A KÜLÖNLEGES ERITRIT
A TERMÉSZETES CUKORPÓTLÓ A természetben a gyümölcsökben (körte, dinnye, szőlő), vagy a fermentált élelmiszerekben fordul elő (sör) Kinézetre olyan mint a kristálycukor Íze a kristálycukoré Nincs mellékíze
EGÉSZSÉGES ÉS EGYEDÜLÁLLÓ Glikémiás indexe „0”, még a nyírfacukornak is „40” Ellentétben a nyírfacukorral, nem okoz emésztési problémát Gátolja a fogszuvasodást és a fogíny sorvadást Hatékony a felső légúti betegségek kezelésében Gyakorlatilag kalóriamentes
EGYÉB TULAJDONSÁGAI Felhasználása megegyezik a kristálycukoréval Rendkívül egészséges alternatíva a cukorbetegeknek, fogyókúrázóknak, vagy akár az egészséges életmód követőinek. Csökkenti a vér glükóz szintjét Hosszan tartó frissességet kölcsönöz az élelmiszernek Kiváló természetes ízfokozó Organikus savszabályzó Antioxidáns tulajdonságú
ELŐÁLLÍTÁSA Gyümölcscukor, vagy glükóz Fermentáció élesztőgombákkal Eritritol
KÉMIAI RÉSZLETEZÉS Négyszénatomos polialkohol Vízmentes, szagtalan, fehér kristály 122 celsius fokon olvad Jó hő és saválló
HASONLÓ TERMÉKEK ÁRAI TescoAuchanCBARossmannMüllerDMSPARMETRO Xilit Nyírfacukor nincs3980nincs Stevianincs Eritritnincs 3670nincs
ERITRIT ERITRITOL