Víztisztítás családbarát áron!

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A gazdaságos közlekedésért... Budapest, FORENSIS Autóklub.
Advertisements

A Föld 71%-át víz borítja, édesvíz készletének 90 %-a hó
Passzívház.
Erőforrások a Földön: Jut is marad is!!!!!
Mit tennél, ha minden egyes alkalommal, amikor szerelmes leszel valakibe el kell tőle búcsúznod?
Érintés.
AZ ÜVEGELT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?... MÜANYAG ÜVEGEK.
Természet Szerintem a természet nagyon jó dolog és igenis nagyon fontos .pl. mi lenne velünk növények nélkül? Vagy álatok nélkül ?Hát egyszerűen nem lennénk.
A víz útja Budapesten és a Duna
Elszámolás amit az oktatók 90%-a használ (NAV)  SUZUKI SWIFT 1,3  Gyár által megadott fogyasztás: 7,4liter  NAV által engedélyezett szorzó 1,9  NAV.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
Előadó: Ercsi Zsolt TGI-Osmosis Kft.
The future A jövő.
© Michel Roggo / WWF-Canon 1 Vállalati autóflották környezettudatos használata Benkő Dániel WWF Magyarország október 17. Zöld flotta program.
Hogy élted egyáltalán túl??
A víz-háborúk kora jöhet
GÉPKIVÁLASZTÁS.
A Víz Világnapja Március 22..
OROSZRULETT avagy információ nélküli gazdaság Dr
6. osztály Mgr. Gyurász Szilvia Balassi Bálint MTNYAI Ipolynyék
A jövő és az energia Mi lesz velem negyven év múlva ? Mivel fogok közlekedni ? Fázni fogok otthon vagy melegem lesz ?
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
ILBK451, 2013/2014. I. félév, ea: Kovács Zita 2.Az adatok osztályozása AZ INFORMATIKAI BIZTONSÁG ALAPJAI.
Feladatok mértékegységek átváltására
Flesh 2/12b ker. szi..
H2O dihidrogén-oxid Víz! Se ízed nincs, se zamatod, nem lehet meghatározni téged, megízlelnek, anélkül, hogy megismernének. Nem szükséges vagy az életben:
A Víz Világnapja Március 22..
A környezet-szennyezés
A szemét útja Diák:Ricz Emese Tanár: Csekéné Molnár Erika
SZJA SZJA statisztika 2006  Összes SZJA bevalláskészítő 4,4 millió fő –4,2 millió összevonható jövedelmekről –Átlagos munkabérek +7,2% 2005-höz.
ha le tudnánk kicsinyíteni a Földet, és a 6,5 milliárd embernyi népességet egy 100 lelket számláló falura, és az arányok változatlanok maradnának, akkor…
Gyönyörködni a nők mellein, jó a férfiak egészségének, segít, hogy tovább tudjanak élni. Erre jöttek rá német tudósok, miután több éven át ezt megfigyelték.
E-hulladék Csipet-csapat. Elektronikai hulladékok a háztartási hulladék között Az elektronikus berendezések hulladékai veszélyes anyagokat tartalmaznak,
„E-hulladék” Készítette: „El nem veszünk, csak átalakulunk” csapat Veszprém, 2012.
Padányi Katolikus Gyakorlóiskola
Évszakok a kertben 5. osztály.
A hulladékgazdálkodás aktuális feladatai
Kína és a környezetszennyezés
Fenntartható fejlődés
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Megbecsülés az idős embereknek! Kormánydöntés a kiegészítő nyugdíjemelésről szeptember.
Költséghatékonyság a XXI. századi vállalatirányításban
Számlaösszesítők használata
Egészség Betegség.
ADÓTÖRVÉNYVÁLTOZÁSOK Évi LXXVII tvr.. SZJA ADÓTÁBLA A évtől az összevont adóalapba tartozó jövedelmek esetében a személyi jövedelemadó alapja.
„Foglakozz az egészségeddel, nem lesz gondod a betegségeddel!” Oriflame egészségmegőrző termékek.
IV. Terjeszkedés.
IV. Terjeszkedés 2..
Egészségtudat és kemizáció
Egy világváros gondjai
 Környezetünkre legalább annyi figyelmet kell fordítanunk, mint bármi másra az életben. A mai emberek nagyon keveset törődnek környezetükkel és egészségükkel.
CSEBER Kht évi gyűjtés eredménye január.
1 E – utakon az EU Glattfelder Béla. Dekarbonizáció 80% Forrás: Európai Bizottság.
A PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ… SZÜKSÉGES?... MŰANYAG PALACKOK.
AZ PALACKOZOTT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
OROSZRULETT avagy információ nélküli gazdaság Dr. Csorbai Hajnalka – stratégiai igazgató Opten Informatikai Kft. Vezérigazgatói találkozó, Röjtökmuzsaj.
Csökkentsük együtt a hulladékot!
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Mi fán terem az ételhulladék?
DR BITTNER PÉTER NEKÜNK ÖSZTÖNZÉS NEKIK OSZTALÉK SZÉKESFEHÉRVÁR,
Vízminőség-védelem Készítette: Kincses László. Milyen legyen az ivóvíz? Legyen a megfelelő… mennyiségben minőségben helyen Jogos minőségi elvárás még,
Ön tudta, hogy: testünk több mint %-a víz?
Ivóvizünk forrása a Tisza
Készítette: Johanna,Matyi és Kristóf. ,,Isten egyszer adott egy másik jelet a világnak; ez egy szivárvány volt. Emlékeztek erre? Ő mindig, mindig.
PiMag ® Sportkulacs. Bemutatjuk a PiMag ® vizet egy hordozható palackban Gazdaságos, környezetbarát alternatívája a palackozott víznek.
Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.. Magyarország egyik legnagyobb hulladékgazdálkodással és köztisztasággal foglalkozó vállalata, amely mintegy két millió.
Milyen vizet iszunk? Az utca embere szemében.. A kutat ásunk témája Célunk az emberek ivóvízfogyasztási szokásainak megismerése volt. Eszközeink: Egy.
Csökkentsük együtt a hulladékot! Az Európai Hulladékcsökkentési Hét bemutatja.
„Vegyünk egy nagy levegőt”
AZ ÜVEGELT ÍVÓVÍZ…. SZÜKSÉGES?...
Előadás másolata:

