ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A hulladékok újrahasznosítási célja
Advertisements

MAGYAR LÁBTENISZ SZÖVETSÉGI VERSENYEK  Magyar Lábtenisz Szövetség.
Környezetvédelmi ipar és hulladékgazdálkodás Magyarországon
Területi együttműködések, társulások, hálózati tanulás TÁMOP-3.2.2/08/A/2 Megújuló pedagógia: hálózati együttműködés Észak-Magyarországon.
Határtalan Szív Alapítvány (Esztergom)
Szociálpedagógia szak (BA). A képzés célja: • olyan szociálpedagógusok képzése, • akik képesek a gyermek és ifjúsági korosztály • tanulási, szociális.
A GPSGames.hu bemutatkozik GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu GPSGames.hu – Játék műhóddal! GPSGames.hu.
DPR kommunikáció alapelvei
„Polgár az Európai Demokráciában OTV” Készítette: Cives Prudentes csapata 2012.
A Megyei Pedagógiai Intézet szolgáltatásai a 2013/2014-es tanévben
Hisszük, hogy ezeknél is több! A szelektív hulladékgyûjtés mára a közszolgáltatás egyik elengedhetetlenül fontos elemévé vált. Bár, amíg a jogszabályok,
Tehetséges tanulóink szakkörökön, a több éve működő tehetséggondozó műhelyekben (természettudományos, környezetvédelmi), valamint a különböző szintű.
A hulladéktörvény hatása a pályázati forrásokból megvalósult hulladékgazdálkodási projektekre április Köztisztasági Egyesülés.
A Megyei Pedagógiai Intézet szolgáltatásai a 2011/2012-es tanévben Győr-Moson-Sopron Megyei Pedagógiai Intézet Győr, augusztus 24. Készítette: Széles.
Lepenye Ambrus Mátyás Király Általános Iskola Pomáz
A diákok/fiatalok és az aktív államporság „Civil szervezetek és a közoktatási intézmények közösségi kapcsolatai” Eger, november 10.
A magyar csomagolási hulladék kezelési modellje
FŐVÁROSI OKTATÁSI ÉS PÁLYAVÁLASZTÁST TÁMOGATÓ PORTÁL Horváth Csaba Főpolgármester-helyettes Sajtótájékoztató október 2.
AaAa ÚJ MAGYARORSZÁG VIDÉKFEJLESZTÉSI PROGRAM Monitoring és értékelés.
„A jó üzleti kapcsolat csak a véletlen műve!” Őt már ismerik, bedolgozta magát... Ő vele szót értenek... Ő kapja a megbízást… Már megint mit akar? Már.
Szaktanácsadás szerepe az óvodák pedagógiai munkájában
A diákok/fiatalok és az aktív államporság „Civil szervezetek és a közoktatási intézmények közösségi kapcsolatai” Salgótarján, január 29.
Főigazgatói értekezlet A KÖZFOGLALKOZTATÁSI TERVVEL KAPCSOLATOS KIRENDELTSÉGI FELADATOK AZ ÁLLÁSKERESÉSI MEGÁLLAPODÁS LEGFONTOSABB VÁLTOZÁSAI november.
Zöldszemlélet minden napra avagy a Térségi Hulladék- Gazdálkodási Kft
Hulladékból termék c. kiállítás ÖKO- Pack Kht
Alsó-Tisza Menti PritavitCa Akciócsoport Előadó: Forgó Henrik polgármester polgármester.
ÚMVP III-IV.tengely Budapest, Dr. Horváth Zita Agrár-vidékfejlesztési Főosztály.
A Magyar Távmunka Szövetség céljai, törekvései Dr. Horváth Elek elnök III. Országos Távmunka Konferencia Budapest,
NYUGAT-MAGYARORSZÁGI EGYETEM REGIONÁLIS PEDAGÓGIAI SZOLGÁLTATÓ KÖZPONT 1 A KOMPETENCIA ALAPÚ PEDAGÓGUSKÉPZÉS ELŐKÉSZÍTÉSÉNEK (HEFOP PROJEKT) EREDMÉNYEI.
Civil Kezdeményezések Programja
Évzáró értekezlet 2006 Minőségbiztosítás Önértékelés 2006 mérés.
8. Az eladásösztönzés.
Az Okos Jövő Innovációs Klaszter Amelynek célja, hogy tagjai minél többet profitáljanak az új technológiák kialakításából. Amelynek feladata, hogy erősítse.
