A szörny neve Bugatti Veyron A VW a versenyképesség megőrzéséhez a Bugatti nevet használja. A VW a versenyképesség megőrzéséhez a Bugatti nevet használja.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
Közlekedés kerékpárral Hajdúböszörményben
Advertisements

a sebesség mértékegysége
A területegységek átalakítása
Rész számítás összetett
arányosság.
 Első elméleti vizsgázók száma évente a fővárosban  fő  Oktatók száma a fővárosban  Kb. 400 fő.
VÁLTOZÓ MOZGÁS.
A ló.
Az egyenes vonalú egyenletes mozgás
Rendezés lineáris időben (edény rendezések) Arany Zsolt ZDHYXP.
TóthTelescope Lásd meg a különbséget! Copyright © Tothtelescope All Right Reserved Fő kereskedő partnerek: telescopes.com, binoculars.com, Továbbá:
Munkavégzés fajtái Szellemi munka Fizikai munka.
M IKOR MENNYIT KERESEL ?. J ÁRMŰ ÜZEMELTETÉS KÖLTSÉGÉNEK ÖSSZEHASONLÍTÁSA 2x96+18=210 óra x 53900/40 = 1350 Ft 168 óra x 3500 Ft.
A Forma-1–es autók felépítése
A gépjárművek fejlődéstörténete
TOYOTA HIBRIDEK – a fenntartható mobilitás alternatívái
Hybrid autók A projektünk témája az autók és a környezetvédelem, közelebbről a hibrid autók.
EGYENLETES MOZGÁS.
Németországi beszámoló  Fontos információkról  Érdekes kirándulásokról  Színvonalas képzőhelyekről  Kedves emberekről  Szokatlan dolgokról  Precíz.
A ClockBox – Csináld magad! reklámóra
A számítógépek generációi
Török Ádám Környezettudatos Közlekedés Roadshow,
Hutelglass Exkluzív dísztárgyak bemutatója Karácsonyra és különleges alkalmakra Ezek a dísztárgyak egyedi tervezésűek kereskedelmi forgalomba nem találhatók.
A kockacukor világítása
A feladatokat az április 14-i Repeta-matek adásában fogjuk megoldani
Tovább lépéshez mindig nyomjon meg egy billentyűt!
Sebességváltó Segédlet a Járműszerkezetek I. tantárgyhoz
Memóriák.
Rögvest kezdünk MÁMI_05.
: Adós Aladár számláján 2700 dinár tartozás. Elhatározta, a következő naptól a hónap végéig minden nap befizet 150 dinárt, hogy rendezze.
FORMA 1 VILÁGA Böndör Zoltán (BOZOAAI.ELTE) Számítógépes alapismeretek, első beadandó feladat
A Forma-1  A Formula–1 (rövidítve: F1, magyarosítva Forma–1) az autóversenyek legmagasabb kategóriája, szabályait a Nemzetközi Automobil Szövetség (FIA)
FAMILY MOBIL ÚJDONSÁGOK JELENLEGI KEDVEZMÉNYEK 800 forint lebeszélhető előfizetési díj Kedvező percdíjak Zárt csoportban ingyenes Percalapú számlázás.
A nemzetközi konkurencia árának feléért ajánljuk ugyanazt a minőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma! Monor, Ipar utca.
(tömegpontok mozgása)
„A kultúra azért különlegesen szép terméke az emberi viselkedésnek, mert egyedi és megismételhetetlen. Minden igaz közösség egyszeri jelenség. A kultúra.
Gazdasági Informatika II. 2006/2007. tanév II. félév.
A dán Odense Steel hajógyár konstrukcióját 2006
AZ ÖNKORMÁNYZATOK PÁLYÁZATI AKTIVITÁSÁNAK VIZSGÁLATA A DÉL- DUNÁNTÚLI RÉGIÓBAN.
Optika Fénytan.
Kötelezettségek 7-8. feladat kidolgozása
Ohm törvénye. Az elektromos ellenállás
 : a forgásszög az x tengelytől pozitív forgásirányában felmért szög
Hogyan mozognak a testek? X_vekt Y_vekt Z_vekt Origó: vonatkoztatási test Helyvektor: r_vekt: r_x, r_y, r_z Nagysága: A test távolsága az origótól, 1m,
Az egyenes vonalú egyenletes mozgás
A helyi média, mint hatékony reklám felület – Fehérvár Médiacentrum
Gondolkozzunk és számoljunk!
Specifikáció Specifikáció Követelményei: Tömör legyen, egyértelmű, precíz, jól formalizált, szemléletes, érthető Meg kell adni a program bemenő adatait.
Radioaktivitás II. Bomlási sorok.
Nagyságrendi becslések és oktatásuk a természettudományokban Timár Gábor tanszékvezető egyetemi docens ELTE Geofizikai és Űrtudományi Tanszék Eötvös Loránd.
A függvény deriváltja Digitális tananyag.
PéPéeS 3 férfi ül egy bárban és a feleségeiknek vett születésnapi ajándékokról beszélgetnek. Azt mondja az első: olyan ajándékot vettem.
Életet az éveknek! A Népjóléti és Esélyegyenlőségi Minisztérium Nyugdíjasellenőrző Albizottsága pályázatot indít „Géperejű nyugdíjasok” címmel. A pályázat.
Kör és forgó mozgás.
1 Genertel Kgfb kiegészítő szolgáltatások Kiegészítő biztosítások miniCasco Extra: A saját gépjárművén keletkezett töréskárra térít, olyan esetben,
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
Kovács Ákos A megépült Ipoly-hidakhoz vezető utak felújítása,
Táblázatkezelés KÉPLETEK.
2. előadás.
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
Gyorsulás, lassulás. Fékút, féktávolság, reakció idő alatt megtett út
Gyakorló óra 5/12.
A kétütemű dízelmotor felépítése, működése, modern alkalmazásai.
A testek mozgása. 1)Milyen mozgást végez az a jármű, amelyik egyenlő idők alatt egyenlő utakat tesz meg? egyenlő idők alatt egyre nagyobb utakat tesz.
NXT és EV3 összehasonlítása
óra Algebra
Számítási feladatok Teljesítmény.
I-008.
Napelem diagnosztika Drónnal
A lineáris függvény NULLAHELYE GYAKORLÁS
Előadás másolata:

A szörny neve Bugatti Veyron

A VW a versenyképesség megőrzéséhez a Bugatti nevet használja. A VW a versenyképesség megőrzéséhez a Bugatti nevet használja.

Itt látható, hogyan teszi!

Ez egy egyedi motor W16 hengerelrendezéssel (2 X 8 henger) benne 1001 ló 6000 fordulatnál, 4db turbó, és 7 fokozatú váltó! Ez egy egyedi motor W16 hengerelrendezéssel (2 X 8 henger) benne 1001 ló 6000 fordulatnál, 4db turbó, és 7 fokozatú váltó!

Gyorsulása: 0-ról 100-ra = 2.5 sec. a Suzuki Hayabusa 1300 ugyanezt 2.8 sec. Gyorsulása: 0-ról 100-ra = 2.5 sec. a Suzuki Hayabusa 1300 ugyanezt 2.8 sec.

0-ról 300-ra 14 sec.

Két sebesség tartományban üzemel. Az első 300 Km/H-ig 750LE-vel, a második tartomány, amelyben mind az 1001 ló húz, egy rövid vezetői tréning után használható ki, amit a Bugatti vezető oktató iskolájában kell elvégezni. Eztán már akár 405 kM/h-val is hajthatod! Két sebesség tartományban üzemel. Az első 300 Km/H-ig 750LE-vel, a második tartomány, amelyben mind az 1001 ló húz, egy rövid vezetői tréning után használható ki, amit a Bugatti vezető oktató iskolájában kell elvégezni. Eztán már akár 405 kM/h-val is hajthatod!

Mennyi a 405kM/h? 113 méter másodpercenként!!!!!

Nézzük egy másik szemszögből.

Melyek a Bugatti után következő leggyorsabbak? KOENIGSEGG CCR – ( 388 KM/H ) MCLAREN F1 - (387 KM/H ) Melyek a Bugatti után következő leggyorsabbak? KOENIGSEGG CCR – ( 388 KM/H ) MCLAREN F1 - (387 KM/H )

Ha egyszerre indítjuk egy McLarennel, akkor 500 méter után a McLaren 193km/h-val, a Bugatti pedig, 321km/h-val fog haladni ! Ha egyszerre indítjuk egy McLarennel, akkor 500 méter után a McLaren 193km/h-val, a Bugatti pedig, 321km/h-val fog haladni !

A tank 100 literes. Ha csúcssebességgel mész 12 perc múlva üres! Azért, hogy az úton is maradjon ennél a sebességnél, a Michelin kifejlesztett külön erre a kocsira előre 265/30R 20, és hátra 335/30R 20-as abroncsot. A fékek is különlegesek 405km/h-ról, állóra 10sec alatt fékezi ezt a dögöt! Mindez viszont jó sokba kerül! Nem valószínű, hogy a szolgálati kocsitok hamarosan ilyen lesz! Fogy ár.: €uro Áfa nélkül, összehasonlításul a Lamborghini Murciélago €uro áfával pedig az se Kismiska! A tank 100 literes. Ha csúcssebességgel mész 12 perc múlva üres! Azért, hogy az úton is maradjon ennél a sebességnél, a Michelin kifejlesztett külön erre a kocsira előre 265/30R 20, és hátra 335/30R 20-as abroncsot. A fékek is különlegesek 405km/h-ról, állóra 10sec alatt fékezi ezt a dögöt! Mindez viszont jó sokba kerül! Nem valószínű, hogy a szolgálati kocsitok hamarosan ilyen lesz! Fogy ár.: €uro Áfa nélkül, összehasonlításul a Lamborghini Murciélago €uro áfával pedig az se Kismiska!

Kedves férfitársaim! Ezzel a kulccsal lehet legjobban definiálni a sorozatos női orgazmust! Szerintem! Kedves férfitársaim! Ezzel a kulccsal lehet legjobban definiálni a sorozatos női orgazmust! Szerintem!