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Műanyag palackok Palackozott víz... Feltétlen szükséges?

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Egy üveg palackozott víznek az ára több mint 50 forint... ...ami ezerszer többe kerül, mint a csapvíz!

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Ez megviseli: a pénztárcádat… Tudtad, hogy évente több mint 100.000 forintot fizetünk a palackos vizekért? az egészségedet… Tudtad, hogy a műanyagból oldódó mérgező vegyszerek, mint a Bisphenol-A (BPA) rákot okoznak? a környezetedet… Tudtad, hogy a műanyag üvegek gyártása, szállítása és eldobása szennyezi a környezetet?

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Tavaly összesen 790 millió liter ásványvíz fogyott Magyarországon, 114 millió­val több, mint egy évvel korábban... (MaiPiac.hu)

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu 790.000.000 liter palackozott víz: az majdnem 600.000.000 flakon egy év alatt, aminek 86%-a a szemétbe kerül! Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu 600.000.000 műanyag palack gyártásához annyi hordó olajat használnak fel, ami több, mint 2.000 személygépkocsi egy éves üzemeltetéséhez elég lenne...

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu 600.000.000 műanyag palack gyártása folyamán több ezer tonna széndioxid szennyezi a levegőt...

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu ráadásul tavaly… 38.000.000.000 forintot költöttünk palackozott vízre! (MaiPiac.hu)

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Ez az összeg lehet, hogy elég lenne ahhoz, hogy Magyaroszágon mindenkinek tiszta és egészséges ivóvize lehessen...

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Ha az autódban tartod a palackozott vizet, a felmelegedett víz a műanyagból vegyszereket old ki, ami mell és másfajta rákot is okozhat

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Még akkor is, ha nem az autódban tartod, tudod-e, hogy milyen körülmények között jutott el hozzád? Raktári hőmérséklet 5-30 oC Szállítási hőmérséklet 20-52 oC Rakodó hőmérséklet 12-33 oC Bolti hőmérséklet 17-33 oC …és ezek után kerül hozzád!

Víztisztítás családbarát áron! www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu Ez az üzenet papírmentes, és továbbítása ingyenes! Ha úgy gondolod, hogy másnak is hasznos lehet az elolvasása, kérlek továbbítsd a barátaidnak. Ha már csak egy személy adja fel a palackos víz fogyasztását, akkor is min. 200 műanyag flakonnal kevesebb jut a szemétbe! Ezt az anyagot gondolatébresztőnek szántam, és köszönöm, hogy végignézted! Petneházi Szilvia www.viztisztitas-csaladbarat-aron.hu