EasyWay ITS Hungary workshop tervezett programja Házigazdai üdvözlés – Kovács Ákos MK vezérigazgató EasyWay áttekintés – dr. Lindenbach Ágnes ITS Hungary.
Az OHÜ évi tapasztalatairól és az idei feladatairól dr. Wégner Krisztina Főosztályvezető, Koordinációs főosztály január 24. Szombathely.
Társadalmi Felelősségvállalás Napja szeptember 24.
A HULLADÉKGAZDÁLKODÁS FEJLESZTÉSE Farkas Endre Projekt Iroda vezető.
Munkamegosztás és együttműködés Iskolapszichológia a nevelési tanácsadó ellátó rendszerében Horváth Ágnes Klinikai szakpszichológus Zuglói Nevelési Tanácsadó.
NATURLAND A KÖRNYEZETÉRT Szerző: Parászka Előd Irányító tanár: Leopold Anna Mária 2009 Salamon Ernő Gimnázium Gyergyószentmiklós.
TÁMOP / „Integrációs bázisiskola a Jászságban”
Áttekintés a magyar hulladékgazdálkodásról Dr. Hornyák Margit
Szövetség az Italoskartonért és a Környezetvédelemért (The Alliance for Beverage Cartons & the Environment) - Az italoskarton gyűjtés és újrahasznosítás.
HR – több nézőpontból 1. SZIE-HR-IT-DAY HR – több nézőpontból „A rendezők szándéka, hogy szűküljön az egyetemi képzés és a piacképes gyakorlati.
Projekt eredményeinek disszeminációja – 2. és 12. fejlesztési elem ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
Projekt eredményeinek disszeminációja – 3. fejlesztési elem ÁROP- 1.A „Szervezetfejlesztés a konvergencia régióban lévő önkormányzatok számára”
Prémium Autóápolás.
Ötletek, javaslatok a kritériumok dokumentum szintű beépítésére
A szemét útja ( szelektív hulladékgyűjtés)
A KÖZÖTTI EURÓPAI UNIÓS FEJLESZTÉSI IDŐSZAK ÖNKORMÁNYZATI LEHETŐSÉGEI Zalai Mihály elnök Békés Megyei Önkormányzat Települési Önkormányzatok.
Workshop VI. - Bevált gyakorlatok a mediációban - A Közép Európai Mediációs Intézet bemutatása.
Szaktanácsadói tevékenységek, kompetenciák
Az EU kutatói mobilitás programjához kapcsolódó HRS4R munkacsoportban való részvételhez kapcsolódó feladatok.
Önkormányzati lehetőségek a gyermekek környezeti nevelésének segítésére Önkormányzati lehetőségek a gyermekek környezeti nevelésének segítésére Előadó:
A többcélú kistérségi társulás finanszírozási gyakorlata Debrecen, Megyeháza-Árpád terem.
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.. Magyarország egyik legnagyobb hulladékgazdálkodással és köztisztasággal foglalkozó vállalata, amely mintegy két millió.
Az e-Bank az e-Számla és az e-Elszámolóház, mint komplex megoldás Budapest, február 23.
Hogyan áll ma a szelektív hulladékgyűjtés? Veszprém példáján keresztül.
Cégbemutató, Memoriter ismertető
Diákportfólió minden szinten a tanulók tudatos önfejlesztése érdekében
Diákportfólió minden szinten a tanulók tudatos önfejlesztése érdekében
Megyei szintű foglalkoztatási megállapodások, foglalkoztatási-gazdaságfejlesztési együttműködések SIPOS-KOVÁCS MÓNIKA PROJKETMENEDZSER.
KOMPETENCIA ALAPÚ TANÁRKÉPZÉS FÓKUSZBAN A GYAKORLATI KÉPZÉS
Nemzeti Köznevelési Portál
Tét - TANULÓI ÉLETÚT TÁMOGATÁSA AZ ÓVODÁTÓL A FELSŐOKTATÁSIG a tanulók tudatos önfejlesztése érdekében Hujber Tamásné kovács Gabriella Kaposvári Klebelsberg.
A KönyvTÁRva-nyitva jó gyakorlat
Senior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Junior műanyag fröccsöntő gépbeállító
Tisza mente – Óbecse Közüzemi Szolgáltató Kft.
főosztályvezető-helyettes
Szociálpedagógia BA szak, Nappali és levelező tagozat
Előadás másolata:

