ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG.

Slides:



Advertisements
Hasonló előadás
A világ legegyszerűbben felépíthető üzlete!
Advertisements

Üdvözlünk!. Az internetezők 90% - a vásárlás előtt a neten gyűjt információt 1998-ban 70 millió internetező volt a világon, ma kb. 2 milliárd.
ÚJ GENERÁCIÓ avagy miért nem fogják fel az emberek, hogy a lehetőségek az interneten hevernek?
A jövő kezdete! Élő kommunikáció az interneten, iWowWe a kommunikáció új generációja Pénzcsinálási alapképzés.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy 875,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
The My Life - Az élet iskolája Önfejlesztő klub. Önfejlesztő klub képzései.
Automatikus szállítási hűségprogram
A világ leggazdagabb emberei MA A többiek pedig munkát keresnek.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Franchise tagok száma. Rendelések száma Körzetenkénti rendelések száma, szállítási díjak.
Ön is szokott vásárolni: élelmiszert , üzemanyagot, ruházatot?
Reklám, Marketing Yess Plus Reklám és csomagküldő szolgáltatás.
Parajdi István.
HelpforYou Vedd a kezedbe a pénzügyeidet! Egy realizálható vízió, az álmaid Megvalósítására! Minden jog fenntartva: HELP FOR-ROH LTD.
Jutalék Terv.
Jutalék Terv.
Copyright © Billbarter Hungaria Zrt. WEBKONFERENCIA
Hogyan építs fel egy termelő hálózatot, ami minden hónapban növekvő forgalmat generál?
VITALION MARKETING 2011 IRÁNY A CSÚCS!.
GoldLife Fogyasztói Klub Kereseti lehetőségek. Hogyan Vásárolhat terméket? Vásárlói áron: Napi egyszeri fogyasztás ára Klubtagoknak 3.
Csomagok: ESETI díj (1 feladott rendelésre) 3500 Ft/alkalom Féléves (180 nap) Ft/félév (3000 Ft/hó) Éves (365 nap) AKCIÓ - csak az első.
Erdész Ferenc HelpforYou tulajdonos
Köszöntünk a Siker Programban A VILÁG LEGNAGYOBB É S LEGPROFITÁBILISABB N EMZETKÖZI HÁLÓZATÁT ÉPÍTJÜK FEL !! Dolgozd ki magad az állásodból a siker program.
Kormányszóvivői tájékoztató Cselekedni most és mindenkiért Hogy mindenki jobban éljen! Adókedvezmény az átlagos és az átlag alatti keresetből élőknek.
Fent vagy valamelyik közösségi portálon?. A közösségi weboldalak, mint amilyen a Facebook, a MySpace vagy az iwiw, az oldalukon megjelenő reklámokból.
A MILLIOMOS KÉPZÉS © Success Systems International – 2006
A cég 2007 óta működik Világszerte, óriási sikerrel Termékei: Letölthető szoftverek Elektronikus könyvek CD-k Már 6 nyelven elérhető …hamarosan magyarul.
5 PGV Fast Start Junior Manager.
7 DayWealth regisztrációs segédlet Havi 10 $ (2000Ft )befektetéssel A 3. hónaptól csengő $ hizlalják a pénztárcád ! 8000Ft befektetéssel 50%-al több a.
Giovanni Ferrini Fashion
Tibai Eszter Indíts el új munkatársat! A képek származási helye: internet és saját.
„ AZ” ESZKÖZ az iWowWe. Használni akarod? /mint az aranyásók a lapátot?/ Vagy Pénzt akarsz vele csinálni? / mint azok, akik a lapátot árulták?/
…hogy hogyan lehetne az Internet segítségével pénzt keresni? Mit szólna hozzá, ha mától kezdve részesedhetne egy webáruház bevételéből?
Üzleti Terv A WowWe a legkorszerűbb és a legdinamikusabb üzleti tervet ajánlja a direkt értékesítési iparágban ….. 5 jövedelemforrással.
Na ne …  gondolhatná de ez nem vicc ! Nézzen be hozzánk !
Extra Árkedvezmény Azonnal! Fizessen kevesebbet akár: %-kal.
A megfizethető hálózat HelpforYou! Ismersz jó üzleti lehetőséget? Sokba kerül az indulás? Magas az aktivitási elvárás? Tartasz a hálózatoktól? Nehezen.
HelpforYou, Minden jog fenntartva! Real-Own-Home Az elérhető otthonért! Egy neked is elérhető megoldás!
A cég alapítója, és tulajdonosa James Ward
A 70-es évektől forgalmazzák Levédett technológia. 2 éve kapszula alakban is létezik A világ összes országában forgalmazható.
Mi is tulajdonképpen SprintWealth üzlet? A SprintWealth weboldalról szoftvereket és e-könyveket tölthetsz le 29 USD regisztrációs díj ellenében. Az oldal.
KÖSZÖNTÜNK TÁJÉKOZTATÓNKON ! Supreme2x2.
Hírek május 30. Shanghai - Purple Mountain Hotel Az ENSZ Iparfejlesztési Szervezete (UNIDO) ülést tartott az együttműködés elősegítése és az új.
Startolj most A legegyszer ű bb és a leggyorsabb marketing terv az interneten.
VÁLTSD VALÓRA ÁLMAIDAT. Vedd kezedbe életedet Tölts több időt családoddal Fizesd ki a hitelkártya tartozásodat Fizesd ki bank hiteledet Fizesd ki az autódra.
Bevezető Készítette: Mándó Milán
Fellow Pass cefeteria. 650 milliárdos üzlet Tervezett forgalom: 3 éven belül ennek 20%-a Fellow-n keresztül, hisz ez a Munkaadók érdeke! Miért is? Mert.
Vásárló: Ingyenes tagság Meghívhat további felhasználókat, építhet hálózatot, de jutalékra nem jogosult Általános vásárló: Saját felhasználásra.
Forever Living Products illetve Vision International People Group MLM vállalatok jogdíjas jutalékainak összehasonlítása.
Hogyan fejlesszük ki magunkban a
100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción keresztül 100% kifizetés termék* értékesítésekkel a “100 Er ő s Hét” promóción.
7 HATÉKONY JÖVEDELEM FORRÁS LEG LEG LEG ? A LEGEGYSZERŰBBEN ÉPÍTHETŐ A LEGNAGYOBB KIFIZETÉS A LEGGYORSABB NÖVEKEDÉS.
Az Agel hálózata Néhány ábra segítségével a következőkben szeretnénk szemléltetni, hogyan épül fel a hálózat az Agelben. Az esetleges.
Köszöntünk az bemutatóján FUEL FREEDOM INTERNATIONAL HUNGARY.
Egy új időszámítás kezdődik!. Szeretne Ön 2010-ig : › több jövedelmet és biztonságot ? › több időt és örömet ? › jobb kilátást és több bizalmat? Egy új.
Pénzvisszatérítés minden vásárlás után
6 MÓD A PÉNZKERESETRE A Talk Fusion, egy kiváló eszköz, ami hasznodra válik. Büszkék vagyunk arra, hogy az iparág legdinamikusabb kompenzációs tervével.
AMC a siker záloga!  Akár ingyenesen regisztrálhatsz  Vagy1.200,-Ft induló tőke kell  3 olyan partnert keress magadnak akiket érdekel  Kövesd a javaslatokat.
VEGYÉL RÉSZT EGY KÜLDETÉSBEN! RÉSZESÜLJ EZÉRT Gyógyulj és segíts gyógyulni másoknak is! egyedülállóan magas anyagi elismerésben!
A világ legjobb és legkönnyebb pénzkereseti lehetősége ! SOHA vissza nem térő alkalom ! Volt már lehetősége egy olyan üzletben részt venni, ami nem rég.
Üdvözöljük GWIBIZ WORLDWIDE Üzleti Tájékoztatón. Legdinamikusabban fejlődő üzletek a világon! GWIBIZ WORLDWIDE Trendágazat Internet + vásárlás.
VIDEÓ I.. Tisztelt Érdeklődő! Az alábbiakban egy új, kiegészítő jövedelemforrásról szeretnélek tájékoztatni. Amennyiben előfordult már, hogy:
Mikrohitel lehetőségek mikro és kisvállalkozások részére.
1 LGN Travel Card vwww.lgn-travel-card.com. 2 A cég alapítója és tulajdonosa James Ward.
"A legtöbb ember munkát keres, az igazán sikeres emberek hálózatokat keresnek." Robert T. Kiyosaki.
© Enigro All Rights Reserved. THE ONLINE FOR GLOBAL BUSINESS NETWORK.
4. Bináris Bónusz! 10% Az Ön Bináris struktúrájának két ága /lába/ van . Kétféleképpen kerülhet új tag a rendszerébe. Vagy Ön csatlakoztat új tagokat.
»Profitál már a vásárlásaiból?« Ft /hónap fő Ft/hónap.
WLS B EMUTATÓ Az év üzlete!!! Készítette: Bakai Éva.
Előadás másolata:

ÚJ ÜZLETI LEHETŐSÉG

Két sikerágazat kombinációja: internet és network marketing. Bemutatkozás Az FNT egy angol-panamai cég, a banki hátteret a Hatfield Oak International biztosítja. Két sikerágazat kombinációja: internet és network marketing. Tagjai számára egyedülálló megoldásokat kínál, a network marketing egyszerű módszerével. A FreeNetTeam sikerreceptjével az álmok elérhetővé válnak.

Robert T. Kiyosaki írta: Ha sokat akarsz keresni, két lehetőséged van: "A világ leggazdagabb emberei egész életükben hálózatokat keresnek és építenek - mindenki más munkát keres!" Ha sokat akarsz keresni, két lehetőséged van: 1. lehetőség: 2. lehetőség: Vállalkozó leszel Hálózatot építesz

1. lehetőség: Indulás: 45.000FT Vállalkozói igazolvány: 10.000 Ft Havi járulékok (e.v.): 30.000 Ft/hó Havi költség: 35.000FT Könyvelő (e.v.): 5.000 Ft/hó 2. lehetőség: Indulás: 8.000FT 32€-ért vásárolni: kb. 8.000 Ft 2 ismerőssel beszélni: 0 Ft Havi költség: 0FT 2 ismerőst regisztrálni: 0 Ft

Miért pont a FreeNetTeam? Olyan zárt vásárlói rendszer, melyben: Nincs regisztrációs díj Nem kell vállalkozói igazolvány Két ember érdeklő-dése is sikert hozhat Nem kell eladni Néhány hétig elég vele foglalkozni A jogdíjamat itt is megkapom „Jogdíjba” lehet vonulni egy éven belül

MINDENKI SEGÍT A MÁSIKNAK! Hogyan működik? Mi történik akkor, ha külföldi ember regisztrál ajánló nélkül? Mi történik, ha még egy ismerő-sömet érdekli ez a lehetőség? Mi történik akkor, ha valaki ajánló nélkül regisztrál? 1. A vásárlással elfoglalok egy pozíciót 4. generációs bináris rendszer Így alattam van? Ő is segíthet!! Ő örül neki? 2. Hozok két embert MINDENKI SEGÍT A MÁSIKNAK! És ő? 3. Ők ugyanezt teszik Mivel csak két oldalam lehet, ezért ő a többiek alá kerül! És így tovább… A rendszer megkeresi, hogy ki az a tag, aki a legrégebben regisztrált és valamelyik lábán nincs még ember. Külföldi „berepülő” embernek csak magyar ember lehet az ajánlója!!!

VÉGTELEN MÉLYSÉGBEN FIZET ORSZÁGHATÁROK NÉLKÜL! Mennyi jutalékot kaphatok? 5 vásárló 4 vásárló 4:5 vagy 5:4 arányban 9 minden vásárló 14 €/hó után VÉGTELEN MÉLYSÉGBEN FIZET ORSZÁGHATÁROK NÉLKÜL!

Az első héten 2 embert regisztrálsz, utána mindenki ugyanezt teszi. Nézzünk egy példát! 1. hét: 2 fő A laptopért 32€-t fizettél, ezért csupán két embernek kellett bemutatnod ezt az üzletet! A második hónapban nem kell fizetned, a jutalékodból vonják le a 32€-t. Nem egészség csomagot, hanem termék előtörlesztést választasz, és egy 360.000Ft értékű laptopot szeretnél! 1. hó 2. hét: 4 fő 3. hét: 8 fő 30 vásárló 4. hét: 16 fő 42 P/hó Ekkor a jutalékod a laptop árának 50%-a, ebben az esetben a cég megelőlegezi neked a másik felét. A következő hónap végén a laptopot teljesen kifizetted, választhatsz másik csomagot! Az első héten 2 embert regisztrálsz, utána mindenki ugyanezt teszi. 5. hét: 32 fő 2. hó 6. hét: 64 fő 7. hét: 128 fő 510 vásárló 8. hét: 256 fő 784 P/hó

A DÖNTÉSEDEN ENNYI MÚLHAT! Mikor regisztráljak? A helyed ma A DÖNTÉSEDEN ENNYI MÚLHAT! A helyed később Mit gondolsz, a sikeres emberek miért hozzák meg gyorsan döntéseiket?

A POZÍCIÓD ÖRÖKÖLHETŐ!!! Jogdíj kifizetés A jogdíjadat a partnerbanknál nyitott bankszámlára kapod meg minden hónap 15-én. Maximum: 200.000€/hó Ezért te EGYSZER „dolgoztál”, beszéltél két emberrel. A JUTALÉKOT ÉLETED VÉGÉIG KAPOD! A POZÍCIÓD ÖRÖKÖLHETŐ!!!

Hogyan tovább? Amennyiben a lehetőség felkeltette érdeklődésed jelentkezz regisztrációs e-mailért. A regisztráció nem kerül semmibe, később is bele lehet kezdeni, de érdemesebb minél hamarabb. e-mail: fntnet.gp@gmail.com