lehess a következő American Crew All-Star Challenge Grand Champion 1. Válaszd ki a tökéletes modellt Bizonyosodj meg róla, hogy a modell otthonosan, magabiztosan viselkedik a kamera előtt, így tökéletes fotó készíthető róla. A legtöbb modell hajlandó “bartelben” dolgozni, hajvágásért, vagy profil képért cserében, így költséget takaríthatsz meg. Legyen a modellednek különlegesen jó haja-hajminősége, legyen nyitott az elképzeléseidre, támogassa a megvalósítást. 2. A lehető legjobb munkát végezd el Keltsd életre a víziódat, amely illeszkedik a modell hajtipusához és arc-fejformájához Tanulj a legjobbaktól, csatlakozz az American Crew All-Star Programhoz 3. Használj American Crew styling termékeket - Azon termékeket válaszd, melyek legjobban megjelenítik az általad megálmodott hajfényt, definíciót, textúrát – kérd American Crew képviselőd tanácsát, ha szükséges. 4. Jól válaszd meg a modell öltözetét Legyen egyszerű, ne vonja el a figyelmet a frizuráról, emelje ki azt. 5. Örökítsd meg a tökéletes képet - A tökéletes világítás, beállítás, hangulat az ami minőségi különbséget teremt - Dolgozz professzionális fotóssal ha megteheted.

nevezésed érvényes legyen. American Crew All-Star Challenge 6 lépés, mely segít, hogy te lehess a következő American Crew All-Star Challenge Grand Champion 1. Válaszd ki a tökéletes modellt Bizonyosodj meg róla, hogy a modell otthonosan, magabiztosan viselkedik a kamera előtt, így tökéletes fotó készíthető róla. A legtöbb modell hajlandó “bartelben” dolgozni, hajvágásért, vagy profil képért cserében, így költséget takaríthatsz meg. Legyen a modellednek különlegesen jó haja-hajminősége, legyen nyitott az elképzeléseidre, támogassa a megvalósítást. 2. A lehető legjobb munkát végezd el Keltsd életre a víziódat, amely illeszkedik a modell hajtipusához és arc-fejformájához Tanulj a legjobbaktól, csatlakozz az American Crew All-Star Programhoz 3. Használj American Crew styling termékeket - Azon termékeket válaszd, melyek legjobban megjelenítik az általad megálmodott hajfényt, definíciót, textúrát – kérd American Crew képviselőd tanácsát, ha szükséges. 4. Jól válaszd meg a modell öltözetét Legyen egyszerű, ne vonja el a figyelmet a frizuráról, emelje ki azt. 5. Örökítsd meg a tökéletes képet - A tökéletes világítás, beállítás, hangulat az ami minőségi különbséget teremt - Dolgozz professzionális fotóssal ha megteheted. Küldj egy előzetes regisztrációs emailt az asc@americancrewshop.hu emailre, hogy nevezésed érvényes legyen. Regisztrálj és töltsd fel a pályázatod, az americancrew.com/allstarchallenge oldalra

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények A fotónak mellképnek kell lennie, a fej a fotó közepén legyen pozícionálva

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények A fotónak mellképnek kell lennie, a fej a fotó közepén legyen pozícionálva A frizura körvonala tisztán látható kell hogy legyen

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények A fotónak mellképnek kell lennie, a fej a fotó közepén legyen pozícionálva A frizura körvonala tisztán látható kell hogy legyen A szembőli és a profil fotó egyaránt ki kell hogy emelje a frizurát

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények A fotónak mellképnek kell lennie, a fej a fotó közepén legyen pozícionálva A frizura körvonala tisztán látható kell hogy legyen A szembőli és a profil fotó egyaránt ki kell hogy emelje a frizurát Győződj meg róla, hogy a fotód háttere nem túl zsúfolt, és nem vonja el a figyelmet a modellről

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények A fotónak mellképnek kell lennie, a fej a fotó közepén legyen pozícionálva A frizura körvonala tisztán látható kell hogy legyen A szembőli és a profil fotó egyaránt ki kell hogy emelje a frizurát Győződj meg róla, hogy a fotód háttere nem túl zsúfolt, és nem vonja el a figyelmet a modellről A modell frizuráját tilos bármilyen módon manipulálni, vagy digitálisan megváltoztatni-módosítani az elkészült fotón

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények A fotónak mellképnek kell lennie, a fej a fotó közepén legyen pozícionálva A frizura körvonala tisztán látható kell hogy legyen A szembőli és a profil fotó egyaránt ki kell hogy emelje a frizurát Győződj meg róla, hogy a fotód háttere nem túl zsúfolt, és nem vonja el a figyelmet a modellről. A modell frizuráját tilos bármilyen módon manipulálni, vagy digitálisan megváltoztatni-módosítani az elkészült fotón, különösen a haj körvonalon. A fotó fekete-fehér kell hogy legyen Kizárólag American Crew termékekkel dolgozhatsz, melyeket meg is kell nevezned

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények Megfelelő fotó beállítás:

American Crew All-Star Challenge Részvételi követelmények Nem megfelelő fotó beállítások:

American Crew All-Star Challenge 2014-2015 A Díjazás – Magyar döntő 2015 Február - American Crew All-Star Challenge Magyarország-i Döntő A 8 legjobb pályamunka kerül zsűri elé az élő döntőben, ahol az első 3 helyezett díjazásban részesül. Független zsűri, a fodrász-szakma elitjéből, stylist, fotós szakzsűri-tagokkal. A frizurák elkészítése az élő-showban, média megjelenés. A győztes jutalma: „American Crew Challenge győztes a legjobb Magyar férfifodrász” cím, kupa Esély hogy képviselje Magyarországot a legjobb 15 világ döntőjén 2015 Áprilisban a nemzetközi American Crew Show-n. Amennyiben bejut a Magyar győztes a világ döntőbe, Minden költség fizetve, hogy résztvegyen, 2015 Áprilisában a nemzetközi döntőn, majd 1 hetes előkészületein és az American Crew show-n.

A 2013-14 All-Star Challenge Magyar Döntő

American Crew All-Star Challenge 2014-2015 A Díjazás – a 15 döntős A 15 Global American Crew All-Star Challenge döntős jutalma: Fotózás az American Crew alapítójával, David Raccuglia-val és az American Crew All Star csapatával. All-Star Challenge finalista plakett, melyet a szalonban kihelyezhet. Nemzetközi média megjelenések, interjúk Megjelenés a 2016-os American Crew Style Selector kiadványban Részvétel a 2015-ös Global American Crew Show-n és az after party-n

American Crew All-Star Challenge 2014-2015 A 2014-2015 American Crew All-Star Challenge Grand Champion jutalmai: 10’000.- EURO pénzdíj Címlap-fotó az Estetica magazinban 2015 American Crew All Star tagság, ingyenes Method 1, Method 2 tanfolyam. American Crew All-Star Challenge kupa Bekeretezett fotó – David Raccuglia által dedikálva Cikk és életrajzi leírás a 2016-os American Crew Style Selector-ban A következő évi verseny zsuri tagsága És a cím, hogy te vagy a legjobb férfi fodrász a világon!

American Crew All-Star Challenge 2014-2015 Az All-Star Challenge fotó pályázati fázis értékelési szempontjai HAJVÁGÁS, FRIZURA – Az összpontszám 50%-a A frizura technikai kivitelezése, vágástechnika = 25% - Az átmenetek tökéletesen illeszkednek? A forma esése, vonalai megfelelőek és férfias összhatást adnak? A hajvágógép, vagy ollós vágás kivitelezése megfelelő? (nem láthatóak határvonalak, vagy lyukak a formán) Megfelelő figyelmet fordított-e az induló a hajvágás részleteire, hogy azok szinkronban legyenek és visszaadják az American Crew stílusát? Az elkészült frizura finiselése, formázása, művészi szempontok= 25% Férfias a befejező formázás-finiselés? Az American Crew termékek megfelelő használata. A finis hatása megfelelő és nem túlzott? A végső frizura illik a modellhez, hajához és arcához?

American Crew All-Star Challenge Az All-Star Challenge fotó pályázati fázis értékelési szempontjai MODELL VÁLASZTÁS– Az összpontszám 10%-a Illik a modell az American Crew stílusához? Férfias a modell megjelenése? Ne legyen a modell túl fiatal Megfelelő a modell haja, hajállaga?

American Crew All-Star Challenge Az All-Star Challenge fotó pályázati fázis értékelési szempontjai FOTÓ – Az összpontszám 25%-a A végső összkép illik az American Crew stílusához? Megjeleníti az American Crew szellemét? Férfias, erős, hiteles? A kép művészi beállítása Megfelelően lett pozícionálva a modell? (A természetes, vagy nyugodt tartás többet ad, mint az eröltetett, vagy túlzott póz) Végső kép választás Kihangsúlyozza-e a fotó a fodrász technikai és művészeti munkáját? Közvetít-e a kép hangulatot, vagy érzéseket? Megmutatja-e a fotó a teljes frizurát ?

American Crew All-Star Challenge Az All-Star Challenge fotó pályázati fázis értékelési szempontjai KIFEJEZÉS – Az összpontszám 15%-a Tükrözi-e a frizura és az összkép a jelenlegi férfi trendeket? Eredetíség Van-e a képnek egyedisége, eredetísége?

SOK SZERENCSÉT! asc@americancrewshop.hu American Crew All-Star Challenge 2014-2015 KERESD AMERICAN CREW KÉPVISELŐDET BÁRMILYEN KÉRDÉS, SEGÍTSÉG, ILLETVE NEVEZÉSI PROMO-, VAGY KEZDŐ-CSOMAGOK ÜGYÉBEN. Regisztrálj az asc@americancrewshop.hu email címen, majd töltsd fel a pályázatod, az americancrew.com/allstarchallenge oldalra SOK SZERENCSÉT! www.americancrewshop.hu