ÖKO-BATYU A folytatáshoz nyomja meg az ENTER billentyűt! T.A.P.S. Project

Mi is az ÖKO-BATYU ? - A program lehetőséget kínál arra, hogy az óvodás, iskolás korosztályba tartozó gyerekek a hétköznapi élet során könnyedén elsajátíthassák a szelektív hulladékgyűjtés gyakorlati fogásait. -Támogatást kínál az oktatási intézmények működéséhez és az ott folyó környezeti nevelési programhoz. -Elősegíti a szolgáltatók hatékony munkáját és szorosra vonja kapcsolatukat az ügyfélkörrel.

Hogyan mÜködik a gyakorlat? Hogyan mÜködik a gyakorlat? A rendszerhez kapcsolódó intézmények saját adottságainak megfelelő mértékben vállalhatnak részt a szolgáltató által felkínált szelektív hulladék- gyűjtéshez kapcsolódó tevékenységekben. A program keretén belül lehetőség nyílik különböző újrahasznosítható hulladékok gyűjtésére, környezeti nevelési program oktatására, valamint a résztvevő intézmények közötti versenyben való részvételre.

A programhoz kapcsolódó események A működés során a szolgáltató minden érintettek korosztály számára biztosítja, hogy test- közelbe kerülhessenek a korszerű hulladékgazdálkodás eredményei- vel. A gyűjtési rendszert átlátható, internetes háttérrel működő nyilvántartó és fuvarszervező rendszer támogatja, mely egysze- rűvé és gördülékennyé teszi az elszámolást és a fuvarszervezést, valamint korrekt alapot biztosít a meghirdetett akciók, versenyek elbírálásához is. Ö K O - T A X I

A szolgáltató versenyt hirdet a résztvevő intézmények között. A verseny feltételeinek kialakítása biztosítja, hogy bármilyen adottságú intézménynek lehetősége nyíljon akár több kategóriában is az eredményes részvételre. Verseny!!! A meghirdetett díjak garantálják, hogy a győzteseknek nem kell üres batyuval hazatérniük.

Miért éri meg csatlakozni? Miért éri meg csatlakozni? A programot meghirdető szolgáltató az együttműködés mértékének megfelelően támogatást nyújt a csatlakozottak részére. A támogatás mértéke függ a gyűjtött hulladékok mennyiségétől, minőségétől és az oktatási program végrehajtásától.

Miért éri meg csatlakozni? Miért éri meg csatlakozni? A programot meghirdető szolgáltató az együttműködés mértékének megfelelően támogatást nyújt a csatlakozottak részére. A támogatás mértéke függ a gyűjtött hulladékok mennyiségétől, minőségétől és az oktatási program végrehajtásától.

Mit nyújthat a rendszer az érintettek részére? A résztvevő intézmények részére korszerű, helyi sajátosságoknak megfelelő környezeti nevelési programot és jelentős mértékű anyagi támogatást működésükhöz. A diákok részére egyszerű, játékosan tanulható módszert a szelektív hulladékgyűjtés elsajátítására és különböző jutalmakat a részvételhez mérten. A szolgáltató részére gazdaságosan és magas színvonalon működtethető hulladékgyűjtési, valamint hatékony, folyamatosan aktualizálható PR rendszert, mely mind a jelenlegi, mind a jövőbeli ügyfélkört széles skálán tudja megmozgatni és céljainak megfelelően motiválni.

Köszönjük érdeklödését! További információk: A programhoz kapcsolódó - ösztönzési rendszer kialakításával, -a szerződéses és adminisztratív háttérrel, -valamint az informatikai támogatással kapcsolatban további információk az alábbi elérhetőségen: